2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Insallah arkadasim bu lucrini niye verdi aklim karisti sanki ilk kez olacak gibi cok korkuyorum 😞rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur insallah

Cnm uzun protokol seninki kisti engelliyo tüp bebeğe hazırlıyo bildiğim kadarıyla adet oluncada iğnelere başlarsın hayırlısıyla👍❤

canııımm çok mutlu oldum şuanda anlatamammm:) inşallah hepimizin sorunsuz sıkıntısız hallolur
bakarsın birlikte doğururuz kuzucum

Oyyyy inşAllah yaa daha ne isterim rabbim nasip etsin yeterki dualarım sizinlee🙏🙏❤😘

O kadar iyi aydinlattin ki beni Allah senden ve bu siteyi kuranlardan razi olsun simdi buraya kayit oldugum icinde cok mutluyum rabbim herkesin dilegini kabul etsin 😍

Merhaba inşallah dediğin gibi olur her şey. Çok benzer durumdayız senelerdir küçücük duran kist 5,5 cm olmuş 10 günde. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hapla küçülmeyeceği için mi kiste müdahale edildi acaba sizde? Çikolata kisti miydi?

Oyyyy inşAllah yaa daha ne isterim rabbim nasip etsin yeterki dualarım sizinlee🙏🙏❤😘
benim de dualarım sizlerle inşallaahh
kelebekcim rica ederim canım amin ..benim de sürecimi çok fazla bilen yok. ailelerimize yavaş yavaş söylüyoruz. uzakta olduğumuz için rahatık var. kimse nereye gittiğimi niye gittiğimi bilmiyor. bi süre bilmemeleri iyi olur karışmazlar. ama sonra insan dertleşeceği "senin için dua ediyoruz" diyen birilerine ihtiyaç duyuyor. o yüzden söyleme gereği hissediyor. bende öylelikle bazı arkadaşlarıma ve anneme söyledim. burda hepimiz birbirimize duacıyız emin ol sevincini de birlikte paylaşıcaz inşallh...
Insallah arkadasim bu lucrini niye verdi aklim karisti sanki ilk kez olacak gibi cok korkuyorum 😞rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur insallah
aminnnnn benim bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum bu konuda canım. Ama korkma gör bak hiçbişey korktuğun gibi olmayacak... hepsi sanki önceden planlanmış gibi birer adım birer adım çıkacaksın merdivenlerden

canım doktor bana da 21. gün başlamam için lucrin verdi uzun protokol benimki ama kist için kullanıldığını hiç duymadım:44:

Merhaba çok geçmiş oldun. 2 ay önce bebek düşündüğümüz için başlangıçta Dr a gittim. Vaj. ultrason ile baktı Dr çok güzel hiç bir sorun yok vs dedi. Elime de bi ultrason çıktısı verdi. Sonra eşimi de yönlendirdi sağolsun ve sperm düşüklüğü olduğunu bu sayede daha bebek düşünmeye başladığımız ilk zamanlarda öğrenmiş olduk. Çok üzüldük ama Rabbim büyük dedik, varikosel grade3 vardı onu ameliyat ettirdik. 3-6 ay beklemeyi planlıyorduk. Ancak çok düzenli olan reglim geçen ay gelmedi. 10gün gecikmeli regl oldum ve o regl bitmedi, uzadıkça uzadı. O sırada burda regl uzaması ile ilgili kısımları okuyunca anladım ki bir problem var. Ve bu kez aynı dra gitmedim. Dr 8cm sağ yumurtalığınızda bir kist var dedi. İnanamadım! Çünkü 2 ay önce Dr gitmiştim ve her şey yolunda görünüyordu. Bu kadar kısa sürede çıkmaz vardır vs dedi. Elimdeki önceki ultrason çıktısında gösterdi doktor bak varmış diye, bilemiyorum artık. Çikolata değil. İnce bir iğne ile vaj. ultrason aracılığıyla aspire ederek içindeki sıvıyı aldılar. Sarı bir su gibi. Patolojiye gönderildi ve temiz çıktı. Yasmin başladık ve ilaç bitene kadar kanama devam etti. Normal bir şeymiş. 3 Mayıs'ta regl oldum. 3. Gün başladık ve ilk iki iğnemi oldum. Şaşkınım 2 ayda süreç başladı. Hayırlısı Allah'tan artık.

