2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlaaaat transfer oldum 2 gun sonra test günüm sivilceler çıktı ya adet olucama yakin illa cikar geceden beri agladim durdum tutunamadi galiba yaaaa (((

merhaba bende 9 unda tedaviye başladım.. 25inde transferim oldu:) bende bekliorum... bekleyebilirsem:))) inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...

çook teşekkürler canım güzel dileklerin için ben hala heycanımı atabilmiş değilim çok mutluyuz ailecek rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin isteyen herkesin olsun inşallahhhhh

Kizlaaaat transfer oldum 2 gun sonra test günüm sivilceler çıktı ya adet olucama yakin illa cikar geceden beri agladim durdum tutunamadi galiba yaaaa (((

canım sen hiç takma kafana sivilce bendede çıkmıştı yani normal adet belirtilerinin hepsi oluyor canım olumsuz düşünme telaşede yapmana gerek yok kuzucumm hele birde sakın ağlamaaa

Hamilemisin kuzum yoksa çok sevindim sendede mi olmuştu boyle

evet canımmm çok şükür allahım sanada nasip etsin inşallah sivilcelenme olmuştıu adet sancısı gibi ağrım oldu hatta hala bile ara ara oluyo sıkma canını olumlu düşün iyi haberlerini ver bize inşallah

Amiiinnnn insallah kuzum benim saol rahatlattin beni peki degerler nasil oluyo kac cikarsa gebe oluyosun canim 2 gün kaldida:))

Heyecan olmaz olur mu ya her aşamasında hemde ... Toplama işlemi nasıl yapıldı sonrasında nasıldın ? Ağrın vs oldu mu . Transfer sonrası doktor dinlenmeni önerdi mı
Yok canim ya hatta transfer oldugunu unut dedi. O kadar onermiyorlar yatmayi. Opuyu hissetmiyosun zaten. Anestezi veriyolar. Ben uyanirken midem bulanarak uyandim hatta odada kustum. Iyi oldu narkoz kolayca atilmis oldu. Bir iki saat dinlendiriyorlar. Sonrasinda bol bol su icmeye bak. Eger cok fazla yumurta toplanirsa ohss denen duruma yakalanma riskin oluyormus. Senin ilk olacak galiba. Umarim ayni zamnada son da olur. :)

merhaba bende 9 unda tedaviye başladım.. 25inde transferim oldu:) bende beklioruim... bekleyebilirsem:))) inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...
Once senden bekliyoruz o zaman iyi haberi test gunun ne zaman?

ya aslinda benim korkum afedersiniz kabizlik. Kabiz oldugu halde tutan varmi acaba. Ikinmak tutunmayi etkiliyor mudur ki

Test günüm pazartesi ama dayanamayıp cumartesi bi baktırabilirim kararsızım:)) inşallah güzel hayırlı haberleri paylaşırım burda:)
Efet kabız olmaman gerekiyor. Banada aynı şeyi hatırlattılar. Ikınma olmıcakmış. Benim öle sıkıntılarım oluodu ama allaha şükür şuan çok iyiyim. Mısır haşlayıp mısır yiyorum bide soğuk süt içiorum bana çok iyi geliyor bu ikisi aklında olsun:)
Senin test ne zaman?

Benimki carsamba gunu honeymilk.
Evet sut de misir da mantikli ama sut icemiyorum. Misir haslayabilirim. Ilk denememde kişti o zamanda misir patlatmistim hergun o bile cok iyiydi aslinda niye yapmadiysam

Son düzenleme:
canım onu tam bilmiyorum ben ama sonucunu alınca doktorun sana iyi olup olmadığını söyler hiç endişelenme canım

Tamam kuzucum saolasin yaa insallah tutunurlar siki siki rabbim ramazan mubarek günlerde hepimize verir insallah kacinci denemendi kuzum bide tutunmasini kolaylastirmak icin yedinmi bişeyler dikkat ettigin biseyler varmi

Merhaba canim transfer oldun mu okudugum kadariyla bekliyosun sanirim ben gibi:)

Ben şuanda resmen topallıyorum sağ kalçamdaki ağrımın tarifi imkansız. Diyetisyene gittim programımı yaptım spor yüzme vs. Amma velakin bu ağrı beni benden aldı. Ömrüm yatmakla ve uyumakla geçiyo. Fizik tedaviye gidiyorum o derece. Biraz biraz çok şükür iyiyim. O annenin hikayesini yayınlamıştın ve ben sen sanıp cvp yazmıştım hatta :) :) hiç yatmadım ben de.şimdi yatmak zorunda kalıyorum ama hiç memnun değilim hepsini ben de yaptım valla. Şimdi yapamıyorum iyiki yapmışım. Midem de bulanıyo kusmaktan çok korkarım herhalde bi 5 yıl olmuştur kusmayalı amma velakin bu bulantıları bastırcam diye neler çekiyorum . Yemek değil renklerden bile bulantım oluyo :) bazı giysilerimden mesela. Sigaradan acayip tiksindim ona çok ama çok mutluyum bunun için çok dua ettim.Ayy çok konuştum yine :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çook teşekkürler canım güzel dileklerin için ben hala heycanımı atabilmiş değilim çok mutluyuz ailecek rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin isteyen herkesin olsun inşallahhhhh

Aminnnn hiç kimse çekmesin bebiş hasreti bütün hasretle bekleyen arkadaşlara nasip etsin Rabbim tadını çıkar:)

Tamam kuzucum saolasin yaa insallah tutunurlar siki siki rabbim ramazan mubarek günlerde hepimize verir insallah kacinci denemendi kuzum bide tutunmasini kolaylastirmak icin yedinmi bişeyler dikkat ettigin biseyler varmi

Benim 2. Denememdi canim ama ilki transfer edilmeden tedavim yarida kalmisti nasip hayirli zaman bu zamanmis sonsuz sukurler olsun rabbime :) amiiin canim benim hicbirsey yiyip icmedim ama ilaclarimi hep saatinde ictim ihmal etmeden birde allahima coooook dua ettim agladim yalvardim cok sukur ki bebegim karnimda saglikla kucagima almayida nasip etsin kurban oldugum allahim sizlerede nasip olsun insallah :) dikkat ettigim kabiz olmamaya gayret et kayisi su tuket bol bol sakin zorlama bide kendini ben zorlamadim ben tuvaletdl disinda kalkmadim ama evin icinde yurudum yavas yavas is yapmadim annem geldi halada oyle ilk 3 ay cok onemli uzanma egilme bunlara dikkat ettim tatlim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cooooooooook tesekkur ederim canim eeee napalim bizde senin pesinden geliyoruz burasi sahsen bana ugur getirdi ugurum burasi❤❤❤❤

Bu Uğur peşini hiç bırakmasın inşallah :) ben de inanıyorum burası bana da Uğur getirdi . İlk kez geçen yıl çeyiz topiğindeydim nerden nereye...

Aminnnn hiç kimse çekmesin bebiş hasreti bütün hasretle bekleyen arkadaşlara nasip etsin Rabbim tadını çıkar:)

Amin guzelim amiinn:) insallah tadini cikarmaya calisiyorum :)) ben bu zamanlar bilmiyorum bebisten mi ama cok yorgun ve uykuluyum hep yatmak istiyo canim :))

Iyi akşamlar bayanlar bende ikinci denemrmi yapacam allah nasip ederse kasim aralik aylarında ilki tutmustu 6 haftalikken dusuk yaptim demem oki ilk tutupta ikinciside tutan varmi aranizda cok korkuyorum ya tutmasa diye biraz yardimci olun ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…