2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Olsun canım ne kusuru ben söyle söylüyeyim yaş 26 benim eşimde azosperm var 3 yumurta toplandı 3. Gün iki tane transfer yapıldı :) inşallah ikiz bebiş annesi olucam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa evt senin iki olmustu 2. Denemenmi edacigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk denemede 2 olmuyo dedi benim drm yasakmis

Hatta benim Dr 3 tanesi oldu 3 ünüde bırakayım mı dedi ben yok dedim :) ben özelde yaptırdım aşılama da yapılmadı benim

Hatta benim Dr 3 tanesi oldu 3 ünüde bırakayım mı dedi ben yok dedim :) ben özelde yaptırdım aşılama da yapılmadı benim

Bende ozelde yaptirdim canim1 de asilamam var ama normalde 35 yasalti ilk transferlerde nufus artidindan dolayi 1 yapiolar ama bazi yerler gayri resmi cogul yapiomus biz yapmiyoruz dedi benim drum

Sen yurtdisindaydin dimi canim :))) bilmiyorum diger arkadaslarda soylese ne yapacaklarini belki fikir edinmis olurduk bizde :)

Bugün kontrolüm vardı yumurta takibindeyiz hala... Doktora sordum oruç tutabilirmiyim diye malum cevap tutamazsın dedi ... İğne saatlerimi artık değiştirememde ... İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız da borç oruçlarımızı tutarız sonrasında

Insallaaaaah canim

Incir ye sabahları aç karnına .. Arı sütü polende alabilirsin .. Bi de hurma .. Ben çok tatlı seven biri değilim ama yemek için zorlanıyorum .. İ
İğnede 3.günüm yumurta sayım güzel çıktı tabi başındayım daha kaliteli ve sağlıklı olması önemli .. Allah hakkımızda hayırlısını versin

Doğru öle bi yasa var ama ben ilk öğrendiğim günden bu yana ikiz dedim hocamda sagolsun kırmadı olmaz felan da demedi :)

Doğru öle bi yasa var ama ben ilk öğrendiğim günden bu yana ikiz dedim hocamda sagolsun kırmadı olmaz felan da demedi :)

Insallah istdeigin gibide saglikli ikizlerini alirdin kucagina canim

Insallah istdeigin gibide saglikli ikizlerini alirdin kucagina canim

Âmin canım âmin inşallah burda olan isteyen herkes ilk önce göbüşlerimizde sonrada kucaklarına alırız meleklerimizi :)

Pazartesi yumurta toplama yapılacak, ama sanırım cok fazla yok...benim icin de dua edin..hepimiz icin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…