2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canim sen fransada tedavi olmustun sana bir iki sorum olacak??

sen tup bebek merkezindemi devlet hastanesindemi yaptirdin tedavini??

birde sana kacinci gun embryosu koydular?kac hucreliydi??

Canim benim de ayni agrilar var gobek altim catliyor resmen gelmedi 1 temmuz yaaa:18:

Canım sgrı dediğin girip çıkıyor mu yoksa sabit mi . ?
Benim çok hafif canımı yakmayacak kadar ağrı girip çıkıyor. Seninde öyle mi .?
1 Temmuz oldu asır :) ne yapalım sabredecek ve bekliycez

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun, kucagina almayi nasip etsin

Gecmiyor sabit azalip cogaliyor ayakta bisey yok yatinca uzaninca oralar zonk zonk atiyor sanki

Iyiyim canım teşekkür ederim canım sen nasılsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyiyim canim ne olsun sabirsizlikla bas etmeye calisiyorum atesim oluyor ara ara havalarda sicak bazen kasikta kucuk batmalar baskada bir belirti yok bekliyotum bugun bitti 3 gunumuz kaldi senin varmi belirtin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynı canım bide şişkinlik var canım ben hayıra yoruyorum inşallah yerleşme sancısıdır :)

Canım sana bişey sorucam Dr bana lekelenmem olacak korkma dedi pembe veya kahverengi dedi ama bende leke felan olmadı sende oldu mu ?

Canım sana bişey sorucam Dr bana lekelenmem olacak korkma dedi pembe veya kahverengi dedi ama bende leke felan olmadı sende oldu mu ?

Evt banada dedi olabilir dedi ama olmasi gerekmiyor zaten korkma canim bendede yok ole bisey endise etme

Evt banada dedi olabilir dedi ama olmasi gerekmiyor zaten korkma canim bendede yok ole bisey endise etme

Ya o zaman inşallah hersey yolunda demek Allah'ın izniyle hepimiz 1 Temmuz'da güzel haberlerimizi hamileyim diye haber verilecek Allah'ın izniyle

Ya o zaman inşallah hersey yolunda demek Allah'ın izniyle hepimiz 1 Temmuz'da güzel haberlerimizi hamileyim diye haber verilecek Allah'ın izniyle

Insallah canim yazdim buraya gordunmu ben sali gunu dayanamayip idrar yaptim tabiki negatif cikti bide erken gosterenlereden aldim oda duruyo onuda pazar yapsammi die dusunuyorum

Bence idrar testi yapma canım hani gercek olmayabiliyor çünkü burda kanda çıkmasına rağmen idrar da çıkmaya biliyor hiç yapıp heyecanını arttırma ben yapamıycam günümü bekliycem :)

Olede aldim artik onu yapcam sali gitmeden yaparim dayananilirsem senin kacinci gun embriyosydu canim unuttum ben kbakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…