• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ya kızlar biliyorum hiç bir bilimsel açıklaması yok ama bugün transferin 3. günü ve az önce boğazıma su kaçtığı için baya şiddetli öksürmek zorunda kaldım. Bir şey olmaz dimi?:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar biliyorum hiç bir bilimsel açıklaması yok ama bugün transferin 3. günü ve az önce boğazıma su kaçtığı için baya şiddetli öksürmek zorunda kaldım. Bir şey olmaz dimi?:(((

hadi hayırlı olsun transferin inatçı bi bebişin olsun da tutunsun :16: hiç bişey olmaz canım sen kalbini ferah tut aksine düşünmemeye çalış :40:

hadi hayırlı olsun transferin inatçı bi bebişin olsun da tutunsun :16: hiç bişey olmaz canım sen kalbini ferah tut aksine düşünmemeye çalış :40:

İnşallah sağolasın yaa valla strs oldum ama doktor 2 gün ilişki yasak 3.günden sonra serbest dedi. İlişkiye serbest dediyse öksürükte de bir şey olmaz diye düşünüyorum yine de insan kuruntu yapıyo boş yere. Tekrardan sağolasın...

Kızlar iyi akşamlar. Allahın izni ile birlikte7 mayısta tedaviye başlıyorum. Hisar hastanesi Birgül Gürbüz

İnşallah sağolasın yaa valla strs oldum ama doktor 2 gün ilişki yasak 3.günden sonra serbest dedi. İlişkiye serbest dediyse öksürükte de bir şey olmaz diye düşünüyorum yine de insan kuruntu yapıyo boş yere. Tekrardan sağolasın...

yok artık öksürmeyecekmiyiz düşünme canım sen rahat ol kendini çok kasıp kısıtlama abartmadan günlük yaşamına devam et yani günlük yaptığın şylerin daha hafifini yapmaya çalış..

sozenmelisa canım nerde tüp bebek yaptırdın. sorununuz neydi bilgi topluyoruz da

yok artık öksürmeyecekmiyiz düşünme canım sen rahat ol kendini çok kasıp kısıtlama abartmadan günlük yaşamına devam et yani günlük yaptığın şylerin daha hafifini yapmaya çalış..

Sağolasınız kızlar ben Antalya'dayım Gelecek Tüp Bebek Merkezi'nde Dr. Mete Işıkoğlu'nun hastasıyım. İkimizde de aşırı bir sorun yok bende pko var eşimde de morfoloji normal sınırın altında. Doktor beklerseniz doğal yoldan da olur demişti daha yeni evliyiz ama bu sorunlardan dolayı ya olmazsa diyerek tüp bebeğe başladık. İlk denememiz. Bugün de transferin 3.günü. tahlil günüm 17 mayıs. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ve bol bebekler dilerim:)))))

evet progen verdi dr bakalım hayırlısı canım Rabbim bu aşamaları hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin:16:

Canım bende polikistik over var dr yumurtalarımla ilgili yorum yapmadı ama sayısının çok fazla olduğunu söyledi dediğin gibi yaklaşık 10 günlük bi itedaviden sonra yumoşları toplayacaklar birde doktor sana fazka ilaç kullanmayacağız ilaç masrafında fazla olmayacak dedi Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hadi Bismillah diyorum bende:)

Evet canım dediğin gibi bugün iğne aldık 4 gün vurunucam ama ben sakarım çok paniğim nasıl olacak bilmiyorum tarif ettiler ama bilmiyorum sakarlığımı ordada devam ettirdim zaten ilaçları beklerken bi eşime bi kendime kahve almıştım aldığım kahveyi döktüm masanın üzerine:) eşimle ufak bi polemik yaşadık o sırada :19: işte böyle iğneye yarın akşam başlayacağım İnşallah bi aksilik yapmam da usulüne göre yapabilirim
Rabbim nolur hepimizin yanında ol :16::16::16::16:

oy kıyamam nazlı bebişler öyle heyecanlandırıyo ki bizi elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemiyoruz:9:

Tedaviye ilk başlayan arkadaşımız kimdi bilen varmı kızlar yada kendi söylesin çok fazlayız birde çalıştığımdan takip edemiyorum şu an ne aşamada onuda yazsın :3::3::3:
Ilk defa tüp yaptırıcaz yarın Dr gidicez bakalım ne dicek ne ilaçlar vericek burada paylasırım

İlknuRemzi

korkma canım allahın izniyle öksürük hapşırık bişi yapmaz.ben 4.gün işe başladım koştur koştur....
Kızlar iyi akşamlar. Allahın izni ile birlikte7 mayısta tedaviye başlıyorum. Hisar hastanesi Birgül Gürbüz
hayırla sonuçlansın inşallah arkadaşım...
Ben de transferin 3. günündeyim valla insan çok merak ediyo acaba yaşıyolat mı tutundular mı diye. İnşallah bebeğin ya da bebeklerin seninledir.
inşallah canım..hepimizin inşaALLAH
Beni Allah affetsin yeter :9::9::9:
hepimizi..:):)
Benim ilk günüm sayılır transferim dün oldu. Şimdilik güzel gidiyor. Ben idrar testi almayı düşünmüyorum. Bence sen de gününü bekle çünkü moral bozukluğu hiç de iyi olmuyor.:50:
hayırlı uğurlu olsun...çok meraklıyım ben sanırım çatlarm yapmazsam.geçen tedavimde 7.gün kanda öğrnmiştim.
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur annesine.. ve Şubat annelerine transfer olursun burdan;)
kaç yumurtan oldu kaç mm likti ve kaç tanesi döllendi? kaç tanesi transfer edildi:)
çok sordum galiba helal et hakkını:31:

