• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bu rakamlarla 100 milyon hareketliyle nasil iki tane dollenmis. Tup bebek yapmanizdaki sebep neydi acaba. 2 tane olmasi sorun degil elbette kaliteli olduktan sonra.
bizde sorun hareketli kalitrli sperm olmadigi icin rakamlar ilgimi cekti. Bir de kacinci gun transfer rdilmis olacak. Bence digerlerinin neden embriyo olmadigini da sorun derim

Bilmiyorumki bende anlamadım dün toplandı yumurtalar yarın koyulck işte hayırlısı olsun 4 senedir bekliyoruzAllah yüzümüzü güldürür inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu rakamlarla 100 milyon hareketliyle nasil iki tane dollenmis. Tup bebek yapmanizdaki sebep neydi acaba. 2 tane olmasi sorun degil elbette kaliteli olduktan sonra.
bizde sorun hareketli kalitrli sperm olmadigi icin rakamlar ilgimi cekti. Bir de kacinci gun transfer rdilmis olacak. Bence digerlerinin neden embriyo olmadigini da sorun derim

Allahın elinde cnm herşey değerlerimiz çok iyi ama 4 senedr olmadı bebeğimiz değerleri düşük olan arkadaşlarımızn oldu mesela Allah herkese hayırlı zamanda verir inş

Canım ne yaptın kan testi yaptırdın mı mutlu haber verirsin inşallah ben daha yaptırmadım

Kan yaptırdım canım beklediğim gibi olumsuz malesef .bu defteri de kapatmış olduk bi daha da düşünmüyorum Rabbim böyle istedi demek ki ,bize diyecek bişey kalmıyor umarım senin yüzün güler hayırlı haberlerini bekliyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26sinda oldum canim 5.ci gün embriyosu verdiler sana nasil oldu kactane koydurdun

bana 25 haziranda konuldu 2.gün embriyosu ve 2 tane koydular :) İnşallah biri tutar.benim test günüm 7 temmuz fakat 6 temmuz da yaptıracağım cnm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende şimdi e2 verdim tekrar c tesi bir aksilik olmazsa toplama yapılacak ... P tesi vermiştim e2. 1341 çıktı değeri iyi demişti doktorum... 5000 altında olması lazımmş inşallah güzel çıkar değerin

Benin bugun 7.gunum ve e2 degerim 3000 kusurlerde durum pek parlak degil sanirim yumurtalarinda en buyugu 14 tecrubeli olan arkadaslar beni aydinlatabilir mi simdi ne ilacak ihtimaller neler iptal edilir mi?? Doktoru bekliyorum bakalim o ne digecek 😞

Cevap verdiğiniz için size binlerce kez teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. ilk muayenemi 26 haziranda oldum ama muayeneye gitmeden önce o kadar düşüncelerdeydim ki buradanda kimse cevap vermeyince baya bi kara kara düşünmeye başlamıştım. çünkü neler olacak bilmiyordum. gidince herşeyi anlattı hakan hoca sağolsun en ince ayrıntısına kadar herşeyi öğrendim aslında pahalı değil çünkü yaptırmaya karar verdikten sonra ankara tüp, genart ve anatoliadan fiyat aldım hepsi aynı fiyatlarda ama başarı öykülerini araştırdıktan sonra anatoliayı seçtim temmuz adetimde gidiyorum ve ağustosta benimde tüp bebek işlemlerim yapılacak inşallah Allah'ın izniyle

Ne demek ecmain olsun canim.insallah guzel haberlerini alcam canim ekio olarak gayet guzel calusiyorlar insallah sizede rabia hemsire denk gelir cok ilgili alakali doktorlardanda mehtap hanim ayni sekilde.ben simdi doktora gittigim gunleri biliyolar ariyorlar nsptiniz diye ilac falan yazdiklarnda hmn ariyorum zararu olurmu diye yardimci oluyolar.insallah tutar canim kalbini cok ferah tut.tup bebekten snrada surekli dinlen bn oyle yaptm.su hayir mubarek gunlerde insallah tutar seninkide

bana 25 haziranda konuldu 2.gün embriyosu ve 2 tane koydular :) İnşallah biri tutar.benim test günüm 7 temmuz fakat 6 temmuz da yaptıracağım cnm...

