• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim 2. Denememdi canim ama ilki transfer edilmeden tedavim yarida kalmisti :( nasip hayirli zaman bu zamanmis sonsuz sukurler olsun rabbime :) amiiin canim benim hicbirsey yiyip icmedim ama ilaclarimi hep saatinde ictim ihmal etmeden birde allahima coooook dua ettim agladim yalvardim cok sukur ki bebegim karnimda saglikla kucagima almayida nasip etsin kurban oldugum allahim sizlerede nasip olsun insallah :) dikkat ettigim kabiz olmamaya gayret et kayisi su tuket bol bol sakin zorlama bide kendini ben zorlamadim :1: ben tuvaletdl disinda kalkmadim ama evin icinde yurudum yavas yavas is yapmadim annem geldi halada oyle ilk 3 ay cok onemli uzanma egilme bunlara dikkat ettim tatlim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah kiyamam ya çok benziyoruz birbirimize cumartesi günü neolur dua et banada hamilelerin dualri kabul olurmuş bebegim insallah güzel hanerler veririm bende:)))

Benim 2. Denememdi canim ama ilki transfer edilmeden tedavim yarida kalmisti :( nasip hayirli zaman bu zamanmis sonsuz sukurler olsun rabbime :) amiiin canim benim hicbirsey yiyip icmedim ama ilaclarimi hep saatinde ictim ihmal etmeden birde allahima coooook dua ettim agladim yalvardim cok sukur ki bebegim karnimda saglikla kucagima almayida nasip etsin kurban oldugum allahim sizlerede nasip olsun insallah :) dikkat ettigim kabiz olmamaya gayret et kayisi su tuket bol bol sakin zorlama bide kendini ben zorlamadim :1: ben tuvaletdl disinda kalkmadim ama evin icinde yurudum yavas yavas is yapmadim annem geldi halada oyle ilk 3 ay cok onemli uzanma egilme bunlara dikkat ettim tatlim :))

Bide kuzum ayip olmazsa bişey sorabilirmiyim su günlerde vajinam asagi aşağı cekiyo sanki sizliyo kasigim çok değilde orasi hiç sendede oldumu bebegim yaa

Bu Uğur peşini hiç bırakmasın inşallah :) ben de inanıyorum burası bana da Uğur getirdi . İlk kez geçen yıl çeyiz topiğindeydim nerden nereye...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hersey nasip hersey k8smet :ssz: bende ev dekorasyonlarina bakabilmek icin uye olmustum heheeee:1::1::1: simdi cocuklarima bakacagim insallak sagliklica :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

topiğimizin yeni gebelerini tebrik ediyorum :46::46: Rabbim devamınıda getirsin inşallah.... sonuç bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuçlar diliyorumm:16:

:3::3::3:
kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar ne durumdasınız benim kimyasaldan beri lekelenmelerim kesilmedi sürekli devam ediyor :17::17: doktorum bu ay regliyle birlikte dondurulmuşla devam edelim demişti ama lekelenmeler devam ediyor hiç içimden gelmiyor ikinciye başlamak :50::50::50:

Yok canim ya hatta transfer oldugunu unut dedi. O kadar onermiyorlar yatmayi. Opuyu hissetmiyosun zaten. Anestezi veriyolar. Ben uyanirken midem bulanarak uyandim hatta odada kustum. Iyi oldu narkoz kolayca atilmis oldu. Bir iki saat dinlendiriyorlar. Sonrasinda bol bol su icmeye bak. Eger cok fazla yumurta toplanirsa ohss denen duruma yakalanma riskin oluyormus. Senin ilk olacak galiba. Umarim ayni zamnada son da olur. :)

Once senden bekliyoruz o zaman iyi haberi test gunun ne zaman?

ya aslinda benim korkum afedersiniz kabizlik. Kabiz oldugu halde tutan varmi acaba. Ikinmak tutunmayi etkiliyor mudur ki :(

Evet ilk tüp denemem.. Ohss un yumurta fazla olunca mı oluyor bunu hakkında çok bilgim yok benim... Yumurta sayım 20 ye yakın bugün kontrolden geldim bi tane 18 , diğerleri 17,16,15 filan ... Doktorum maşallah diyerek baktı ama risk oksa bana söylermiydi yoksa toplamadan sonra mı ortaya çıkıyor

topiğimizin yeni gebelerini tebrik ediyorum :46::46: Rabbim devamınıda getirsin inşallah.... sonuç bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuçlar diliyorumm:16:

:3::3::3:
kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar ne durumdasınız benim kimyasaldan beri lekelenmelerim kesilmedi sürekli devam ediyor :17::17: doktorum bu ay regliyle birlikte dondurulmuşla devam edelim demişti ama lekelenmeler devam ediyor hiç içimden gelmiyor ikinciye başlamak :50::50::50:

