• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Şimdilik her şey yolunda kendimi çok yormuyorum. Ara sıra ufak yürüyüşler yapıyorum. İşlem hiç acı vermiyor sadece idrara sıkışık olmak gerektiği için biraz ağrı oluhor çok şiddetli değil. Transfer işlemi jinekolojik muayene gibi. Ufak ince bi boru vasıtasıyla embriyoları rahime transfer ediyorlar. Siz de mi tedavi görüyorsunuz ne aşamadasınız acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet adetimin 3. gunu baslıycaz pko cıktı bende. tup bebek yapılacak ıstanbulda tedavı oluyorum. cok endişeliyim..

evet adetimin 3. gunu baslıycaz pko cıktı bende. tup bebek yapılacak ıstanbulda tedavı oluyorum. cok endişeliyim..

Endişelenme canım bende de pko var. Tüp bebek için avantajlı bir durum çünkü yumurta rezervi fazla oluyor pko'lularda. Benden 14 yumurta toplandı 12si başarılı bir şekilde döllendi 2 tanesi yerleştirildi. Geri kalanları dondurduk. Sen de içini ferah tut. Pko çağımızın hastalığı ve tüp bebek düşünenler için bir nevi avantaj. Doktorum öyle dedi bana.

Aslında eşimde de bende de çok büyük problemler yok sadece ikimizin birarada olması problem yaratıyomuş. Bende polikistik over var bu yüzden yumurtalarım tembel. Eşimin de sperm sayısı ve hareketliliği istenenin de üzerinde ama kalitesi düşük. Bu yüzden benim tembel yumurtalar illa ki çok kaliteli sperm istiyo. Biz daha 6 aylık evliyiz. 4 ay denedik olmayınca test yaptırdık. Boyle bir sonuc alınca da hemen başlamak istedik. Allah'ım ne zaman nasip eder bilmiyorum. 27 yaşındayım. Sizdeki problem ne? Valla burada yazdıkça insan rahatlıyor. Allah hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı inşallah.:46::1:

Aynen bizi anlatmışsın. Bende yumurta tembelliği, eşimin sayı ve hareket çok çok fazla ama morfoloji % 1. Doktor bu yüzden onu da problemden saymıyor. Ama 3 senedir normal denedik 2 de aşılama, olmadı. Benim transferim sanırım 3 hafta sonra falan olur daha lucrin kullanmaya yeni başlıycam. Sonucunu çok merak ettim ne zaman belli olacak?

Aynen bizi anlatmışsın. Bende yumurta tembelliği, eşimin sayı ve hareket çok çok fazla ama morfoloji % 1. Doktor bu yüzden onu da problemden saymıyor. Ama 3 senedir normal denedik 2 de aşılama, olmadı. Benim transferim sanırım 3 hafta sonra falan olur daha lucrin kullanmaya yeni başlıycam. Sonucunu çok merak ettim ne zaman belli olacak?

Dün transfer oldu kan tahlili tarihim de 17 Mayıs çok ama çok heyecanlıyım bakalım ne olacak. Biz hiç aşılama denemedik bizim de morfoloji %2 çıktı. İnşallah her isteyen müjdeli haberi alır en kısa zamanda...

Dün transfer oldu kan tahlili tarihim de 17 Mayıs çok ama çok heyecanlıyım bakalım ne olacak. Biz hiç aşılama denemedik bizim de morfoloji %2 çıktı. İnşallah her isteyen müjdeli haberi alır en kısa zamanda...

kızlar merhaba biz de tüp bebek yolundayız tranfer haziranda.morfoloji ayrı bi testle mi belirleniyo? bizim testimizde hızlı ileri hareket 0 gibi şeyler var aynı şey mi bunlar?

mrb arkadaşlarım dert ortaklarım;)
az önce doktordan geldik.
sabah biraz sıkıntılı da olsa günü rahat bitirdik şükür.
endişelerim vardı yumurtladım galiba diyordum ama şükür doktora girince yumurtlamamışsın dedi.
sabah evden çıktık ilaçları unutmuşuz dolapta:)allahtan 3 saatlik yolun yarım saatinde farkettim:) geri dönüp aldık artık(almasak da olurmuş kullandırmadı)
hastanede 3-4 kez yanlış yere yönlendirildik yanlış giriş yapıldı falan...
en sonunda saat 3 te doktora görünebildik.
ultrasona aldı 3 tane sağda 14 mm lik, 2 tane solda 14mm ve 2 tane yine solda 10mm lik yumurtalarım varmış. gayet güzel dedi.
uyguladığımız doz iyi hatta biraz önden bile gidiyoruz diyebilirim dedi.
16sında planlanan transfer günüm bir iki gün erkene alınabilirmiş. Çok sevindim ağzım kulaklarımda çıktım odadan:)
Cetrotide diye bi iğne verdi. Gonal f ile birlikte kullanmamı söyledi. yumurtaları az daha büyütüp cetrotide ile çatlamalarını önleyeceğiz dedi.
3 te vurduk bitanesini.
bu arada tekrar yazmak istedim
E2 ( ESTRAD?OL ) 961,7
PROGESTERON 0,556

kan sonuçlarım.

yorumsuz bırakmayın arkadaşlarım. çok fazla gereksiz sitelerden araştırıyorum, sizlerden öğrenmek beni daha çok rahatlatacak.. yaşamış olanlara yani sizlere güvenebiliyorum sadece:31:

Canım çok sevindim bu sonuçlar süper biliyomusn umarım sonuna kadar böyle güzel haberler alırsın ben yine biraz yavaş gidiyorum cetrodite 8. Gün başlıcam nasipse benden sonrasın ama beni geçiceksin inşAllah sorunsuz atlatırsın tedavini🙏🙏❤

