• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Allah vermesinde eğer tutmazsa hemen olmuyor canım kanama ilaçları kesip bikaç gün geçince oluyor bildiğim canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kötü düşünmek istemiyorum allahım inşallah ettiğimiz duaları geri çevirmez bizde anne oluruz (âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kötü düşünmek istemiyorum allahım inşallah ettiğimiz duaları geri çevirmez bizde anne oluruz (âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım benim şu güzel günlerin hatırına inşAllah.

Gentille ve angel1983 ağrılarınız vardı nadıl oldunuz canlar herşey yolundadır umarım

1Temmuzgiller nerelerdesiniz nasılsınız benim şişliklerimde indi ağrı sızı yok göğüs acım bile azaldı sanki çok korkuyorum yaa olmadı mı acaba:(

Bende 1 temmuzu bekleyenlerdenim icim bazen cok ferah minigim benimli diorum bazende olmadi galiba diye dusunuyorum bendede baslardaki o agrilar yok ama kasiklarda hafif batmalat ve geceleri ozellikle cok atesleniyorum bakalim hayirlisi hepimiz icin insallah nasibimizde vardir gonlumuzdeki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 1 temmuzu bekleyenlerdenim icim bazen cok ferah minigim benimli diorum bazende olmadi galiba diye dusunuyorum bendede baslardaki o agrilar yok ama kasiklarda hafif batmalat ve geceleri ozellikle cok atesleniyorum bakalim hayirlisi hepimiz icin insallah nasibimizde vardir gonlumuzdeki

Biliyorum canım seni aynı duygulardayım bi benimle gibi sabah uyanınca özellikle bi korku olyor. Bende de ateşlenme oluyor cirenon jel yapıyormuş canım hayılısı artık

Gentille ve angel1983 ağrılarınız vardı nadıl oldunuz canlar herşey yolundadır umarım

Canim cok sukur bugun iyiyim dun akilalmaz kotuydum agri mi sanci mi adi yok yani :50: zaman az kaldikca cok fena oluyorum insallah iyi haberler veririz:nazar:

Canim cok sukur bugun iyiyim dun akilalmaz kotuydum agri mi sanci mi adi yok yani :50: zaman az kaldikca cok fena oluyorum insallah iyi haberler veririz:nazar:

Sevindim canım bu progesteron un yan etkilerinden biri de karın ve kasıklara kramp ve ağrı olyıymış ondandır belki canım ne ilaçmış ama bende de silvilce ve ateş yaptı

Sevindim canım bu progesteron un yan etkilerinden biri de karın ve kasıklara kramp ve ağrı olyıymış ondandır belki canım ne ilaçmış ama bende de silvilce ve ateş yaptı

Progesteronu ağız yoluyla mı yoksa vajinal yoldan mı alıyorsunuz ?

O ates bendede gece var gunduz de ara ara ellerim yanaklarim yaniyor bu sefer pek sefil oldum insallah bebeklerim yuzundendir canim hayirlisi insallah :49::49:

Kizlarrr 10. Gun degerim 254 12.gun degerim 706😊 cok şükür kat kat artış oldu allhim tamamina erdirsin saglikla sihatle inş...bekleyenlerden de guzel haberler alırz inş

Kizlarrr 10. Gun degerim 254 12.gun degerim 706😊 cok şükür kat kat artış oldu allhim tamamina erdirsin saglikla sihatle inş...bekleyenlerden de guzel haberler alırz inş

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah. Eğer 2 embriyo konduysa ikiz olabilir değer bayaa yüksek. :)

Çok sevindim canım darısı bizlere hiç idrar da bakmişmıydın canım tek mi ikizmi acaba hayırlı uğurlu olsun

Sana ne kadar çok vermişler benim bir sabah bir akşam fitil şeklinde senin yan etkisi daha çok olabilir çok mu?

yan etki olarak göğüslerim çok şişti bazen yürürken bile acıyor :( ara ara terleme var ondan mı bilmiyorum bazen donuyorum bazen yanıyorum anlık olarak değişiyor. Benim 2. denemem ilkinde de bu kadardı günde 6 tane. Öğlende olduğu için oruç tutamadım bugün :( test günüm pazartesi benim ama yarın akşamüstü yapacağım.

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin inşallah. Eğer 2 embriyo konduysa ikiz olabilir değer bayaa yüksek. :)

Hakkımda hayirlisi olsun cnm...2 tane transfer edilmisti 5. Embiryosu..ultrasonda görmeden birsey demek doğru olmaz dedi doktorum deger iyi artmis dedi o kadar. haftaya ctesi gidicez nasibimizde ne varsa allah hayirlisini versin

Çok sevindim canım darısı bizlere hiç idrar da bakmişmıydın canım tek mi ikizmi acaba hayırlı uğurlu olsun

Inş burdaki herkes guzel haberler verir...idrarda hic bakmadim tatlim aklimdan Olabildigince atmaya calistim...el işine verdim kendimi..bakakim kismetimizde ne varsa. 2 embiryo transfer edildi allah en hayirlisini bilir bnm icin haftaya ctesi gidicem kontrole

Back