Canım bana da dr um eylülden önce gelme dedi belki normal gerçekleşir falan dedi zaten benim de hiç içimden gelmiyor gitmek yazdan mıdır nedir galiba bebişler zamanını bekliyor iki yıldır uğraşıp duruyorum artık kendimi akışa bıraktım

Canım bana da dr um eylülden önce gelme dedi belki normal gerçekleşir falan dedi zaten benim de hiç içimden gelmiyor gitmek yazdan mıdır nedir galiba bebişler zamanını bekliyor iki yıldır uğraşıp duruyorum artık kendimi akışa bıraktım

Bende öyle düşünüyorum canim ama benim doktor bir ay beklemeyi yeterli gördü bana da pek iç açıcı gelmedi bu ay düşünmüyorum en azindan gelecek ay olabilir birde cok kararsizim dondurulmusda iki tanemi tek mi koydursam diye ilkinde bana bunyen bir tane kaldirir demisti şimdide kararsizim acaba risk olurmu diye ama bi yandanda nasip diyorum

Ah kiyamam ya çok benziyoruz birbirimize cumartesi günü neolur dua et banada hamilelerin dualri kabul olurmuş bebegim insallah güzel hanerler veririm bende:)))

Bide kuzum ayip olmazsa bişey sorabilirmiyim su günlerde vajinam asagi aşağı cekiyo sanki sizliyo kasigim çok değilde orasi hiç sendede oldumu bebegim yaa

Canim ozelden yazdim sana :1:

Evet ilk tüp denemem.. Ohss un yumurta fazla olunca mı oluyor bunu hakkında çok bilgim yok benim... Yumurta sayım 20 ye yakın bugün kontrolden geldim bi tane 18 , diğerleri 17,16,15 filan ... Doktorum maşallah diyerek baktı ama risk oksa bana söylermiydi yoksa toplamadan sonra mı ortaya çıkıyor

Genelde fazla oluca oluyormus ama bence bunlari dusunme. Benimde 21 di cok daha fazla toplananlar var. Bunlari kastettim. Ne guzel olgun yumurtalarin var demekki. Ozel olmazsa sebep esin mi. Sende ssıkıntı yoksa sonu da iyi gelir hayirlisiyla merak etme

Cumartesi canim nasip olursa insallah hayırlı haberlerle geliriz:))

handecim senindemi cumartesi test günün.bana 7 temmuzda yaptir dedi doktorumm fakat pazar günü yaptiracagim..aslında seninle aynı anda başlamıştık hatırladın mi

handecim senindemi cumartesi test günün.bana 7 temmuzda yaptir dedi doktorumm fakat pazar günü yaptiracagim..aslında seninle aynı anda başlamıştık hatırladın mi

Hatirladim tabi canim ben git gel git gel giremedim hiç transfer olduk hayırlısıyla 26sinda 5inde yaptir dedi cumartesi allah nasip ederse belli olucak ne oldugu canim

Canim mrb benimde yumurta sayim cok fazla doktor seker olacina basladi bu sekilde olursa kaliteli yumurta elde edemeyiz dedi belkide iptal edecek e2 de yuksek baya moralim cok bozuk bugun tekrar gidicem bakalim ne olacak

Bende öyle düşünüyorum canim ama benim doktor bir ay beklemeyi yeterli gördü bana da pek iç açıcı gelmedi bu ay düşünmüyorum en azindan gelecek ay olabilir birde cok kararsizim dondurulmusda iki tanemi tek mi koydursam diye ilkinde bana bunyen bir tane kaldirir demisti şimdide kararsizim acaba risk olurmu diye ama bi yandanda nasip diyorum

benim dondurulmuş bi tane var canım.ilkinde 2 tane vermişlerdi şimdi pişmanım keşke bi tanesi konsaydı iki tane dondurulmuş olurdu.çünkü bu sağlıklı çözünecek mi belli değil o zaman tedavi başa alınacak falan ama şimdiden bunları düşünüp mutsuz olmak istemiyorum.eskiden çok sabırsız bi insandım ben.bu 2 yıldır sabretmeyi herşeyi allaha bırakmaktan ve vaktini beklemekten başka çıkar yol olmadığını öğrendim.herşeyin hayırlısı artık.

Kızlar bişey sorum benim dün toplandı yumurtalar hemşire yarın embriyologlar sizi arayacak döllenmis döllenmis diye dediler döllenme ihtimali yokmu:(

Kuzummmm bu arada kaçta ne koydurdun Bebişleri;)

Hatirladim tabi canim ben git gel git gel giremedim hiç transfer olduk hayırlısıyla 26sinda 5inde yaptir dedi cumartesi allah nasip ederse belli olucak ne oldugu canim

sen ayın kacinda transfer oldun cnm..kaçıncı gün embriyosu verdiler sana

Back