Kızlar hamileyim inşallah :)
Benim de yarin test gunum. Cok gergin ve heyecanliyim
bende yaaaaa( inşallah iyi haberler alırız yarın canım, bu gece nasıl uyuyacağız bakalım?
Ben dokunsalar aglicam:-(
yoookk sakın sakın kendini bırakmak yok, bak 11 gün sabrettik çok çok az kaldı, şimdi derin bir nefes al ve gülümse hadi :)))
Canim benim de ayni agrilar var gobek altim catliyor resmen gelmedi 1 temmuz yaaa:18:
ilkinde o kadar çok dikkat ettim ki anlatamam yediklerime çorbamı sütümü yumurtamı ceviz kayısı ananas lifli yicekler , yeşil mercimek bunları yemeye özen gösterdim ama malesef sonuç negatif oldu , ikinci transferden sonra günlük hayatıma devam ettim yediklerime içtiklerime hiç dikkat etmedim sadece yürüyüşten uzak durdum evde geçirdim 5 dk dan fazla yürümedim zaten embriyonun tutunma süresi 48 saat içinde olurmuş ilk 3 gün dikkat etsen yeter ilaçlarını zamanında iç başka ekstra bişey yapmadım ve sonuç 9. gün dayanamadım test yaptım pozitif:))) darısı başına inşallah
Canım sgrı dediğin girip çıkıyor mu yoksa sabit mi . ?
Benim çok hafif canımı yakmayacak kadar ağrı girip çıkıyor. Seninde öyle mi .?
1 Temmuz oldu asır :) ne yapalım sabredecek ve bekliycez
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kızlar hamileyim inşallah :)
Gözünaydın canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ( âmin ) darısı bizim başımıza inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim mrb nasilsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyim canım teşekkür ederim canım sen nasılsın :)
Iyiyim canim ne olsun sabirsizlikla bas etmeye calisiyorum atesim oluyor ara ara havalarda sicak bazen kasikta kucuk batmalar baskada bir belirti yok bekliyotum bugun bitti 3 gunumuz kaldi senin varmi belirtin
Iyiyim canim ne olsun sabirsizlikla bas etmeye calisiyorum atesim oluyor ara ara havalarda sicak bazen kasikta kucuk batmalar baskada bir belirti yok bekliyotum bugun bitti 3 gunumuz kaldi senin varmi belirtin
Canım sana bişey sorucam Dr bana lekelenmem olacak korkma dedi pembe veya kahverengi dedi ama bende leke felan olmadı sende oldu mu ?
Evt banada dedi olabilir dedi ama olmasi gerekmiyor zaten korkma canim bendede yok ole bisey endise etme
Ya o zaman inşallah hersey yolunda demekAllah'ın izniyle hepimiz 1 Temmuz'da güzel haberlerimizi hamileyim diye haber verilecek Allah'ın izniyle
Insallah canim yazdim buraya gordunmu ben sali gunu dayanamayip idrar yaptim tabiki negatif cikti bide erken gosterenlereden aldim oda duruyo onuda pazar yapsammi die dusunuyorum
Bence idrar testi yapma canım hani gercek olmayabiliyor çünkü burda kanda çıkmasına rağmen idrar da çıkmaya biliyor hiç yapıp heyecanını arttırma ben yapamıycam günümü bekliycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?