2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim heyecanini cok iyi anliyorum 8 sene dile kolay rabbim yuzunu guldursun insallah bu sefer :) transferden sonra hamile sayilirsin bir nevide olsa :) ilk 3 gun cok dikkat et mumkunse tuvalet ihtiyacin disinda kalkma dus alma 4. Gun al ve ayakta al ilik su olsun tatlim :) ben bunlara dikkat ettim ki halaaa ediyorum hic is yapmiyorum ufak tefek illaki oluyor tabi ama egilip kalkma uzanma bunlara cok dikkat et canim :) ben dikkat ediyorum rabbim hepimizin kucaklarini doldursun insallah:)) test tarihim 1 temmuz sende bize dua et olurmu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim birde benimde 12 yumurtam topandi 8 I dollendi ve 8ide 5. Gun blastosist embtiyoydu cok sukur 2 tane en iyi olanlari icimde suan rabbimin izniyle :) senin kacinci gun embriyosu olacagi hakkinda bilgilendirdilermi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de bi belirti yok hafif bi arada sancı giriyor bide arada akıntı oluyor o kadar kötü düşünme bence iyiye yor normal hamile kalanlar adetinin gecmesiyle test yapıyorlar hamile olup olmadığını öğreniyorlar sende öle düşün yani bi belirti olmaması normal inşallah 1 Temmuz güzel sonuçlar alıcaz Allah'ın izniyle :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum benim adet günüm 1 Temmuz ve kan testimi 1 Temmuz'da yapıcam çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum şimdi eğer tutmazsa normal kanamam olucak mı yoksa ilaçlardan adet günün gecikebilir mi bilgisi olan var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonuc negatif... bu kadar yikilacagimi dusunmemistim

çok üzüldüm canım ( ben de az önce öğrendim beta hcg değerim 9.29 ( doktorumla görüştüm değer düşük ama şu an olumsuz düşünmemiz için erken dedi, iki gün sonra testi tekrarla dedi. gecen ay değeri 11 çıkıp hamileği devam eden bir hastası varmış, eğer o olmasaydı sonuç için olumsuz diyebilirdim ama onun kalp atışlarını aldık dedi. doktorun sesi çok üzgün geliyordu zaten, bilemiyorum kafam çok karışık, dünyam başıma yıkıldı...allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin (

değeri benim gibi düşük olup sonradan düzelen var mı acaba???

canım henuz bu bilgilendirme yapılmadı bana transfer gunu soylenecegi bilgisi verildi bugun yumuslar dinleniyormus :) ben zaten transferden sonra kalan embriyolarımı donduracagım... biz bu sürecte çok zorlandık uşak ta yasıyoruz ve izmir smyrna art de tedavi oluyorum git gel haftada 2-3 baya zor oldu ama yuzduk yuzduk kuyruguna geldik...nasip bakalım artık...

hamişlik kesinlestimi yoksa sende gün mü sayıyorsun gerci her ikisi içinde Rabbim hayırlısı ile guzel haberler almayı nasip etsin İnsallah...

Çok tesekkür ederim çok çok faydalı bilgiler bunlar hepsine tek tek özen gösterecegim...dert ortak Rabbim dermanınıda versin İnşallah... dua etmezmiyim evlat kokusu cennet kokusuymus Rabbim bizlerede koklamayı nasip etsin İnşallah... çok az kalmış Hayırlı haberler alırsınız umarım... bu yaz boyle hamiş hamiş gezelim insallah tatillerimiz kalsın hamileyiz diye

amiiinnn canım benim seninde benimde diğer bütün bekleyen arkadaslarımında ve anne olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ve ihsan sahibi evlatlar nasip etsin inşallah

amiiinnn canım benim seninde benimde diğer bütün bekleyen arkadaslarımında ve anne olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ve ihsan sahibi evlatlar nasip etsin inşallah

amiiiiin çok çok çok amiiin

aynı şeyi ben de yaşadım,benim 2 yumurtam oluştu ama büyümediler 9. gün tedavim sonlandırıldı.Bu ilk denememdi, rezervazlığı olduğunu sölediler,başarılı olan denemende neyi farklı yaptılar ben de iki ay sonra yine deneyeceğim,bekleme süresinde sen bir şey yaptınmı..arı sütü vs birçok şey söylüyorlar,yardımcı olursan çok sevinirim,moralini bozma bir tane olsun senin olsun allahım kucağına almayı nasip etsin.Dua edicem sana...

Akıntı arada bende de oluyor canım ama progesteron yapıyormuş onu.hayırlısı artık

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonuc negatif... bu kadar yikilacagimi dusunmemistim

Canım üzme kendini Allah sana ve eşine sağlık versin bi daha denersin ben de bugün çok olumsuzum hep ağlamaklıyım değerin kaç çıktı çok üzüldüm inan

Canım moral için sağol bugün hormonlar aktif bende anlaşılan ağlamaklı haller felan:) inşAllah canımdediğin gibi güzel sonuçlarımız olur

Allah vermesinde eğer tutmazsa hemen olmuyor canım kanama ilaçları kesip bikaç gün geçince oluyor bildiğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…