:))) benimde eşim ve kendi ailem biliyor canım. Bu yüzden anlıyorum seni. İnşallah canım ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🙏İnşAllah canım yaa gerçekten burdaki yorumlar iyi geliyo banada çünkü eşimden başka kimse bilmiyomtedavi gördüğümü yalan söylemekten şaşırıyom bazen valla😂😁 hakkımızda hayırlısı inşAllah başarılı oluruz hepimiz🙏🙏❤
:))) benimde eşim ve kendi ailem biliyor canım. Bu yüzden anlıyorum seni. İnşallah canım ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🙏
nasılsınız transfer nasıl oluyor.inşallah hersey yolundadır.
Gonal - f elimde vardı bu sefer 2 kutu aldık 500 tl bide cetrodite aldım 4 kutu 180 tuttu tanesi 45e geldi yani dr um tüp bebek konusunda başarılı bi dr hiç bilmiyorum ne teknik kullanıyolar heralde oraya gelmedik diye acıklamadılar bişe furkan kayabaşoğlu araştırabilirsin cok iyi bi dr bana öyle geldi en azından☺☺❤
Arkadaşlar biten tedavimden elimde 4 kutu menopur kalmıştır. Bana şifa oldu umarım alanada şifa olur. Kutusunu 218 tl ye aldım 200 tlden vermeyi düşünüyorum.
Almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirsiniz. İstanbul içi uygun şartlarda elden teslim edilebilir.
(Yanında tedavimden kalan ilaçlarıda ücretsiz veriyorum. Prednol,Famera, Östrojen bantı vs. gibi)
Bu zorlu sürecin başında olan tüm arkadaşlarım umarım su gibi geçer gider inş. Bebişlerinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...
cnm merhaba, sen nerde tedavini oldun... Allah kucanığıza almayı nasip etsin.. çalışan birimisin nasıl atlattın bu süreci cnm? sürekli yattınmı yoksa yürüdün mü
Öncelikle Allah razı olsun...Darısı sana inş.
Canım ben bahçeci kliniği fulyada tedavimi oldum. İlk denememde tuttu çok şükür. Çalışıyorum. Bu süreç sancılıydı ama benim için çabuk geçti canım. Umarım senin içinde su gibi geçer. Çok masraflı bir süreç bizi epeyce zorladı. Kalan ilaçlarımın bir kısmını hibe etsemde geri kalanı mecburiyetten satmam gerekiyor. Ha bu arada transferden sonra 5 gün annem ve eşimin zoru ile yattım. Diğer günleri arkamda yastık ayaklarımı uzatarak geçirdim. Hiç iş yaptırmadılar. 5 gün Rapordan sonra çalışmaya başladım.
canım benim yaa nekadar güzel bir duygu... bende istanbuldayım cnm. bende fulyaya uzağım ama umut bahçeciye yakınım.. toplamda nekadara mal oldu canım... haa birde sizdeki sorunda erkek infeltilitesi miydi ? bizde sperm hareketsizlik sorunu varda...
haa birde kalan ilaçları almak istesek bu ilaçlar yeterli olurmu tedavide...
6000 tl tüp tuttu. İlçalar 4000 ni geçmiştir vitaminler dahil. Bende pko eşimde varikosel vardı anım. Şimdi herkese göre ilaçlar değişiyor. Onu doktorun seni inceleyip karar verecek. Kan sulandırıcı mutlaka kullanacaksın. Hepsi aynı düzeyde menopur menegon vs. Doktoru sor fiyat al dışardan konuşuruz canım.
Saat 12de 2 tane 8 hücreli A kalite embriyo transferim oldu. Test günüm 19. Mayıs:)
Saat 12de 2 tane 8 hücreli A kalite embriyo transferim oldu. Test günüm 19. Mayıs:)
Öncelikle Allah razı olsun...Darısı sana inş.
Canım ben bahçeci kliniği fulyada tedavimi oldum. İlk denememde tuttu çok şükür. Çalışıyorum. Bu süreç sancılıydı ama benim için çabuk geçti canım. Umarım senin içinde su gibi geçer. Çok masraflı bir süreç bizi epeyce zorladı. Kalan ilaçlarımın bir kısmını hibe etsemde geri kalanı mecburiyetten satmam gerekiyor. Ha bu arada transferden sonra 5 gün annem ve eşimin zoru ile yattım. Diğer günleri arkamda yastık ayaklarımı uzatarak geçirdim. Hiç iş yaptırmadılar. 5 gün Rapordan sonra çalışmaya başladım.
adetin 2. günündeydim canım. ilaç kullanmadan kan alındı. doktor sonuçları görmeden ilaçlarımı aldırdı ve bitanesini hemen oracıkta yapıverdi. öğleden sonra da sonucumu gördü.E2 yaptırdıgında kaçıncı gündeydin ilaçlarda canım
inşallah canım hepimizin inşallaaahhhhayırlı haberlerini duyarız inşalah 12 gün sonraTransferde neler yapıyorlar nasıl oluyor?
bende ikiz istiyorum o yüzden embriyolarım kaliteli olursa 3 tane bile koyabilirlermiş
teşekkür ederimmm inşallah kaliteli olurlar da 2 tane koyarlarr :)
canım ben bugün yine gittim dotora 961,7 çıktı e2 değerim. yanında bir de PROGESTERON bakmışlar o da 0,556 çıktı. Doktor hiç olumsuz bişey söylemiyor anlamadım valla. hep süper çok güzel harika diyor. siz ne düşünüyorsunuz değerim hakkında?51 iyi zaten 2 gün sonra 300 küsür çıkacak çünkü :)))) ama iğne konusunda bilgim yok valla
canıııımm aynı benim de bugün bu cetrotide ilaca başladılar. gonal f ye devam 2 gün daha.bu defa bide indirim yaptırdık:) golanf900+ cetrotide (2 adet) 750 tl ye geldi:) geçenlerde gonal f yi 700e almıştım:)Gonal - f elimde vardı bu sefer 2 kutu aldık 500 tl bide cetrodite aldım 4 kutu 180 tuttu tanesi 45e geldi yani dr um tüp bebek konusunda başarılı bi dr hiç bilmiyorum ne teknik kullanıyolar heralde oraya gelmedik diye acıklamadılar bişe furkan kayabaşoğlu araştırabilirsin cok iyi bi dr bana öyle geldi en azından☺☺❤
hayırlı olsun canım inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar. 19 mayıs bayramın olurSaat 12de 2 tane 8 hücreli A kalite embriyo transferim oldu. Test günüm 19. Mayıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?