tedaviyi bekleyen,başlayan ve bitiren herkese hayır dolu günler dilerim.
bugün 6. transfer günüm ve kasıklarımda bayaa sancı var..gün sayan kızlar sizler nasılsınız??
nasıl gidiyor hayat:? yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum.aldım bile testi
bir ara liste yapalım takip kolay olsun ne dersiniz?
sorularım havada kalmış ama neyse canın sağolsun..
Cnm anlamadım ben sorularına cvp verdimde benim adresimle başka biri bişeyler yazmış anlamadım😰
İlknuRemzi
Ayy sorma yaaa ben kaç kere vuruldum ama bu son zaman tüpe iğneyi batır cıkar hep yanlış yere kaç tane iğne ziyan ettim😁😁 okadar basit bi işlemki hiç dert etme canım yaa hayırlısıyla hakkından gelirsin evelAllah☺☺❤
canım ben yapacaktım da kızlar istemedi sende tedavi aşamasındasın uğraşma dediler bende hepimizin tedavisi sonuçlanınca listeyi aktif edeceğim nasıl olsa mayıs haziran 2 ay çabuk geçer sende sakin ol
:)) ilk kez oluyorsun gibi algıladım bende:) şimdiden hayırlı olsun arkadaşım rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah...
benimde yarın e2 bakılır muhtemelen 4. gün 961 çıkmıştı. dün 5. günüm bugün 6. günüm yarın da 7. günüm. ama 7. gün iğne vurmadan kan alacakları için 6. günün iğneleriyle sonuç alıcaz.
canım benim sorduğum soru o değildi:) 2 gün önce saat 12 de, dün 16 da vurulduğum aynı ilaç. aralarında 4 saat varya. 4 saat geç vurmuş oluyorum. sizce bu sorun olurmu?
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur annesine.. ve Şubat annelerine transfer olursun burdan
kaç yumurtan oldu kaç mm likti ve kaç tanesi döllendi? kaç tanesi transfer edildi:)
çok sordum galiba helal et hakkını
Arkadaşlar ben yazmadım bunu yaa bu kim anlamadım benim adresimle kim yazıyor ??
İlknuRemzi
:)) ilk kez oluyorsun gibi algıladım bende:) şimdiden hayırlı olsun arkadaşım rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah...
benimde yarın e2 bakılır muhtemelen 4. gün 961 çıkmıştı. dün 5. günüm bugün 6. günüm yarın da 7. günüm. ama 7. gün iğne vurmadan kan alacakları için 6. günün iğneleriyle sonuç alıcaz.
canım benim sorduğum soru o değildi:) 2 gün önce saat 12 de, dün 16 da vurulduğum aynı ilaç. aralarında 4 saat varya. 4 saat geç vurmuş oluyorum. sizce bu sorun olurmu?
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur annesine.. ve Şubat annelerine transfer olursun burdan
kaç yumurtan oldu kaç mm likti ve kaç tanesi döllendi? kaç tanesi transfer edildi:)
çok sordum galiba helal et hakkını
Yok cnm bişe olmaz dr bana bi gün bile unutsan ilacın etkisi hemn geçmezmiş korkma yani cnm bişe sorcam yaa cetrodite vurdm kızardi kaşınıyo dr 100 kişide bi olur dedi beni buldu galiba sendede oldumu öyle bişe...
Bugün 3. Günüm. İlk kez gonalf vurdum göbekten ve 3 kere yapmak zorunda kaldım kalemin ayarını yaptım ama 225 olan dozu 175e kadar yapabildim iğne girmedi vs çok zor oldu ya da yapamadım:) yarın yine hemşireme yaptırayım ben en iyisi. Diğer iğnem menagon o kalçadan vuruluyor o da bugün çok acıdı ilk iki gün hiç hissetmemiştim. Rabbim büyük başa gelen çekilir. 3. Günüm sona erdi yarın ultrason var iğnelerimi Vurdurmadan gideceğim Dr. Öyle söylediler.
bugün 6. transfer günüm ve kasıklarımda bayaa sancı var..gün sayan kızlar sizler nasılsınız??
dün hastaneyi birisi aradı bende ordaki hemşirenin yanındaydım. dediki bizim ilk bebeğimiz tedaviyle oldu. şimdi raporla tüp bebek yaptırcaz dedi. bebeği nasıl olursa olsun varsa eğer rapor alamazsın. ücretli olacaksın dediler. yani 2. bebek istediğimizde biz rapor şartlarını karşılasak dahi hastane rapor vermiyormuş bebeğin olduğu için. mecburen 2. de ücretli olacakmış..
yani keşke ameliyattan sonra bi süre bekleseydiniz demek geldi içimden.belki kendiliğinden oluvercekti..
