2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

hiçbir belirti arama canım hepsi boş ...ilaç yan etkileri oluyor kişiden kişiye göre de degişiyor bence onun için rahat ol stressiz bekle baska seyle oyalan...ben cok stres yaptım 2.de asla yapmicam kendime bu eziyeti..

Yok hayır belirti aramıyorum kesinlikle, ya da bunlar belirti midir diye sormam asla, 6.haftaya kadar doğru düzgün bir belirti olmayacağının farkındayım, daha önceden negatif sonuçlara alışığım zaten. Sadece transfer işleminin ya da kullanılan ilaçların yan etkisi olabilir mi manasında sormuştum. Çünkü ne aşılamada, ne de yalnızca ilaç tedavisi gördüğümde bu tür bir şikayet yaşadım, sadece genel bir durum mu yoksa benim bünyeye bağlı mı onu merak etmiştim.

anladım canım benim sadece göüslerim cok fazla acıdı şişti o da jeldenmiş zaten uykum cok geldi ama hep öyleyimdir benyani kullandgın ilaçlar ne bilmiyorum ama hiç düşünme keyfine bak gebeyim diye düşün..benim vucudum 2gun yandı bence tutundu o sırada sonra degerlerim düştü zaten benim olmadı...
inş.hamilesindir canım..kaç gunun kaldı?

inşallah :) test günüm 17 mayıs, 9 günüm kaldı. 3.gün embriyosu transfer edildiğinden embriyonun bugün 5.günü, yani tutunma gerçekleşecekse muhtemelen bugün yarın gerçekleşir diye düşünüyorum. bir yandan çalışıyorum, kafam dağılıyor, bir yandan da mümkün olduğunca az hareket ederek embriyoyu ilk günlerinde rahatsız etmemeye uğraşıyorum :) senin için de hayırlısını dilerim, ne aşamadasın şu an?

canım hayırlı uğurlu olsun Allahım size bağışlasın evladınızı... nerde yaptırdın cnm bende çalışıyorum acaba engel olurmu transferden sonra...

canım hayırlı uğurlu olsun Allahım size bağışlasın evladınızı... nerde yaptırdın cnm bende çalışıyorum acaba engel olurmu transferden sonra...

Amin teşekkür ederim, hepimize inş. Ben şişli memorial'da yaptırdım, "transfer sonrası ilk 3-4 gün dikkatli olun, sonrasında normal hayatınıza devam edin ancak kendinizi çok yormamaya, ağır işler yapmamaya, ağır kaldırmamaya dikkat edin, kendinizi bir gebe olarak değerlendirin ve gebe olarak hareket edin" dediler. Masa başı işler için çalışmakta bir sakınca yok, uzun süre ayakta kalmanızı tavsiye etmeyiz dediler bir de.

ben korku asamasındayım kimyasal gebelik oldu ilk denememde 9yumurta toplandı hepsi döllendi hepsi 5.güne gitti 1tanesi transfer ldu ama sonuc ellerim boş
2.temmuzda olur galiba en büyük istedigm 2transfer olması ama yapmıyorlar cunku sans oranı epeyi artıyor ..kabul ettirmeyi cok isteridm..

Geçmiş olsun, nerde yaptırmıştın? Bazı merkezler ilk deneme olumsuz olunca ikinci denemede çift embriyo transfer edebiliyorlar diye duymuştum, özellikle embriyolar 1.kalite değilse, belki doktorunla bir konuşsan ikna olur, yine de olacağı varsa tek embriyo ile de olur, sen sıkma canını. Bende 2 olgun yumurta toplanmıştı ama 1 tanesi döllenebildi, o da 2.kaliteydi ve hemen 3.gün transfer ettiler zaten.

yumurtalar kaliteli diye biliyorum..baskentte denedim belki kabul eder bilmiyorum..seninki inş.pozitif olur canım sonucuna bakıcam inş.

Canım benim de 6 Mayıs'ta transfer oldu. Günümüz aynı. Benimki de 3. Gün embriyosu idi. Bana 2 tane transfer oldu. Senin kaçbtane? Hakkımızda hayırlısı inş

yumurtalar kaliteli diye biliyorum..baskentte denedim belki kabul eder bilmiyorum..seninki inş.pozitif olur canım sonucuna bakıcam inş.

İnşallah teşekkür ederim, e kaliteliymiş işte seninkiler, kaliteliyse daha rahat tutunur, sen rahat ol ikincide olacak bak göreceksin. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Canım benim de 6 Mayıs'ta transfer oldu. Günümüz aynı. Benimki de 3. Gün embriyosu idi. Bana 2 tane transfer oldu. Senin kaçbtane? Hakkımızda hayırlısı inş

Aaa güzel haberler alırız inş aynı anda, bana 1 tane transfer oldu zaten 2 yumurtam vardı ve 1 tanesi döllenebildi :) ben de hiç bozmadım moralimi, bir tane olsun benim olsun dedim :)

Cvp verebilcek kimse yokmu kızlar güzel şeyler söylerdinizde dr gidene kadar rahat ederdm belkiii

Aaa güzel haberler alırız inş aynı anda, bana 1 tane transfer oldu zaten 2 yumurtam vardı ve 1 tanesi döllenebildi :) ben de hiç bozmadım moralimi, bir tane olsun benim olsun dedim :)

Tabi ki öyle canım. Benim de 9 yumurtam oldu fakat dondurulacak kalmadı. Ben de hiç moralimi bozmuyorum dediğin gibi bir tane olsun bizim oldun inş.

Cvp verebilcek kimse yokmu kızlar güzel şeyler söylerdinizde dr gidene kadar rahat ederdm belkiii

Canım iğneler aşamasında ben de acayip griptim. Hatta opu olduğum gün de dahil. Ama ben sırf zararı olmasın diye hiç ilaç almadım. Bence sen de almamaya çalış. Acil şifalar dilerim

Tabi ki öyle canım. Benim de 9 yumurtam oldu fakat dondurulacak kalmadı. Ben de hiç moralimi bozmuyorum dediğin gibi bir tane olsun bizim oldun inş.

Transfer 6 mayıs demiştin, yukarıda gördüm de test tarihi senin için 19 mayıs yazıyor, bana 17 mayıs'ta yaptırmam gerektiği söylendi, ikimizinki de 3.gün embriyosu olduğuna göre verilen tarihlerdeki bu farklılık neden acaba?

Valla bilmiyorum canım aslında transfer gününü 0 sayıp, 12. Gün yapılıyorsa sanki benimki normal gibi ama sana ne dediler canım?

Valla bilmiyorum canım aslında transfer gününü 0 sayıp, 12. Gün yapılıyorsa sanki benimki normal gibi ama sana ne dediler canım?

Benim yumurta toplama 3 mayıs'ta oldu, yumurta toplamadan sonraki 14.gün 17 mayıs'ta yaptıracaksınız testi dediler. Hatta bu cümlelerin yazılı olduğu evrak da verdiler, bhcg test tarihi 17 mayıs yazıyor, pozitif çıkarsa da klasik olarak 2 gün sonra tekrar test istiyorlar. Neyse vardır bir bildikleri herhalde..

Bu 3. Gün 5. Gün embriyosunu neye göre karar veriyorlar. Benim 3. Gunumdu bu gun transfer yapmayacagiz dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…