Insallah arkadasim bu lucrini niye verdi aklim karisti sanki ilk kez olacak gibi cok korkuyorum 😞rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur insallah
canııımm çok mutlu oldum şuanda anlatamammm:)inşallah hepimizin sorunsuz sıkıntısız hallolur
bakarsın birlikte doğururuz kuzucum
Merhaba arkadaşlar ben de ilk kez yazıyorum, ama yaklaşık 2 aydır hergün sürekli okuyorum. Eşim 14 Şubat'ta unutulmaz bir sevgililer günü yaşatarak sperm düşüklüğü nedeniyle varikosel ameliyatı oldu ardından bu 2 ay içinde ne kadar stres yaptıysam artık geçen ay ben de sağ yumurtalık da kist çıktı doktorum hemen bekletmeden kist aspirasyonu yaptı ve doğum kontrol hapı başladı. İlaç Bitince ilk regli ile tüp bebek dedi ve bugün 2. İğnemi vuruldum. Korktuğum gibi değil şimdilik. İnşallah her şey güzel olsun, hepimiz için.
benim de dualarım sizlerle inşallaahhOyyyy inşAllah yaa daha ne isterim rabbim nasip etsin yeterki dualarım sizinlee🙏🙏❤😘
kelebekcim rica ederim canım amin ..benim de sürecimi çok fazla bilen yok. ailelerimize yavaş yavaş söylüyoruz. uzakta olduğumuz için rahatık var. kimse nereye gittiğimi niye gittiğimi bilmiyor. bi süre bilmemeleri iyi olur karışmazlar. ama sonra insan dertleşeceği "senin için dua ediyoruz" diyen birilerine ihtiyaç duyuyor. o yüzden söyleme gereği hissediyor. bende öylelikle bazı arkadaşlarıma ve anneme söyledim. burda hepimiz birbirimize duacıyız emin olTeşekkür ederimmm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah, kimsenin bilmediği bu sürecimi sizinle paylaşmak çok güzel. İnşallah sevincimizi de paylaşalım. Ben henüz cevap yazmayı çözemedim en kısa sürede öğrenicem:)
aminnnnnInsallah arkadasim bu lucrini niye verdi aklim karisti sanki ilk kez olacak gibi cok korkuyorum 😞rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur insallah
Insallah arkadasim bu lucrini niye verdi aklim karisti sanki ilk kez olacak gibi cok korkuyorum 😞rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur insallah
Merhaba çok geçmiş oldun. 2 ay önce bebek düşündüğümüz için başlangıçta Dr a gittim. Vaj. ultrason ile baktı Dr çok güzel hiç bir sorun yok vs dedi. Elime de bi ultrason çıktısı verdi. Sonra eşimi de yönlendirdi sağolsun ve sperm düşüklüğü olduğunu bu sayede daha bebek düşünmeye başladığımız ilk zamanlarda öğrenmiş olduk. Çok üzüldük ama Rabbim büyük dedik, varikosel grade3 vardı onu ameliyat ettirdik. 3-6 ay beklemeyi planlıyorduk. Ancak çok düzenli olan reglim geçen ay gelmedi. 10gün gecikmeli regl oldum ve o regl bitmedi, uzadıkça uzadı. O sırada burda regl uzaması ile ilgili kısımları okuyunca anladım ki bir problem var. Ve bu kez aynı dra gitmedim. Dr 8cm sağ yumurtalığınızda bir kist var dedi. İnanamadım! Çünkü 2 ay önce Dr gitmiştim ve her şey yolunda görünüyordu. Bu kadar kısa sürede çıkmaz vardır vs dedi. Elimdeki önceki ultrason çıktısında gösterdi doktor bak varmış diye, bilemiyorum artık. Çikolata değil. İnce bir iğne ile vaj. ultrason aracılığıyla aspire ederek içindeki sıvıyı aldılar. Sarı bir su gibi. Patolojiye gönderildi ve temiz çıktı. Yasmin başladık ve ilaç bitene kadar kanama devam etti. Normal bir şeymiş. 3 Mayıs'ta regl oldum. 3. Gün başladık ve ilk iki iğnemi oldum. Şaşkınım 2 ayda süreç başladı. Hayırlısı Allah'tan artık.Merhaba inşallah dediğin gibi olur her şey. Çok benzer durumdayız senelerdir küçücük duran kist 5,5 cm olmuş 10 günde. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hapla küçülmeyeceği için mi kiste müdahale edildi acaba sizde? Çikolata kisti miydi?