Ameliyattan sonra amacımız beklemekti ancak kist meselesi yüzünden bir şekilde sürecin içine girdik. Rabbim bebek nasip ettikten sonra her halde nasip eder nasılsa. Bilmiyoruz ki bunda olacak mı belki olacak ve bir daha düşünmeyeceğiz, belki olmayacak ve normal yoldan Rabbim nasip edecek. Bu nedenle keşke demiyorum çünkü hayatta her şey kısmet, hepimiz için Rabbim kolayından en hızlı ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah diyorum.
bende kalçadan korktuğum için paso göbeğe vuruyorum kendim.daha rahat oluyor
Ohhh süper rahat olsun acı çekmeyin. Ancak menogonu göbekten vurabilecemi hiç söylemediler hemşire yalnızca kalçadan dedi ve direk ordan vurdu, bilmiyordum yani.
Yaa ben değilim diger yazilari yazan nasil oluyor bu anlamadim bi baskası benim adresimlemi girdi napti ben sorularin cevaplarini verdim sana cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bi karışıklık olmuş sanırım:) düzelir birazdan
:) canımcım bi sorun var düzelcek inşallah:))Cnm anlamadım ben sorularına cvp verdimde benim adresimle başka biri bişeyler yazmış anlamadım😰
İlknuRemzi
"ilknuremzi" senmi yazıyorsun bu kelimeyi?
bende de yanma oluyor kaşıntı da çok ama çok hafif bi kaşıntı bile diyemediğim bişey oluyo. bide şiş gibi hissediyorum ama dıştan bakınca bişey yok. yarın kontrolüm var sorarım bende inşallah bi terslik olmaz.Yok cnm bişe olmaz dr bana bi gün bile unutsan ilacın etkisi hemn geçmezmiş korkma yani cnm bişe sorcam yaa cetrodite vurdm kızardi kaşınıyo dr 100 kişide bi olur dedi beni buldu galiba sendede oldumu öyle bişe...
dün hastaneyi birisi aradı bende ordaki hemşirenin yanındaydım. dediki bizim ilk bebeğimiz tedaviyle oldu. şimdi raporla tüp bebek yaptırcaz dedi. bebeği nasıl olursa olsun varsa eğer rapor alamazsın. ücretli olacaksın dediler. yani 2. bebek istediğimizde biz rapor şartlarını karşılasak dahi hastane rapor vermiyormuş bebeğin olduğu için. mecburen 2. de ücretli olacakmış..
yani keşke ameliyattan sonra bi süre bekleseydiniz demek geldi içimden.belki kendiliğinden oluvercekti..
Ameliyattan sonra amacımız beklemekti ancak kist meselesi yüzünden bir şekilde sürecin içine girdik. Rabbim bebek nasip ettikten sonra her halde nasip eder nasılsa. Bilmiyoruz ki bunda olacak mı belki olacak ve bir daha düşünmeyeceğiz, belki olmayacak ve normal yoldan Rabbim nasip edecek. Bu nedenle keşke demiyorum çünkü hayatta her şey kısmet, hepimiz için Rabbim kolayından en hızlı ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah diyorum.
öyle tabi canım herşey nasip kısmet.. rabbim gömlümüze göre versin inşallahhhhh
:) canımcım bi sorun var düzelcek inşallah:))
"ilknuremzi" senmi yazıyorsun bu kelimeyi?
bende de yanma oluyor kaşıntı da çok ama çok hafif bi kaşıntı bile diyemediğim bişey oluyo. bide şiş gibi hissediyorum ama dıştan bakınca bişey yok. yarın kontrolüm var sorarım bende inşallah bi terslik olmaz.
öyle tabi canım herşey nasip kısmet.. rabbim gömlümüze göre versin inşallahhhhh
Asıl sahibi ben yaziyorum ya ben daha yeni baslicam tüp bebeğe diger yazılarda ikinciye veya ilac kullaniyor olarak yaziyorlar
😊😀bende noluyor dedim benmi bu ilaclari kullaniyorumda haberim yok diyorum😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?