2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim ilk günüm sayılır transferim dün oldu. Şimdilik güzel gidiyor. Ben idrar testi almayı düşünmüyorum. Bence sen de gününü bekle çünkü moral bozukluğu hiç de iyi olmuyor.

Yaa ben değilim diger yazilari yazan nasil oluyor bu anlamadim bi baskası benim adresimlemi girdi napti ben sorularin cevaplarini verdim sana cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün 3. Günüm. İlk kez gonalf vurdum göbekten ve 3 kere yapmak zorunda kaldım kalemin ayarını yaptım ama 225 olan dozu 175e kadar yapabildim iğne girmedi vs çok zor oldu ya da yapamadım:) yarın yine hemşireme yaptırayım ben en iyisi. Diğer iğnem menagon o kalçadan vuruluyor o da bugün çok acıdı ilk iki gün hiç hissetmemiştim. Rabbim büyük başa gelen çekilir. 3. Günüm sona erdi yarın ultrason var iğnelerimi Vurdurmadan gideceğim Dr. Öyle söylediler.

canım ben yapacaktım da kızlar istemedi sende tedavi aşamasındasın uğraşma dediler bende hepimizin tedavisi sonuçlanınca listeyi aktif edeceğim nasıl olsa mayıs haziran 2 ay çabuk geçer sende sakin ol

iyi affettim

bende kalçadan korktuğum için paso göbeğe vuruyorum kendim.daha rahat oluyor

kuzum 9.güne kadar yaptıkların vücuduna salgılanan beta hormonu olduğu için çıkan sonuç sana hiçbirşey kanıtlamaz.yani illa test yapacam dersen 9.gün yap sonra sonuca göre 10-11-12 sabahları ilk idrarla yapabilirsin.ama 6 .gün çift çizgi çıkar.ve sonuç doğru olmaz....

Son düzenleme:

Ohhh süper rahat olsun acı çekmeyin. Ancak menogonu göbekten vurabilecemi hiç söylemediler hemşire yalnızca kalçadan dedi ve direk ordan vurdu, bilmiyordum yani.

menogon sadece kalçadan ben menopur kullanıyorum korktuğum için göbekten olanı

Yaa ben değilim diger yazilari yazan nasil oluyor bu anlamadim bi baskası benim adresimlemi girdi napti ben sorularin cevaplarini verdim sana cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bi karışıklık olmuş sanırım:) düzelir birazdan

Ben de transferin 3. günündeyim valla insan çok merak ediyo acaba yaşıyolat mı tutundular mı diye. İnşallah bebeğin ya da bebeklerin seninledir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tedaviye ilk başlayan arkadaşımız kimdi bilen varmı kızlar yada kendi söylesin çok fazlayız birde çalıştığımdan takip edemiyorum şu an ne aşamada onuda yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…