Sendeki bu kist icin igne falan da yazdi mi kac cm kistin?
Canım anlattım hikayemi başka bir arkadaşımızın sorusu üzerine. Uzun oldu tekrar yazmayayım. İğne yazmadı yasmin verdi, önce kist aspirasyonu ile kmıştın içindeki sıvıyı boşalttı. İçi su dolu balon gibiymiş. Ve suyunu boşalttık ilaçla balon zarını atıcaz içinden dedi Dr. Zaten sürekli kanama oldu zar gibi anlıyordum gittiğini şükür ki temizlenmiş. 8cmdi.

Heh aynı işte benimkini de teşhis etmeleri 3 sene sürdü. En son bi doktora bende kist var boyutunu öğrenmek istiyorum dedim kendi kendime teşhis edip evet var 1,5 cm dedi resmen kandırarak zorla hastalığımı teşhis ettirdim.
Çok geçmiş olsun iyiki başka doktora gitmişsin vakit kaybetmeden, tedavin de inşallah güzel sonuçlanır.

İnsan bu kadarda olmaz diyor gerçekten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Evet şimdilik tedavi zor değil ancak yaşadıklarımız zor. örneğin rapor çıkarırken sperm sayısı yok denecek kadar az vs diyen hemşire rapor yazan sekreter bütün bunların bir insana ne kadar dokunacağını bilmiyorlar ya umarım yaşamadan öğrenirler. Eşimi seviyorum ben bu onun elinde olan bir şey değil tıpkı kistin benim elimde olmaması gibi. Ama çok acımasızlar. Nasıl olur da çocuk sahibi olmanın nasip işi olduğunu unuturlar. Zor değil ama yine de çok zor yani! Bu yüzden Rabbim yardım etsin bizlere zaten ağır şeyler yaşıyoruz. Kaldırma gücü versin inşallah.

Bu kimsenin elinde olan bişey değil elbette. Profesöründen hemşireye sağlık çalışanlarının özellikle de böyle bir alandakilerin olaya teknik bişey gibi yaklaşmalarını doğru bulmuyorum ben de. Bizim durumumuz saatli zamanlı aşırı manevi özel ve önemli bunu yaşamasam da anlardım ben. Allah yardım etsin bizi ondan başkasına muhtaç etmesin inşallah. Olabildiğimiz kadar sağlam durmaya çalışacağız mecbur.

Gonal f den 350, ve bir adet catlatma ignesi kaldi. Isteyene verebilirim. Benim yumurtalar p.tesi toplandi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gonal f den 350, ve bir adet catlatma ignesi kaldi. Isteyene verebilirim. Benim yumurtalar p.tesi toplandi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlısı toplandı demek. Embriyolar nasıl? Ne zaman transfer hayırlısı ile inş? Benim dün transfer oldu.

herşey süper gidiyor kızım işte cetrotide yumurtaların istenen zamandan önce çatlamasını önler.e2 seninki yüksek çıkmış yada benmki düşük çıkmış anlamadım ama ?? benmki iğnelerin 8.günü 846 çıkmıştı bugün 10.gün bakalım ne çıkcak yazarım buraya

Yahu ne kdr cok yazmışsınız ben nasil okuyayim 50 sayfa :/ calisanlari, yogun olanlarida dusunun cnm biraz :)

Yahu ne kdr cok yazmışsınız ben nasil okuyayim 50 sayfa :/ calisanlari, yogun olanlarida dusunun cnm biraz :)

hoşgeldin geçmiş olsun sayımız çok fazla bundan dolayı ama selam verip herkesle tanışabilirsin hikayelerini öğrenebilirsin:)

Son düzenleme:
Kızlar bugün reglinin ikinci günü ne yapacaklar bugün bana ilaç alacakmıyım benim ilk

Kızlar bugün reglinin ikinci günü ne yapacaklar bugün bana ilaç alacakmıyım benim ilk

canım hayırlı olsun tedavin ilk ve son olur inşallah iğne verirler sanırım senin uzun protokol mü kısa protokol mü? benim uzun adetinim 21. gününde lucrin diye bi iğneye başlıycam yumurta geliştirici adetimin 2. günü de başka bi iğneyle devam edicem o da sanırım yumurtaların çatlamaması için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…