Canım anlattım hikayemi başka bir arkadaşımızın sorusu üzerine. Uzun oldu tekrar yazmayayım. İğne yazmadı yasmin verdi, önce kist aspirasyonu ile kmıştın içindeki sıvıyı boşalttı. İçi su dolu balon gibiymiş. Ve suyunu boşalttık ilaçla balon zarını atıcaz içinden dedi Dr. Zaten sürekli kanama oldu zar gibi anlıyordum gittiğini şükür ki temizlenmiş. 8cmdi.Sendeki bu kist icin igne falan da yazdi mi kac cm kistin?
benim de dualarım sizlerle inşallaahh
kelebekcim rica ederim canım amin ..benim de sürecimi çok fazla bilen yok. ailelerimize yavaş yavaş söylüyoruz. uzakta olduğumuz için rahatık var. kimse nereye gittiğimi niye gittiğimi bilmiyor. bi süre bilmemeleri iyi olur karışmazlar. ama sonra insan dertleşeceği "senin için dua ediyoruz" diyen birilerine ihtiyaç duyuyor. o yüzden söyleme gereği hissediyor. bende öylelikle bazı arkadaşlarıma ve anneme söyledim. burda hepimiz birbirimize duacıyız emin olsevincini de birlikte paylaşıcaz inşallh...
Ben akademik kariyer peşinde koşarken 3 yıl hiç düşünmedim bebek meselesini. Rabbim zamanı geldiği için aklıma düşürdü belki. Aileler biraz fazla abartıp üzülüyor ilk şokla bir kaç şeyi paylaştık ve çok rahatsız olduk sonra. Yaşınız genç normali bekleyin diyenlerde çok. Kafamıza göre hareket etmek istedik. Birde Dr hemen başlattı. Anlamadık durum mu çok vahim, Dr mu çok iyi yoksa paradan dolayı mı. Artık sürece bir şekilde Allah'ın kısmetiyle girdik en azından karar verme zorluğunu yaşamadık diyoruz. Çünkü 6 ay mutlaka bekleyelim fiyorduk varikosel ameliyatı sonrası. Olmazsa eylül gibi bakalım diyorduk. Kist olunca dr bu yumurtalar önemli beklemenizi önermiyorum hemen rapor çıkaralım vs dedi. Hayırlısı olsun inşallah, umuyorum sperm ve yumurta oluşurda en azından embriyo elde edilir. Rabbim hakkımızda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Merhaba çok geçmiş oldun. 2 ay önce bebek düşündüğümüz için başlangıçta Dr a gittim. Vaj. ultrason ile baktı Dr çok güzel hiç bir sorun yok vs dedi. Elime de bi ultrason çıktısı verdi. Sonra eşimi de yönlendirdi sağolsun ve sperm düşüklüğü olduğunu bu sayede daha bebek düşünmeye başladığımız ilk zamanlarda öğrenmiş olduk. Çok üzüldük ama Rabbim büyük dedik, varikosel grade3 vardı onu ameliyat ettirdik. 3-6 ay beklemeyi planlıyorduk. Ancak çok düzenli olan reglim geçen ay gelmedi. 10gün gecikmeli regl oldum ve o regl bitmedi, uzadıkça uzadı. O sırada burda regl uzaması ile ilgili kısımları okuyunca anladım ki bir problem var. Ve bu kez aynı dra gitmedim. Dr 8cm sağ yumurtalığınızda bir kist var dedi. İnanamadım! Çünkü 2 ay önce Dr gitmiştim ve her şey yolunda görünüyordu. Bu kadar kısa sürede çıkmaz vardır vs dedi. Elimdeki önceki ultrason çıktısında gösterdi doktor bak varmış diye, bilemiyorum artık. Çikolata değil. İnce bir iğne ile vaj. ultrason aracılığıyla aspire ederek içindeki sıvıyı aldılar. Sarı bir su gibi. Patolojiye gönderildi ve temiz çıktı. Yasmin başladık ve ilaç bitene kadar kanama devam etti. Normal bir şeymiş. 3 Mayıs'ta regl oldum. 3. Gün başladık ve ilk iki iğnemi oldum. Şaşkınım 2 ayda süreç başladı. Hayırlısı Allah'tan artık.