Merhaba benimde transferim sizinle aynı gün banada iki embriyo koydular. Cumartesi tahlil yaptırsak belli olmas mı:)

Allahın elinde cnm herşey değerlerimiz çok iyi ama 4 senedr olmadı bebeğimiz değerleri düşük olan arkadaşlarımızn oldu mesela Allah herkese hayırlı zamanda verir inş

Dogru soyliyorsun. Rabbim bilir isini. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler

Özelde cnm izmirde symra art ta daha önce sormştuk da devlet yasakladı 30 yaş altına dedi bize

30 degil canım 35 yas altına yasak malesef..ama ilk 2 deneme tutmazsa yas kaç olursa olsun cift transfer yapıyorlar..ben de ozel de yaptım ama tek kondu 2yi kabul etmediler denetim oldugu için..

Dogru soyliyorsun. Rabbim bilir isini. Gorelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler

Aynen öle cnm değerlere bakmıyo bu iş Allah isteyince oluyo bize her doktor sizin olmaması imkansız diyodu ama olmadı doğal yolla bi çok arkadaşımın değeri düşüktü fakat hepsi hamile kaldı ben herzmn sağlıklı hayıtlı evlat için dua ediyorum Allahım hayırlı zamanda versin isteyrn herkese

Kizlar son iki gündür kanamam oldu😟😟 keseyi gördük çok şükür buraya yazayim ko allah göstermesin ama bnm gibi olan arkadaşlarım bilgi edinsin.. bhcg 2652 çıkmışti ertesi gun kanamam basladi doktor hemen gel dedi muayenede kesecigim gorundu küçücük minnacik...doktor hemen bir pruloton deport vurdu..2gune bir bhcg takibi yapmaya devam et dedi. .dun kanamam yine başladı hafif lekelenme şeklinde korkyum çok. Yattim dinlendm butun gün aksam esim gelince tahlil verdim yine bhcg 6120 olmuş. .doktor korkacak birsey yok deger cok iyi gidiyor dinlenemene devam et haftaya perşembe göreyim seni tekrar dedi.. kaanamaniz olunca amaan telaş yapmayin onemli olan bhcg degerlerimizmiş

30 degil canım 35 yas altına yasak malesef..ama ilk 2 deneme tutmazsa yas kaç olursa olsun cift transfer yapıyorlar..ben de ozel de yaptım ama tek kondu 2yi kabul etmediler denetim oldugu için..

Anladım cnm evt devlet yasaklamş banada tek konulcak inşallah ikinci denemeye gerek kalmaz ilk seferde kavuşuruz bebişlere

Hanimlar size bisey soracam.
Ben gunde iki kere crinone jel lullaniyorum. Biri sabah 9 da. Sonrasinda oglen 12 - 1 gibi felaket yuzum yaniyor ates basiyor. Gorunurde kizarma yok ama felaket yaniyor yuzum. Aksamda 9 da kilullaniyorum ama sonrasinda 12 - 1 de uyudugum icin aksamki kullanimdan sonra oluyor mu anlamadim. onun icin de progesterondan mi oluyor anlamadim. Sizlerde boyle birsey oluyormu bir de minik minik kramplarm oluyor bazen sagda bazen solda. Bazen her iki tarafta :) sizlerde var mi boyle seyler var mi

Hanimlar size bisey soracam.
Ben gunde iki kere crinone jel lullaniyorum. Biri sabah 9 da. Sonrasinda oglen 12 - 1 gibi felaket yuzum yaniyor ates basiyor. Gorunurde kizarma yok ama felaket yaniyor yuzum. Aksamda 9 da kilullaniyorum ama sonrasinda 12 - 1 de uyudugum icin aksamki kullanimdan sonra oluyor mu anlamadim. onun icin de progesterondan mi oluyor anlamadim. Sizlerde boyle birsey oluyormu bir de minik minik kramplarm oluyor bazen sagda bazen solda. Bazen her iki tarafta :) sizlerde var mi boyle seyler var mi

Progesteron muhakkak ates yapiyor canim bana da aynisi oluyor..fakat bana doktorum jeli sabah aksam yapmami önerdi..12 saatte bir kullanıyorum bende onun için idare ediyorum sicak basınca da artik miniklerimiz icin mecbur

Back