• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım meraba bende aynı durumdayım dünden beri hayal kırıklığını atmaya ve kendime gelmeye çalışıyorum ..ama hala kendime geldiğimi söyleyemem.benim değer 6.92 çıktı doktor bana da aynısını dedi. İlaç kullansamda ümidim hiç yok:( pozitiflerin hepsini çok kutluyorum.onlar adına çok sevindim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım senin değerin 5 üstü ilacını sakın kesme devam et benim 4 .19 bana verilen tahlilde 5.80 çıkan değerde 3 haftalık hamile yazıyordu belki bi mucize olur sen iki gün daha dayan ilaçları bunca zaman kullandık iki günden bişe olmaz negatif olayından çıkamadım hele görümcemin sözlerinden hiç çıkamadım :( ama belki Allah yüzümüze bakarda artış olur mucize olur inşallah :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaarrrr sonucumu aldimmm coook sukur rabbime hamileyiiimmm :)degerim 362 cikti buarada :) rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :) cok sukur rabbime :nazar::emir_bebek: :nazar::nazar:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çooooooooooook inanılmaz cok sevindim hayırluı olsun Rabbim kucagına almayı nasip etsin insallah canıııım dualarını eksik etme bizim için çok sevindim canım Masallah... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::21::21::21::21::21::21::21::21:

Canım senin değerin 5 üstü ilacını sakın kesme devam et benim 4 .19 bana verilen tahlilde 5.80 çıkan değerde 3 haftalık hamile yazıyordu belki bi mucize olur sen iki gün daha dayan ilaçları bunca zaman kullandık iki günden bişe olmaz negatif olayından çıkamadım hele görümcemin sözlerinden hiç çıkamadım :( ama belki Allah yüzümüze bakarda artış olur mucize olur inşallah :(

Canım benim ümit verdin az da olsa.teşk ederim. Gerçekten varmı hamile olan ben merkezi arayınca negatif ne yazıkki ama ilaca devam edin dediler bunu duyunca daha bi yıkıldım. Bi de sen etrafındakilerlemi uğraşıyorsun canım benim yaa kıskançlık krizleri olmuştur onda boşver inan hiç takma dış kapının dış mandalı de ve geç . Sende moralini yüksek tut bir mucize bizi de bulur inşAllah

Canim benim belirtimi bilmiyorum ama transferden sonra 2 veya 3 gun sonra adet olcakmisim gibi belim ve karnim agridi goguslerim muthis derecede sisti ve elimi dahil suremedim cok aciyordu ilk gunden beri halada oyle cok aciyor belirtiyse bunlar bilmiyorum ama ben bunlari yasadim :) ve suan cok sukur hamileyim allah sanada pozitif sonucunu gostersin insallah :))

aynı seyleri aynı zamanda yasıyorum gece resmen adetim olacak sandım ben geceleri çok uyanıyorum ve coook terleme var bakalım yaaa nasıl tesekkür etsem sana bana tavsiyeler verdin simdide yine bi umut ısıgı yaktın çoook tesekkür ederim...:16::16::16::16::16::16:

Canım benim ümit verdin az da olsa.teşk ederim. Gerçekten varmı hamile olan ben merkezi arayınca negatif ne yazıkki ama ilaca devam edin dediler bunu duyunca daha bi yıkıldım. Bi de sen etrafındakilerlemi uğraşıyorsun canım benim yaa kıskançlık krizleri olmuştur onda boşver inan hiç takma dış kapının dış mandalı de ve geç . Sende moralini yüksek tut bir mucize bizi de bulur inşAllah

İnşallah canım inşallah Allah büyüktür yoktan var eden o istedi mi hersey olur inşallah allahım dualarımızı duyarda bize bi mucize yaşatır olmasa çok üzülmek yok demekki hayırlısı böyleymiş canım bana tüp merkezinde ki abla çok güzel açıklama yaptı negatif görünüyor fakat rahim kalınlığından hastahaneye görede değişir bu dedi sen ilaçlarını sakin kesme iki gün daha devam et bi daha yaptır ona göre karar verelim dedi bende devam ediyorum inşallah bizde pozitif diye yazarız buraya 2 gün sonra ( âmin )

İnşallah canım inşallah Allah büyüktür yoktan var eden o istedi mi hersey olur inşallah allahım dualarımızı duyarda bize bi mucize yaşatır olmasa çok üzülmek yok demekki hayırlısı böyleymiş canım bana tüp merkezinde ki abla çok güzel açıklama yaptı negatif görünüyor fakat rahim kalınlığından hastahaneye görede değişir bu dedi sen ilaçlarını sakin kesme iki gün daha devam et bi daha yaptır ona göre karar verelim dedi bende devam ediyorum inşallah bizde pozitif diye yazarız buraya 2 gün sonra ( âmin )

Amiin canim amin kocaman amiiiiin

Kızlar size bişey sorucam benim 1 Temmuz kan tahlili yaptırdım negatif çıktı Dr ilaçları kesmememi iki gün sonra bi daha yaptırmamı söyledi bu arada benim adet günüm de 1 Temmuz'da adet olmadım hala ve bugün kahverengi bi leke geldi sizce adet belirtisi mi ?