helal olsun canım ne demek...inşallah hep beraber.
14 yumi toplandı.13 tanesi döllendi ve elhamdulillah hepsi 5.güne geldi.benim geçen denemem ikizdi ve erken doğum oldu maalesef..sanırım dr temkinli yaklaşıp 1 transfer etti.ama emin değilim..:emir_bebek:

korkma canım allahın izniyle öksürük hapşırık bişi yapmaz.ben 4.gün işe başladım koştur koştur....

hayırla sonuçlansın inşallah arkadaşım...

inşallah canım..hepimizin inşaALLAH

hepimizi..:):)

hayırlı uğurlu olsun...çok meraklıyım ben sanırım çatlarm yapmazsam.geçen tedavimde 7.gün kanda öğrnmiştim.
helal olsun canım ne demek...inşallah hep beraber.
14 yumi toplandı.13 tanesi döllendi ve elhamdulillah hepsi 5.güne geldi.benim geçen denemem ikizdi ve erken doğum oldu maalesef..sanırım dr temkinli yaklaşıp 1 transfer etti.ama emin değilim..:emir_bebek:

canım sorununuz neydi? spermlerde bi problem varmıydı?
bizim de 7 yumurta olmuş 14 mm (5 tane) ,10 mm (2 tane). yarın kontrol var gonal f kullanıyorum halen. 6. günümdeyim.

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:? sonuç 16 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

kızlar yanlış yada eksik varsa ekleme yapalım...:nazar::nazar:

canım sorununuz neydi? spermlerde bi problem varmıydı?
bizim de 7 yumurta olmuş 14 mm (5 tane) ,10 mm (2 tane). yarın kontrol var gonal f kullanıyorum halen. 6. günümdeyim.

bende pko eşimde ileri hızlı sperm az ve morfoloji2...
senin ilk tedavin mi? 7 yumurta gayet iyi,maşallah:nazar:güzelce döllenip annelerinin kuzuları olsunlar:emir_bebek:

bende pko eşimde ileri hızlı sperm az ve morfoloji2...
senin ilk tedavin mi? 7 yumurta gayet iyi,maşallah:nazar:güzelce döllenip annelerinin kuzuları olsunlar:emir_bebek:

ilk tedavim tüp bebekte canım. aşılama yapıldı ama olmadı. teşekkür ederim inşallah kaliy-teli ve olgun olurlar da annelerine gelirler kuzucuklarım;) inşallah hepimizin biran önce olur

ben de varım, aranızda bana da yer açın:) ilk tüp bebek denemem olacak. uzun protokol uygulanacakmış bana. bugün doğum kontrol ilacına başladım. sonra lucrin iğnelere başlanacak. hesaplamalarıma göre haziranda transferim olur

KızlR tedavinin 8.günündeyim yumurtaların toplanacagı tarıh henüz belli değil ama bittim ben yaa grip olmak üzereyim varmı bildiğiniz bi ışım hızında tedavi yarın dr gitcez o ne dicek bakalım off inşAllah sabaha düzelirim yaaa dua edin🙏🙏😩

Canim Allah muradinizi versin ne diyim Sağol inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımiza

Merhaba arkadaşlar

Benim de transferim 6 mayıs'ta gerçekleşti, 17 mayıs test günüm. Sizlere sormak istediğim bir konu var, transferden bir sonraki gün (yani dün:) aşırı halsizlik başladı, normalde günde 7 saat uyurdum ama iki gündür sabahları uyanamıyorum, uyansam bile gün içinde tekrar uyuma isteği oluyor ve dün öğlen durup dururken 1,5 saat kadar uyudum, uyanmak da istemedim. Akşam da 21:30 gibi yine uyku bastırdı, bu tür bir şey yaşayan var mı? Hayatıma normal devam etmeye çalışıyorum transfer sonrası için ama beceremiyorum.

Merhaba arkadaşlar

Benim de transferim 6 mayıs'ta gerçekleşti, 17 mayıs test günüm. Sizlere sormak istediğim bir konu var, transferden bir sonraki gün (yani dün:) aşırı halsizlik başladı, normalde günde 7 saat uyurdum ama iki gündür sabahları uyanamıyorum, uyansam bile gün içinde tekrar uyuma isteği oluyor ve dün öğlen durup dururken 1,5 saat kadar uyudum, uyanmak da istemedim. Akşam da 21:30 gibi yine uyku bastırdı, bu tür bir şey yaşayan var mı? Hayatıma normal devam etmeye çalışıyorum transfer sonrası için ama beceremiyorum.

hiçbir belirti arama canım hepsi boş ...ilaç yan etkileri oluyor kişiden kişiye göre de degişiyor bence onun için rahat ol stressiz bekle baska seyle oyalan...ben cok stres yaptım 2.de asla yapmicam kendime bu eziyeti..

Back