Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar herkese
bende geldim. Konuya bastan bakayim dedim ama sayfalar okadar cok ilerlemiski yetisemedim. Direk sona gectim artik :)
ben de 13 hazirwnda basladim 30 unda transfer oldum. Simdi yari yatar yari gezer bekliyorum. Bu sureci de galiba burda gecirecem. Benimle ayni tarihlerde olan var mi
Canlar müjDelerinizi aldım martın güzel anneleri.ya çok mutlu oldum inanın bugün bi açtım teli birden çok gebelik haberi okudum burada şuanda hüngür hüngür ağlıyorum :) mutluluktan ( gülmeyin ben de görcem sizi her şeye ağlarken) allahım bütün bekleyen ve isteyenlere nasip etsin hepinize çok çok sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah .
Değeri yüksek çıkanlar var, kısmet olursa ikiz anneleri olacak onlar. Bi arkadaşımın da düşükken 4 katına çıkmış. ( İsimler çok fazla karıştırmamak adına isim veremiyorum)Kendim için araştırırken çok okudum muhtemelen ikiz o da. Duble anneler olacaklar, biraz daha uykulu ve yorgun günlere merhaba diyin:) gentille yatmayan anne gözün aydın senin de. Bir de eda vardı benimle aynı sorunları olan baktım okudum ama bulamadım merak ediyorum o da 1 Temmuz du galiba. Tekrar ayrı ayrı hepinizi tebrik ederim darısı 12. Günü bekleyen bütün güzel anne adaylarına. Dualarım sizinle...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaaaat transfer oldum 2 gun sonra test günüm sivilceler çıktı ya adet olucama yakin illa cikar geceden beri agladim durdum tutunamadi galiba yaaaa(((
canım sen hiç takma kafana sivilce bendede çıkmıştı yani normal adet belirtilerinin hepsi oluyor canım olumsuz düşünme telaşede yapmana gerek yok kuzucumm hele birde sakın ağlamaaa![]()
Hamilemisin kuzum yoksa çok sevindim sendede mi olmuştu boyle
evet canımmm çok şükür allahım sanada nasip etsin inşallah sivilcelenme olmuştıu adet sancısı gibi ağrım oldu hatta hala bile ara ara oluyo sıkma canını olumlu düşün iyi haberlerini ver bize inşallah![]()
Yok canim ya hatta transfer oldugunu unut dedi. O kadar onermiyorlar yatmayi. Opuyu hissetmiyosun zaten. Anestezi veriyolar. Ben uyanirken midem bulanarak uyandim hatta odada kustum. Iyi oldu narkoz kolayca atilmis oldu. Bir iki saat dinlendiriyorlar. Sonrasinda bol bol su icmeye bak. Eger cok fazla yumurta toplanirsa ohss denen duruma yakalanma riskin oluyormus. Senin ilk olacak galiba. Umarim ayni zamnada son da olur. :)Heyecan olmaz olur mu ya her aşamasında hemde ... Toplama işlemi nasıl yapıldı sonrasında nasıldın ? Ağrın vs oldu mu . Transfer sonrası doktor dinlenmeni önerdi mı
Once senden bekliyoruz o zaman iyi haberi test gunun ne zaman?merhaba bende 9 unda tedaviye başladım.. 25inde transferim oldu:) bende beklioruim... bekleyebilirsem:))) inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...
Amiiinnnn insallah kuzum benim saol rahatlattin beni peki degerler nasil oluyo kac cikarsa gebe oluyosun canim 2 gün kaldida:))
Yok canim ya hatta transfer oldugunu unut dedi. O kadar onermiyorlar yatmayi. Opuyu hissetmiyosun zaten. Anestezi veriyolar. Ben uyanirken midem bulanarak uyandim hatta odada kustum. Iyi oldu narkoz kolayca atilmis oldu. Bir iki saat dinlendiriyorlar. Sonrasinda bol bol su icmeye bak. Eger cok fazla yumurta toplanirsa ohss denen duruma yakalanma riskin oluyormus. Senin ilk olacak galiba. Umarim ayni zamnada son da olur. :)
Once senden bekliyoruz o zaman iyi haberi test gunun ne zaman?
ya aslinda benim korkum afedersiniz kabizlik. Kabiz oldugu halde tutan varmi acaba. Ikinmak tutunmayi etkiliyor mudur ki![]()
canım onu tam bilmiyorum ben ama sonucunu alınca doktorun sana iyi olup olmadığını söyler hiç endişelenme canım![]()
Yok canim ya hatta transfer oldugunu unut dedi. O kadar onermiyorlar yatmayi. Opuyu hissetmiyosun zaten. Anestezi veriyolar. Ben uyanirken midem bulanarak uyandim hatta odada kustum. Iyi oldu narkoz kolayca atilmis oldu. Bir iki saat dinlendiriyorlar. Sonrasinda bol bol su icmeye bak. Eger cok fazla yumurta toplanirsa ohss denen duruma yakalanma riskin oluyormus. Senin ilk olacak galiba. Umarim ayni zamnada son da olur. :)
Once senden bekliyoruz o zaman iyi haberi test gunun ne zaman?
ya aslinda benim korkum afedersiniz kabizlik. Kabiz oldugu halde tutan varmi acaba. Ikinmak tutunmayi etkiliyor mudur ki![]()
Canım benim çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın . Benim uykusuz geceler ayak ağrıları bel karın kasık hepsi birden ağrıyor . Karnımı koyacak yer bulamıyorum sola yatsam asla uykuya dalamam saga yatsam ağrı yapıyor. Sırt üstü hiç uyuyamıyorum. Perişan yorgun kaçgündür. Şükür sonucu alınca sanki ağrılarım hafifledi.
Yatmayan anne güzeldi :)
Bir annenin hikayesini okumuştum çokbetkilenmiştim . Yatmak çare degil . Yatmamak faydalıydı. Herşey yaptım . Çamaşırda astım, yer sildim yemek yaptım sinemaya gittim:) ucuzluk buraya yılda bir geliyor gittim saatlerce gezdim.Eşime az hizmet ettirtim tabi . Bu günler kolay degil :) Rabb'ime şükür hayırlı sonuçla müjdeledi. . .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
çook teşekkürler canım güzel dileklerin içinben hala heycanımı atabilmiş değilim çok mutluyuz ailecek rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin isteyen herkesin olsun inşallahhhhh
![]()
Tamam kuzucum saolasin yaa insallah tutunurlar siki siki rabbim ramazan mubarek günlerde hepimize verir insallah kacinci denemendi kuzum bide tutunmasini kolaylastirmak icin yedinmi bişeyler dikkat ettigin biseyler varmi
Cooooooooook tesekkur ederim canim eeee napalim bizde senin pesinden geliyoruz burasi sahsen bana ugur getirdi ugurum burasi❤❤❤❤
Aminnnn hiç kimse çekmesin bebiş hasreti bütün hasretle bekleyen arkadaşlara nasip etsin Rabbim tadını çıkar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi