2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım saol İnşallah son olur benim kısa protokol bugün reglimin ikinci günü başlıyoruz ama ne yapacaklarını bilmiyorum hayırlısı sende sabret senin tedavinde hayırlı olsun geç olsun güç olmasın Rabbim hayırlısı ile minik kuzularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

amin Rabbim isteyen herkese versin bize de canım doktor süreci şöyle anlatmıştı kısa protokol yumartalık rezervi zayıf olan kişilere uygulanıyor ve adetinin 2. veya 3. günü başlanıyor iğnelere yüksek dozda ilaç vererek yumurtaların büyümesi sağlanıyor ve ortalama bir hafta ya da 10 gün sürüyor çatlatma iğnesi ve transfer adımlarıyla devam ediyormuş. yolumuz uzun Allah Yar ve yardımcımız olsun :)

Cnm nasip olursa sana bugun iğne aldırırlar ve aksam baslarsın hayırlısıyla hakkında hayırlısı ilk ve son olur bebiş tutunur inşAllah🙏🙏❤

Merhaba arkadaşlar evlendiğimden beri ilk defa adet olduğuma sevindim yarın doktora gideceğiz bakalım adetin ikinci günü ne diyecek ne olacak cok merak ediyorum😁 yumurta toplama işleminden korkan tırsan varmı ben cok korkuyorum ya şimdiden 😰 ama cok heyecanlıyım 😊😀

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keske o duruma kadar gelebilsek inşAllah canım ztn bayıltıyolar bişe anlamıyomussun kaç yıllık evlisin ki şasırdım öyle yazınca hayırlısı olsun şimdiden...🙏🙏❤

kızlar dün iğnemi 12 de vurmam gerekirken doktor vurma bekle yumurtalıklarına bakalım ondan sonra vur dedi.
cetrotide ile gonal f arasında yarım saat olması gerekiyormuş bi de.
o yüzden cetrotide 15:15 de, gonal f 16 da vuruldum.
normalde 12 de vurulmak gerekiyordu.
doktor hiç bişey olmaz dedi. kendisi vurdurmadı zaten.. sizce bişey olurmu?

bide bişey daha sorcam. bu iğneleri kullanırken yumurta akı kıvamında çooook fazla akıntım geliyor. ama yumurtlamıyormuşum.
sizde olmuşmuydu?

Keske o duruma kadar gelebilsek inşAllah canım ztn bayıltıyolar bişe anlamıyomussun kaç yıllık evlisin ki şasırdım öyle yazınca hayırlısı olsun şimdiden...🙏🙏❤

Yok cnm hep adet oluyorumda tedavi göreceğim die sevinçten adetimi bekliyordum ondan 3 sene oldu evliliğimize 25 yaşındayım sipermiyle azlığı ve hareket yavaşlıyor yüzünden tüpde başlicaz bakalım hayırlı olur inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım 10.günüm e2 1979 progesteron 0,5 çıktı sanırım iğnelerle işim bitti YUMURTA AKI BENMKİ UZAYAN VAR BİRSÜRÜ AMA SORUN DEĞİL DERTE ETME .CETROTİDEYİ BEN SABAH VURUYORUM DİĞERLERİNİ AKŞAM.HİÇBİRSORUNDA OLMADI..

tedaviyi bekleyen,başlayan ve bitiren herkese hayır dolu günler dilerim.
bugün 6. transfer günüm ve kasıklarımda bayaa sancı var..gün sayan kızlar sizler nasılsınız??
nasıl gidiyor hayat:? yarın idrar testi yapmayı düşünüyorum.aldım bile testi
bir ara liste yapalım takip kolay olsun ne dersiniz?

evet progen verdi dr bakalım hayırlısı canım Rabbim bu aşamaları hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin

Canım bende polikistik over var dr yumurtalarımla ilgili yorum yapmadı ama sayısının çok fazla olduğunu söyledi dediğin gibi yaklaşık 10 günlük bi itedaviden sonra yumoşları toplayacaklar birde doktor sana fazka ilaç kullanmayacağız ilaç masrafında fazla olmayacak dedi Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hadi Bismillah diyorum bende:)

Cnm nasip olursa sana bugun iğne aldırırlar ve aksam baslarsın hayırlısıyla hakkında hayırlısı ilk ve son olur bebiş tutunur inşAllah🙏🙏❤

Evet canım dediğin gibi bugün iğne aldık 4 gün vurunucam ama ben sakarım çok paniğim nasıl olacak bilmiyorum tarif ettiler ama bilmiyorum sakarlığımı ordada devam ettirdim zaten ilaçları beklerken bi eşime bi kendime kahve almıştım aldığım kahveyi döktüm masanın üzerine:) eşimle ufak bi polemik yaşadık o sırada işte böyle iğneye yarın akşam başlayacağım İnşallah bi aksilik yapmam da usulüne göre yapabilirim
Rabbim nolur hepimizin yanında ol

Ayy sorma yaaa ben kaç kere vuruldum ama bu son zaman tüpe iğneyi batır cıkar hep yanlış yere kaç tane iğne ziyan ettim😁😁 okadar basit bi işlemki hiç dert etme canım yaa hayırlısıyla hakkından gelirsin evelAllah☺☺❤

cetrotide yani ben orgalutran alıyorum benmki o.sabah 10:00 gibi vur dedi diğer iğnelerini 5-8 arası vur dedi.

kız niye liste yapmıyon bize sen

kız niye liste yapmıyon bize sen

canım ben yapacaktım da kızlar istemedi sende tedavi aşamasındasın uğraşma dediler bende hepimizin tedavisi sonuçlanınca listeyi aktif edeceğim nasıl olsa mayıs haziran 2 ay çabuk geçer sende sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…