• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar sanki regle olacakmışım gibiyim . Dün akşam başım ağrıdı ve ateşlendim. Bugün belim ağrıyor hafiften . Canım sıkılıyor :(

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Sakin kendini dinleme tatlim sakin ol uzanmana baaak....hicbirsey olmicak allahin izniyle bebegin sımsıkı tutunuyooor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?

Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...
Ah bi karnimin sisliginden, sertliginden kurtulsam....

Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, bircogumuz icin 1 temmuz buyuk gun :nazar::nazar::nazar:

İğnelerin 9. gününde oluşan iki yumurtam yeterince gelişmediği için tedavim sonlandırıldı,iki ay sonra yine denicez..bu arada yumurtalarımı güçlendirmek için neler yapabilirim tavsiyesi olan var mı?Bende rezervazlığı var.Bir dahaki sefer de böyle olacak diye şimdiden stress oldum.

Merhaba canim, gecmis olsun. Ari sutu yumurtalara coook iyi geliyor. Benim de ilk tedavim iptal oldu, transfer yapilamadi. Ikincide ari sutu ictim, 5 i de 5. Gun embryosu oldu ve suan test gunumu bekliyorum :)

Kizlar benimde bugun gobek altimda agri var cok fena agriyor bugun 6.gunum sizlerde de bugun agri oldu mu:18:

benim bugün 11. günüm. birkaç gün önce adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. ancak ciddi bağırsak problemleri de yaşadım transfer sonrası. yani gaz sancısı mı adet sancısı mı çok ayırt edemedim açıkçası. kasıklarım da ara ara batma da yaşadım. bugün ise sadece yoğun bir baş ağrısı var :(

Kizlar bugun transferin 6. Gunundeyim. Transfer olmus deneyimli seker kizlar, size bir sorum var. karnim acayip sis ve tas gibi sert ve opu sonrasina benzeyen agrim var ayaktayken, ozellikle yururken. Size de oldu mu boyle? Hafiflemesi icin ne yapabilirim?

Ayrica soguk/sicak olaylarini ben de yasiyorum, adet sancim da ara ara yokluyor, goguslerim patlayacak gibi, uclari iki kati olmus, basim donuyor ve durup dururken manyak gibi aglayasim geliyor. Ayni zamanda bunlar belirtilerdir diye cok seviniyorum...

Ben 10. Gun kandan baktirmaya kararliyim, bircogumuz icin 1 temmuz buyuk gun :nazar::nazar::nazar:

Canım bunların hepsi normal. Maalesef böyle sorunlar oluyor. Hormonlar bizi alt üst ediyor. Sen rahatına bak inş hayırla sonuçlanır.:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar benim transferim 2 gün önce oldu daha doğrusu ardışık transfer olduğu için biri 4 günlük diğeri 2 günlük .5 temmuz büyük gün hepimiz için hayirlisi.

Inşallah güzel haberler alırsın canım az kalmış.gaz olayı bende de var gazman gibi dolaşıyorum progestan yapıyor diye düşünüyorum

Canim ayniyiz ve agrilarda mi benziyor desem gobek altinda cok fena agrim otururken kalkarken belim agriyor korktum doktorumu aradim bekledigimiz agrilar dedi sicak tut ve bol bol ilik su ic agri kesici sakin icme dedi hala da agriyor insallah bebeklerim benimledir cok tedirginim cok:50::43:

benim bugün 11. günüm. birkaç gün önce adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. ancak ciddi bağırsak problemleri de yaşadım transfer sonrası. yani gaz sancısı mı adet sancısı mı çok ayırt edemedim açıkçası. kasıklarım da ara ara batma da yaşadım. bugün ise sadece yoğun bir baş ağrısı var :(

Aynen canim adet gibi gaz gibi agri cok fena bugun oldu cok korktum hala devam efiyor ayakta daha rahatim da doktorumu arayip sordum sicak tut kendini dedi bol bo ilik su ic sakin agri kesici icme dedi bekledigimiz agrilar defi rahat olun dedi sende oyle yap csnim testini ne zaman yapacaksin

Aynen canim adet gibi gaz gibi agri cok fena bugun oldu cok korktum hala devam efiyor ayakta daha rahatim da doktorumu arayip sordum sicak tut kendini dedi bol bo ilik su ic sakin agri kesici icme dedi bekledigimiz agrilar defi rahat olun dedi sende oyle yap csnim testini ne zaman yapacaksin

bende başta ağrıyı hissedince çok tedirgin oluyorum ama sonra kendimi rahatlatıyorum, o kadar çok şey okudum ki burada adet olacakmış gibi hissedip güzel haberi alan çok kişi var. bu yüzden kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum :)) benim testim yarın inşallah, belki bugün de yapsam çıkardı ama doktorun sözünden çıkmak istemedim, senin ne zaman?

bende başta ağrıyı hissedince çok tedirgin oluyorum ama sonra kendimi rahatlatıyorum, o kadar çok şey okudum ki burada adet olacakmış gibi hissedip güzel haberi alan çok kişi var. bu yüzden kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum :)) benim testim yarın inşallah, belki bugün de yapsam çıkardı ama doktorun sözünden çıkmak istemedim, senin ne zaman?

Benim bugun 6.gunum canim 1 temmuz test gunum catlicam yaaa gunler gevmiyor agrim cok gecmedi ne bilim :50:

Canim benim de ayni agrilar var gobek altim catliyor resmen gelmedi 1 temmuz yaaa:18::43::50:

Canım bende de oluyor sölediklerin valla ben yerleşme olduğu için diye oluyor biliyorum ama iyiye yoralım iyi olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet tatlim iyiye yoralim ki iyi olsun sonucuda :)) yerlesme oldugu icin olabilir yada biz kendimizi cok dinledigimiz icinde olabilir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar herkese merhaba,

ben yeni üye oldum. yarın test günüm, çok çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. stresten midir havadan mıdır bugün başım çok ağrıyor :( hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum, rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde...amin...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de yarin test gunum. Cok gergin ve heyecanliyim

Back