Merhabalar ben sizlere gore daha geriden geliyorum merak ettigim birkac sey var transfer sonrasi neler yasadiniz bende cok heyecanliyim ne zor bi surecmis ama gececek diyorum hep kendime.arastirmalarim sonucu 12 yumurtada 7 embriyo yuksek bi sayi ama yinede heyecan tavan yapiyor doktorlarim cok umutlu ama ben yasayan birinden duymanin guvenine inananlardanim bana biraz bilgi verebilirmisiniz? Simdiden cok Teşekkürler...Inşallah sizde hayirli haberler alirsiniz Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin...
Kizlar merhaba bende tup bebek yaptiriyorum benim gectigimiz persembe 12 yumurtam toplandi cuma gunu 7 yumurtamizin dollendigini ve bu sayinin artabilecegini ogrendik yarin transfer islemi yapilacak cok zor ve yorucu bir surec ama umut en onemlisi bence bu konuda gittiginiz merkezde coook onemli ben cok memnunum neolur bana da dua edin tam 8 yil oldu ve esimde bende sapasağlamiz ama olmuyor enson care tup bebekti onuda yaptırdım bakalim nezaman pozitif sonucu gorucez...neolur umudunuzu kaybetmeyin....
1Temmuzgiller nerelerdesiniz nasılsınız benim şişliklerimde indi ağrı sızı yok göğüs acım bile azaldı sanki çok korkuyorum yaa olmadı mı acaba
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşükkür ederim canım aminnn , eşimde varikosel ve bende kanda pıhtılaşma(
Sonuc negatif... bu kadar yikilacagimi dusunmemistim
Hayırlı cumalar dua eder dua bekleriz bugün 3. Kez tahlil yaptiracagiz insallah hayirli haber alırız ama olmaz ise bir imtihanı da Rabbim sabredenler den eylesin diye dua ederek başlarız. ..
canım ne oldu dünkü tahlil sonucun, bende seninle aynı durumdayımallah yardımcımız olsun...
Canim birde benimde 12 yumurtam topandi 8 I dollendi ve 8ide 5. Gun blastosist embtiyoydu cok sukur 2 tane en iyi olanlari icimde suan rabbimin izniyle :) senin kacinci gun embriyosu olacagi hakkinda bilgilendirdilermi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim heyecanini cok iyi anliyorum 8 sene dile kolayrabbim yuzunu guldursun insallah bu sefer :) transferden sonra hamile sayilirsin bir nevide olsa :) ilk 3 gun cok dikkat et mumkunse tuvalet ihtiyacin disinda kalkma dus alma 4. Gun al ve ayakta al ilik su olsun tatlim :) ben bunlara dikkat ettim ki halaaa ediyorum hic is yapmiyorum ufak tefek illaki oluyor tabi ama egilip kalkma uzanma bunlara cok dikkat et canim :) ben dikkat ediyorum rabbim hepimizin kucaklarini doldursun insallah:)) test tarihim 1 temmuz sende bize dua et olurmu :)
Çok tesekkür ederim çok çok faydalı bilgiler bunlar hepsine tek tek özen gösterecegim...dert ortak Rabbim dermanınıda versin İnşallah... dua etmezmiyim evlat kokusu cennet kokusuymus Rabbim bizlerede koklamayı nasip etsin İnşallah... çok az kalmış Hayırlı haberler alırsınız umarım...bu yaz boyle hamiş hamiş gezelim insallah tatillerimiz kalsın hamileyiz diye
canım henuz bu bilgilendirme yapılmadı bana transfer gunu soylenecegi bilgisi verildi bugun yumuslar dinleniyormus :) ben zaten transferden sonra kalan embriyolarımı donduracagım... biz bu sürecte çok zorlandık uşak ta yasıyoruz ve izmir smyrna art de tedavi oluyorum git gel haftada 2-3 baya zor oldu ama yuzduk yuzduk kuyruguna geldik...nasip bakalım artık...
hamişlik kesinlestimi yoksa sende gün mü sayıyorsun gerci her ikisi içinde Rabbim hayırlısı ile guzel haberler almayı nasip etsin İnsallah...
amiiinnn canım benim seninde benimde diğer bütün bekleyen arkadaslarımında ve anne olmak isteyen herkese rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ve ihsan sahibi evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar Rabbim su mübarek ramazan ayinin hurmetine bütün bebek isteyen arkadaşlara hayirli evlatlar nasip etsin. Amin.
Ben arastirken bu sayfayi buldum bastan beri bütün yazilanlari bilmiyorum ama benim de sikintim büyük. Ben de yumurta azligi var. Tüp bebek tedavisine basladik 3 ay önce merional 600 vuruldum 4.gün yarida kestik çünkü yumurta olusmadi. tekrar basladik ve bu defa diğerine gore iyiydi. Dun yumurtam toplandı 4 tane. Bugün aradilar hastaneden 3 üne işlem yapilmis ve sadece 1 tanesi döllenmiş. Tabi diğer ikisi takip altindaymis. Yarin yine arayacaklar. Benim durumda olan var mi moralin çok bozuk
Kotuye yormak yokkbenim dun aksam karnim belim ve sol bacagim cok agridi 30 dk kadar surdu herhalde regl olucam dedim ama cok sukur olmadim :) goguslerim cok hassasiyet var ve afedersin 2 kati buyudu ve son olarakta ara ara su gibi akintin geliyor bunlar belirtimi hic bir fikrim yok acikcasi :))
Bende de bi belirti yok hafif bi arada sancı giriyor bide arada akıntı oluyor o kadar kötü düşünme bence iyiye yor normal hamile kalanlar adetinin gecmesiyle test yapıyorlar hamile olup olmadığını öğreniyorlar sende öle düşün yani bi belirti olmaması normal inşallah 1 Temmuz güzel sonuçlar alıcaz Allah'ın izniyle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum benim adet günüm 1 Temmuz ve kan testimi 1 Temmuz'da yapıcam çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum şimdi eğer tutmazsa normal kanamam olucak mı yoksa ilaçlardan adet günün gecikebilir mi bilgisi olan var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?