Selamlar herkese
bende geldim. Konuya bastan bakayim dedim ama sayfalar okadar cok ilerlemiski yetisemedim. Direk sona gectim artik :)
ben de 13 hazirwnda basladim 30 unda transfer oldum. Simdi yari yatar yari gezer bekliyorum. Bu sureci de galiba burda gecirecem. Benimle ayni tarihlerde olan var mi

Canlar müjDelerinizi aldım martın güzel anneleri.ya çok mutlu oldum inanın bugün bi açtım teli birden çok gebelik haberi okudum burada şuanda hüngür hüngür ağlıyorum :) mutluluktan ( gülmeyin ben de görcem sizi her şeye ağlarken) allahım bütün bekleyen ve isteyenlere nasip etsin hepinize çok çok sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah .
Değeri yüksek çıkanlar var, kısmet olursa ikiz anneleri olacak onlar. Bi arkadaşımın da düşükken 4 katına çıkmış. ( İsimler çok fazla karıştırmamak adına isim veremiyorum)Kendim için araştırırken çok okudum muhtemelen ikiz o da. Duble anneler olacaklar, biraz daha uykulu ve yorgun günlere merhaba diyin:) gentille yatmayan anne gözün aydın senin de. Bir de eda vardı benimle aynı sorunları olan baktım okudum ama bulamadım merak ediyorum o da 1 Temmuz du galiba. Tekrar ayrı ayrı hepinizi tebrik ederim darısı 12. Günü bekleyen bütün güzel anne adaylarına. Dualarım sizinle...

Canım benim çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın . Benim uykusuz geceler ayak ağrıları bel karın kasık hepsi birden ağrıyor . Karnımı koyacak yer bulamıyorum sola yatsam asla uykuya dalamam saga yatsam ağrı yapıyor. Sırt üstü hiç uyuyamıyorum. Perişan yorgun kaçgündür. Şükür sonucu alınca sanki ağrılarım hafifledi.
Yatmayan anne güzeldi :)
Bir annenin hikayesini okumuştum çokbetkilenmiştim . Yatmak çare degil . Yatmamak faydalıydı. Herşey yaptım . Çamaşırda astım, yer sildim yemek yaptım sinemaya gittim:) ucuzluk buraya yılda bir geliyor gittim saatlerce gezdim.Eşime az hizmet ettirtim tabi . Bu günler kolay degil :) Rabb'ime şükür hayırlı sonuçla müjdeledi. . .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

aynı seyleri aynı zamanda yasıyorum gece resmen adetim olacak sandım ben geceleri çok uyanıyorum ve coook terleme var bakalım yaaa nasıl tesekkür etsem sana bana tavsiyeler verdin simdide yine bi umut ısıgı yaktın çoook tesekkür ederim...:16::16::16::16::16::16:

Canım benim benim şuan bile adet sancılarım var.,gece ben çok ateşlendim. Duş aldığım bile oldu . Terleme ama çok sıcak . Kahverengi pembe lekenmelerim oldu. Hala devam ediyor. . Kendini fazla üzme .

çooooooooooook inanılmaz cok sevindim hayırluı olsun Rabbim kucagına almayı nasip etsin insallah canıııım dualarını eksik etme bizim için çok sevindim canım Masallah... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::21::21::21::21::21::21::21::21:

Canim benim allah razi olsun rabbim seninde ve diger butun arkadaslariminda yuzunuzu guldursun insallah benim gibi :)) bende gece adet sancim oldu ve uyandirdi beni bu en buyuk belirtim ki bazen arada vuruyo yine sancilanmalar yaramazlik yapiyo teyzesi :1: hic umutsuz olma yipratma kendini guzel hebrlerini bekliyorum insallah bitanem opuuorum cok buara pek giremiyorum hele bugun pek giremedim uykudan uyanip yorgun hissediyorum kendimi o yuzden :-*

Merhaba dedik selam verdik ama pek ilgilenen olmamis. Neyse bizde yazmak yerine gerekli yorumlari okumakla geciririz

Hamileyimmmmmmm kızlar
Degerim 169

Merhaba dedik selam verdik ama pek ilgilenen olmamis. Neyse bizde yazmak yerine gerekli yorumlari okumakla geciririz

Slm hoşgeldin ... Ben senden biraz gerideyim.. ,iğne aşamasında Cumartesi toplanacak güzel giderse 5. Gün embriyosu konulma planımız var tabi sağlıklı kaliteli olursa ... Sen nerde tedavi gördün kaç yumurta oldu ..