Hayırlı uğurlu olsun darısı hepimizin başına Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım saol cümlemizin kucakları boş kalmasın hayırlısıyla...🙏🙏❤

En iyisini yapmışsınız aşılama denememekle. Morfolojisi % 4ün altında olanların boşuna aşılama denememesine ilişkin tonla şey okumuştum. Ama yine de doktor önerdi diye yaptık. Şimdiki aklım olsa 3 sene önce hemen tüp bebek yaptırırdım. Şimdiye büyümüş olurdu tutacağı varsa. Bi sürü üzüntü ve yorgunluk oldu. 3 sene yaşlanmam da cabası. İnşallah olumlu sonuç alırsın , bu bana da umut olacak valla :)

En iyisini yapmışsınız aşılama denememekle. Morfolojisi % 4ün altında olanların boşuna aşılama denememesine ilişkin tonla şey okumuştum. Ama yine de doktor önerdi diye yaptık. Şimdiki aklım olsa 3 sene önce hemen tüp bebek yaptırırdım. Şimdiye büyümüş olurdu tutacağı varsa. Bi sürü üzüntü ve yorgunluk oldu. 3 sene yaşlanmam da cabası. İnşallah olumlu sonuç alırsın , bu bana da umut olacak valla :)

İşin maddi kısmı bir şekilde halloluyor da manevi yıpranmayı telafi edecek bir şey yok. Vardır bir hayır. Sen de içini rahat tut canım sonuçlarımız olumlu olsun inşallah.

Canım çok sevindim bu sonuçlar süper biliyomusn umarım sonuna kadar böyle güzel haberler alırsın ben yine biraz yavaş gidiyorum cetrodite 8. Gün başlıcam nasipse benden sonrasın ama beni geçiceksin inşAllah sorunsuz atlatırsın tedavini🙏🙏❤

canııımm çok mutlu oldum şuanda anlatamammm:):nazar: inşallah hepimizin sorunsuz sıkıntısız hallolur;)
bakarsın birlikte doğururuz kuzucum :31:

inşaallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız bu topikte.ilk annemiz sen olursun:)

ben edebilirim.zaten okuyorum hergün.200 tane okurum senin niyetine..rabbimm hayırlı evlatlar versin.

test günümüz aynı...hayırla gelsin bebeklerimiz inşaallah.

allah razı olsun

Merhaba arkadaslar bende haxiranda bi aksilik cikmazsa insallah 3.denememi ozelde yaptiracagim.gecen hafta ultrasonda 7 cm kist cikti bu yuzden obur aya kaldi.ve bu kist icin lucrin verdi adetimin 15.gunu 15 mayista baslayacagim bu uzun tedavi mi kisa tedavi mi aklim karisti aranizda benim gibi olanlar varmi?

Merhaba arkadaşlar ben de ilk kez yazıyorum, ama yaklaşık 2 aydır hergün sürekli okuyorum. Eşim 14 Şubat'ta unutulmaz bir sevgililer günü yaşatarak sperm düşüklüğü nedeniyle varikosel ameliyatı oldu ardından bu 2 ay içinde ne kadar stres yaptıysam artık geçen ay ben de sağ yumurtalık da kist çıktı doktorum hemen bekletmeden kist aspirasyonu yaptı ve doğum kontrol hapı başladı. İlaç Bitince ilk regli ile tüp bebek dedi ve bugün 2. İğnemi vuruldum. Korktuğum gibi değil şimdilik. İnşallah her şey güzel olsun, hepimiz için.

Merhaba arkadaslar bende haxiranda bi aksilik cikmazsa insallah 3.denememi ozelde yaptiracagim.gecen hafta ultrasonda 7 cm kist cikti bu yuzden obur aya kaldi.ve bu kist icin lucrin verdi adetimin 15.gunu 15 mayista baslayacagim bu uzun tedavi mi kisa tedavi mi aklim karisti aranizda benim gibi olanlar varmi?
geçmiş olsun canım üzülme vardır bi hayır de. kısa mı uzun mu bende hiç bilmiyorum. umarım arkdaşlardan yardımcı olan çıkar..
Merhaba arkadaşlar ben de ilk kez yazıyorum, ama yaklaşık 2 aydır hergün sürekli okuyorum. Eşim 14 Şubat'ta unutulmaz bir sevgililer günü yaşatarak sperm düşüklüğü nedeniyle varikosel ameliyatı oldu ardından bu 2 ay içinde ne kadar stres yaptıysam artık geçen ay ben de sağ yumurtalık da kist çıktı doktorum hemen bekletmeden kist aspirasyonu yaptı ve doğum kontrol hapı başladı. İlaç Bitince ilk regli ile tüp bebek dedi ve bugün 2. İğnemi vuruldum. Korktuğum gibi değil şimdilik. İnşallah her şey güzel olsun, hepimiz için.

eşine çok geçmiş olsun canım. insan yaşamayınca ne kadar ürkütücü geliyor dimi? gözümüz korkuyor.. ama rabbim sabrını da imkanını da veriyor çok şükür. bende başladım başlıcam derken bugün 5. günüme gelmişim bile:) hayırlı olsun tedavin inşallah bebekler gelir;)

Teşekkür ederimmm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah, kimsenin bilmediği bu sürecimi sizinle paylaşmak çok güzel. İnşallah sevincimizi de paylaşalım. Ben henüz cevap yazmayı çözemedim en kısa sürede öğrenicem:)

Insallah arkadasim bu lucrini niye verdi aklim karisti sanki ilk kez olacak gibi cok korkuyorum 😞rabbim hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldurur insallah

Son düzenleme:
Back