Heh aynı işte benimkini de teşhis etmeleri 3 sene sürdü. En son bi doktora bende kist var boyutunu öğrenmek istiyorum dedim kendi kendime teşhis edip evet var 1,5 cm dedi resmen kandırarak zorla hastalığımı teşhis ettirdim.
Çok geçmiş olsun iyiki başka doktora gitmişsin vakit kaybetmeden, tedavin de inşallah güzel sonuçlanır.
İnsan bu kadarda olmaz diyor gerçekten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Evet şimdilik tedavi zor değil ancak yaşadıklarımız zor. örneğin rapor çıkarırken sperm sayısı yok denecek kadar az vs diyen hemşire rapor yazan sekreter bütün bunların bir insana ne kadar dokunacağını bilmiyorlar ya umarım yaşamadan öğrenirler. Eşimi seviyorum ben bu onun elinde olan bir şey değil tıpkı kistin benim elimde olmaması gibi. Ama çok acımasızlar. Nasıl olur da çocuk sahibi olmanın nasip işi olduğunu unuturlar. Zor değil ama yine de çok zor yani! Bu yüzden Rabbim yardım etsin bizlere zaten ağır şeyler yaşıyoruz. Kaldırma gücü versin inşallah.
Gonal f den 350, ve bir adet catlatma ignesi kaldi. Isteyene verebilirim. Benim yumurtalar p.tesi toplandi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb arkadaşlarım dert ortaklarım
az önce doktordan geldik.
sabah biraz sıkıntılı da olsa günü rahat bitirdik şükür.
endişelerim vardı yumurtladım galiba diyordum ama şükür doktora girince yumurtlamamışsın dedi.
sabah evden çıktık ilaçları unutmuşuz dolapta:)allahtan 3 saatlik yolun yarım saatinde farkettim:) geri dönüp aldık artık(almasak da olurmuş kullandırmadı)
hastanede 3-4 kez yanlış yere yönlendirildik yanlış giriş yapıldı falan...
en sonunda saat 3 te doktora görünebildik.
ultrasona aldı 3 tane sağda 14 mm lik, 2 tane solda 14mm ve 2 tane yine solda 10mm lik yumurtalarım varmış. gayet güzel dedi.
uyguladığımız doz iyi hatta biraz önden bile gidiyoruz diyebilirim dedi.
16sında planlanan transfer günüm bir iki gün erkene alınabilirmiş. Çok sevindim ağzım kulaklarımda çıktım odadan:)
Cetrotide diye bi iğne verdi. Gonal f ile birlikte kullanmamı söyledi. yumurtaları az daha büyütüp cetrotide ile çatlamalarını önleyeceğiz dedi.
3 te vurduk bitanesini.
bu arada tekrar yazmak istedim
E2 ( ESTRAD?OL ) 961,7
PROGESTERON 0,556
kan sonuçlarım.
yorumsuz bırakmayın arkadaşlarım. çok fazla gereksiz sitelerden araştırıyorum, sizlerden öğrenmek beni daha çok rahatlatacak.. yaşamış olanlara yani sizlere güvenebiliyorum sadece
Yahu ne kdr cok yazmışsınız ben nasil okuyayim 50 sayfa :/ calisanlari, yogun olanlarida dusunun cnm biraz :)
Kızlarbugün reglinin ikinci günü ne yapacaklar bugün bana ilaç alacakmıyım benim ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?