Slm hoşgeldin ... Ben senden biraz gerideyim.. ,iğne aşamasında Cumartesi toplanacak güzel giderse 5. Gün embriyosu konulma planımız var tabi sağlıklı kaliteli olursa ... Sen nerde tedavi gördün kaç yumurta oldu ..

ne guzel ins. Gonlunuze gore olur. Benim 2. Denemem. Ikincisini sisli memorial de yaptik. 21 tane yumurta toplandi. 19 u dollendi. Ama 5. Gune 2 si gununde gelisen 2 tanede geriden gelen toplam 4 tane kaldi. Gununde gelisenden bir tanesi transfer edildi. Bu sefer daha sabirsizim. Brkleyemiyorum

ne guzel ins. Gonlunuze gore olur. Benim 2. Denemem. Ikincisini sisli memorial de yaptik. 21 tane yumurta toplandi. 19 u dollendi. Ama 5. Gune 2 si gununde gelisen 2 tanede geriden gelen toplam 4 tane kaldi. Gununde gelisenden bir tanesi transfer edildi. Bu sefer daha sabirsizim. Brkleyemiyorum

Heyecan olmaz olur mu ya her aşamasında hemde ... Toplama işlemi nasıl yapıldı sonrasında nasıldın ? Ağrın vs oldu mu . Transfer sonrası doktor dinlenmeni önerdi mı

Kızlar size bişey sorucam benim 1 Temmuz kan tahlili yaptırdım negatif çıktı Dr ilaçları kesmememi iki gün sonra bi daha yaptırmamı söyledi bu arada benim adet günüm de 1 Temmuz'da adet olmadım hala ve bugün kahverengi bi leke geldi sizce adet belirtisi mi ?

Adet belirtisi olabilir canım ilaçlar kanamayı tutuyo

Günaydın canım . Şimdi geldim hastahaneden . Dediğin gibi ohss den şüphe etmişler tahlil yapıp arayacaklar sorun varsa . Ecoda sorun yoktu. Lekelenmeler için normal dedi . Madem normal niye çağırıyorsunuz . Hayırlısı inş

Canim ohss nedir neden suphe etmisler bi sotun yok.dimi

Canım benim ya dün bütün gün seni merak ettim.
Hayırlı uğurlu olsun . Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sabrettin çok bekledin inş Rabbimin mükâfatı ikiz olmuştur . Degerin çok iyi . Benim 1 tane ransferdi. 169 çıktı . Ikinci bir teste gerek duymadı . 21inde keseyi görmeye gidicez inş

Aynen canim hepimiz sabrettik cok sukur kucagimiza da alacagiz:nazar: canim ise basladim o yuzden firsatim olmamisti cok sagol sen ve diger arkadaslarda merak etmis benim aklimda hep sizdeydi iyiki varsiniz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canlar müjDelerinizi aldım martın güzel anneleri.ya çok mutlu oldum inanın bugün bi açtım teli birden çok gebelik haberi okudum burada şuanda hüngür hüngür ağlıyorum :) mutluluktan ( gülmeyin ben de görcem sizi her şeye ağlarken) allahım bütün bekleyen ve isteyenlere nasip etsin hepinize çok çok sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah .
Değeri yüksek çıkanlar var, kısmet olursa ikiz anneleri olacak onlar. Bi arkadaşımın da düşükken 4 katına çıkmış. ( İsimler çok fazla karıştırmamak adına isim veremiyorum)Kendim için araştırırken çok okudum muhtemelen ikiz o da. Duble anneler olacaklar, biraz daha uykulu ve yorgun günlere merhaba diyin:) gentille yatmayan anne gözün aydın senin de. Bir de eda vardı benimle aynı sorunları olan baktım okudum ama bulamadım merak ediyorum o da 1 Temmuz du galiba. Tekrar ayrı ayrı hepinizi tebrik ederim darısı 12. Günü bekleyen bütün güzel anne adaylarına. Dualarım sizinle...

Cooooooooook tesekkur ederim canim eeee napalim bizde senin pesinden geliyoruz burasi sahsen bana ugur getirdi ugurum burasi❤❤❤❤

Back