2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

tebriklerrr, hayırlı uğurlu olsun inşallah...allah kucağına almayı da nasip etsin :)))
Amin inşallah
Hayirli olsun canim :) kacinci gun embryosuydu seninki?
Teşekkür ederim 5.gun blast embriyo idi 2 tane konulmuştu bugün 8.gunum
Aaaaaay ne diyorsun kiz gozunaydin canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim masallah degerin kac cikti bide bisey soracagim seninde 6-7 gunlerde gobek altinda agrin oldu mu yardimci olursan sevinirim benim bugun var cok agriyor da
8.gun değerim 48.34 benim hiç belirtim yoktu sadece bacak ağrısı vok çektim oyüzden umutsuz şekilde bugün test yaptirdim
Ayyy caniimmm yeni gordum hayirli ugurlu olsun insallah allah sag salim saglikla kucagina almaayi nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm gozun aydin cok sevindim. Benimtest gunum yarin. İnsallah ayni mutlulukla ben de guzel haber veririm

Gözünaydın canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ( âmin ) darısı bizim başımıza inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah hepinizden razı olsun rabbim.hayirlisiyla hepinize bu mutluluğu tattirsin Inşallah aminnnnn

Mübarek Ramazan Ayi ; size Vücudunuzun sihhat ve selameti olan "az yemege".... Ruhunuzun sihhat ve selameti olan "günahsiz olmaya"..... dininizin sihhat ve selameti olan "Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya" vesile olsun.... cumlemize hayirli nurlu ramazanlar olsun insallahh :) rabbim su guzel ramazanin hurmetine peygamber efendimizin (S.A.V) o guzel yuzunun yuzu suyu hurmetine hepimize saglikli sihatli ihsan sahibi evlatlar nasip eglesin insallah :)

Son düzenleme:

Aminn cumlemize insallahh

Doktor haftaya cumaya randevu verdi cnm, bu doktorlar bizi bekleterek öldürücek sonunda:) Sonucunu merakla bekliyorum tatlım bize hbr ver mutlaka.

Vermez olyr muyum tabiki veririm hamişlerin duasi kabul olurmus sen bol bo dua et emi kuzum bugun 7.gunum zaman az kaldi.10.gun kuyruk kopacak hayirlisiyla insallahhhhhh

Aaaaaaaaaammmmiiiiiiiiiiiiinnnnn aaaaammmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn pespese pespese versin insallah canim

Merhaba canim, gecmis olsun. Ari sutu yumurtalara coook iyi geliyor. Benim de ilk tedavim iptal oldu, transfer yapilamadi. Ikincide ari sutu ictim, 5 i de 5. Gun embryosu oldu ve suan test gunumu bekliyorum :)

ben de aldım ama balla karışık %5 falan arı sütü var içinde,sen nasıl kullandın nereden buldun,dua edicem olumlu sonuç alırsın inş..

Evet cbm benim de sol tarafima giriyo agri geldiginde bu benim 2.deneme bi te tek embriyo transferi oyuzden cok heyecanliyim

Gunaydin. Kan vermeye gitmem gerekiyor ama kotu haber almaktan cok korkuyorum
Cnm hiç korkma, stres yapmamaya çalış. Herşey olacağına varıyor nasılsa. Tevekkül et. Dua Et inşallah olumlu sonuç alırsın. Benimde test günüm 4 temmuz. Allah hepimizin kucağına evlat versin.

Âmin canım amiiiiiiiiiiiiiiiinn cümlemize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bu ay tüp bebek yaptırdım ve ayın 26 da hamile olduğumu öğrendim hepimiz teste korkarak gidiyoruz ... inşallah rabbim pozitif i göstersin sizlerede ..AMA asıl telaş ondan so ra başlıyormuş 2. test kese kalp atışı yani endişe hiç bitmiyor

Merhaba arkadaşlar Rabbim su mübarek ramazan ayinin hurmetine bütün bebek isteyen arkadaşlara hayirli evlatlar nasip etsin. Amin.
Ben arastirken bu sayfayi buldum bastan beri bütün yazilanlari bilmiyorum ama benim de sikintim büyük. Ben de yumurta azligi var. Tüp bebek tedavisine basladik 3 ay önce merional 600 vuruldum 4.gün yarida kestik çünkü yumurta olusmadi. tekrar basladik ve bu defa diğerine gore iyiydi. Dun yumurtam toplandı 4 tane. Bugün aradilar hastaneden 3 üne işlem yapilmis ve sadece 1 tanesi döllenmiş. Tabi diğer ikisi takip altindaymis. Yarin yine arayacaklar. Benim durumda olan var mi moralin çok bozuk

Kizlar merhaba bende tup bebek yaptiriyorum benim gectigimiz persembe 12 yumurtam toplandi cuma gunu 7 yumurtamizin dollendigini ve bu sayinin artabilecegini ogrendik yarin transfer islemi yapilacak cok zor ve yorucu bir surec ama umut en onemlisi bence bu konuda gittiginiz merkezde coook onemli ben cok memnunum neolur bana da dua edin tam 8 yil oldu ve esimde bende sapasağlamiz ama olmuyor enson care tup bebekti onuda yaptırdım bakalim nezaman pozitif sonucu gorucez...neolur umudunuzu kaybetmeyin....

1Temmuzgiller nerelerdesiniz nasılsınız benim şişliklerimde indi ağrı sızı yok göğüs acım bile azaldı sanki çok korkuyorum yaa olmadı mı acaba

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 1 temmuz bekliyorum hiçbir belirtim yok su an ama geceleri uyanıyorum su gibi terlemis vaziyette hayirlisi bakalım insallah bebeklerim bebeklerimiz bizimledir

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Bende 1 temmuz bekliyorum hiçbir belirtim yok su an ama geceleri uyanıyorum su gibi terlemis vaziyette hayirlisi bakalım insallah bebeklerim bebeklerimiz bizimledir

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Merhabalar ben sizlere gore daha geriden geliyorum merak ettigim birkac sey var transfer sonrasi neler yasadiniz bende cok heyecanliyim ne zor bi surecmis ama gececek diyorum hep kendime.arastirmalarim sonucu 12 yumurtada 7 embriyo yuksek bi sayi ama yinede heyecan tavan yapiyor doktorlarim cok umutlu ama ben yasayan birinden duymanin guvenine inananlardanim bana biraz bilgi verebilirmisiniz? Simdiden cok Teşekkürler...Inşallah sizde hayirli haberler alirsiniz Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin...

Kotuye yormak yokk benim dun aksam karnim belim ve sol bacagim cok agridi 30 dk kadar surdu herhalde regl olucam dedim ama cok sukur olmadim :) goguslerim cok hassasiyet var ve afedersin 2 kati buyudu ve son olarakta ara ara su gibi akintin geliyor bunlar belirtimi hic bir fikrim yok acikcasi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…