Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım ne kusuru ben söyle söylüyeyim yaş 26 benim eşimde azosperm var 3 yumurta toplandı 3. Gün iki tane transfer yapıldı :) inşallah ikiz bebiş annesi olucam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaa evt senin iki olmustu 2. Denemenmi edacigim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım ilk denemem bir yıl olucak Temmuz'un 7 şinde :)
Ilk denemede 2 olmuyo dedi benim drm yasakmis
Hatta benim Dr 3 tanesi oldu 3 ünüde bırakayım mı dedi ben yok dedim :) ben özelde yaptırdım aşılama da yapılmadı benim
Sen yurtdisindaydin dimi canim :))) bilmiyorum diger arkadaslarda soylese ne yapacaklarini belki fikir edinmis olurduk bizde :)
Benim de test tarihim 5 temmuz 😊😊
Insallaaaaah canim![]()
İğnelerin 9. gününde oluşan iki yumurtam yeterince gelişmediği için tedavim sonlandırıldı,iki ay sonra yine denicez..bu arada yumurtalarımı güçlendirmek için neler yapabilirim tavsiyesi olan var mı?Bende rezervazlığı var.Bir dahaki sefer de böyle olacak diye şimdiden stress oldum.
Bende ozelde yaptirdim canim1 de asilamam var ama normalde 35 yasalti ilk transferlerde nufus artidindan dolayi 1 yapiolar ama bazi yerler gayri resmi cogul yapiomus biz yapmiyoruz dedi benim drum
Doğru öle bi yasa var ama ben ilk öğrendiğim günden bu yana ikiz dedim hocamda sagolsun kırmadı olmaz felan da demedi :)
Insallah istdeigin gibide saglikli ikizlerini alirdin kucagina canim
Âmin canım âmin inşallah burda olan isteyen herkes ilk önce göbüşlerimizde sonrada kucaklarına alırız meleklerimizi :)
Benim değerim de 5,80 ile başladı 55'e kadar arttı ama ne yazıkki kimyasalla sonuçlandı.Mrb kizlar kan degeri once 10 civari falan cikip sonrakilerde artan var mi
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun, kucagina almayi nasip etsin
Gecmiyor sabit azalip cogaliyor ayakta bisey yok yatinca uzaninca oralar zonk zonk atiyor sanki![]()
Cnm aynı ağrılar bendede olmuştu halada devam ediyor, bebiş yerleşiyor iyice:) inşallah hamilesindir.
Pazartesi yumurta toplama yapılacak, ama sanırım cok fazla yok...benim icin de dua edin..hepimiz icin hayırlısı olsun