2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

adetimin 3.gununu beklıyorum. ama adetlerım duzensiz pkolu oldugumu bır hafta once öğrendım. ilaçlara başladıktan sonra tüp bebek yapılacak. rabbım hepımızn yardımcısı olsun.

nasılsınız transfer nasıl oluyor.inşallah hersey yolundadır.

Canım ii geceler dün ayağın morarmıştı. Nasıl oldun?
Ayyy canım ya çok sağol iyiyim bugün azalmıştı morluk yinede gittim doktora.bir sürü kan tahlili verdim Allaha şükür anormal bir durum yokmuş.bünyemden kaynaklı orada kanama olmuş.bir hafta daha aynı doz devam etcem yine morarma olursa iğneyi yarım doz vur dedi.
Test günüme kadar aynen devam yani.öpüyorum çok 😘

Allah peygamber sabrı versin canım beklekmi daha zor tuttumu diye düşünmekmi kan testi vermekmi 12 günden sonra bi kaç saat bekleyebilmekmi yatsam diye düşünmekmi kalksam düşermi diye tereddüt etmekmi çok heyecanlı bi süreç yaşamak için sabırsızlanıyorum inşAllah meleklerin seninledir ve kat kat çıkan kan sonucunla bizide mutlu edersin🙏🙏🙏🙏❤

Aynn canım yaa gerçekten şanslı doğacaklar bebişlerimiz inşallah küpküçülürde sende başlarsın bi an önce tedaviye ve sonundada başarı haberlerini alırız🙏🙏❤

adetimin 3.gununu beklıyorum. ama adetlerım duzensiz pkolu oldugumu bır hafta once öğrendım. ilaçlara başladıktan sonra tüp bebek yapılacak. rabbım hepımızn yardımcısı olsun.

Amin canım inşAllah herşey yolunda gider ve sorunsuz bi tedavi sürecin olur🙏🙏❤

2 tane olabiliyomuş ne güzel, ihtimal de yüksek. Çabucak geçsin bu günler. Korkma canım hayırlısı allahtan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 tüp denemem bu canım ilkinde de 2 transferdi kimyasal gebelik oldu .
Ama bu defa olacak inşallah âmin canım hayırlısı 😘🙏

Canımmm canım tam olarakta böyle aynenn misal az önce sağdan sola dönüyorum ay tüh çok hızlı döndüm birsey olurmuki diye düşündüm. Ya gülmek bile arkadaşım tlfda anlatırken kahkahalarla güldüm tlf kapandıktan sonra eyvah bu kadar gülünürmü ya hadi birsey olduysa diye 😐 bu durumdayım yani o kadarki gitmiş durumdayım. Âmin canım âmin Rabbim sabır versin. O günlerin geldiğinde heyecanına ortak olucam inan. Inşallah mutlu sonuçlanacak 😘 bana iyi geldi yazdıkların teşekkür ederim canım âmin aminnnn 😘🙏🙏

Canımmm canım tam olarakta böyle aynenn misal az önce sağdan sola dönüyorum ay tüh çok hızlı döndüm birsey olurmuki diye düşündüm. Ya gülmek bile arkadaşım tlfda anlatırken kahkahalarla güldüm tlf kapandıktan sonra eyvah bu kadar gülünürmü ya hadi birsey olduysa diye 😐 bu durumdayım yani o kadarki gitmiş durumdayım. Âmin canım âmin Rabbim sabır versin. O günlerin geldiğinde heyecanına ortak olucam inan. Inşallah mutlu sonuçlanacak 😘 bana iyi geldi yazdıkların teşekkür ederim canım âmin aminnnn 😘🙏🙏

Merhaba canım benim transferimde 29 nisanda yapıldı bugün 6.günüm bnde merakla bekliyorum iki embriyo transfer edildi bakalım hayırlısı hakkımızda ☺️
inşaallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız bu topikte.ilk annemiz sen olursun:)
Arkadaşlar benim 13 yildir bebegim olmuyor tefriceye okuyorum yardım edermisiniz
Kendi okudugum ayri ...2 tüp denedim olmadi ...
ben edebilirim.zaten okuyorum hergün.200 tane okurum senin niyetine..rabbimm hayırlı evlatlar versin.
test günümüz aynı...hayırla gelsin bebeklerimiz inşaallah.

Canımmm canım tam olarakta böyle aynenn misal az önce sağdan sola dönüyorum ay tüh çok hızlı döndüm birsey olurmuki diye düşündüm. Ya gülmek bile arkadaşım tlfda anlatırken kahkahalarla güldüm tlf kapandıktan sonra eyvah bu kadar gülünürmü ya hadi birsey olduysa diye 😐 bu durumdayım yani o kadarki gitmiş durumdayım. Âmin canım âmin

Çok iyiymiş canım ya. ilaçlar nekadar tutuyorki. ha birde ordaki cihazları iyimi. IMS diye bi teknik kullanıyorlarmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş oldun canım. Bir şey olmadığına İnan çok sevindim

51 iyi zaten 2 gün sonra 300 küsür çıkacak çünkü :)))) ama iğne konusunda bilgim yok valla

İnşAllah canım yaa gerçekten burdaki yorumlar iyi geliyo banada çünkü eşimden başka kimse bilmiyomtedavi gördüğümü yalan söylemekten şaşırıyom bazen valla😂😁 hakkımızda hayırlısı inşAllah başarılı oluruz hepimiz🙏🙏❤

Çok iyiymiş canım ya. ilaçlar nekadar tutuyorki. ha birde ordaki cihazları iyimi. IMS diye bi teknik kullanıyorlarmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gonal - f elimde vardı bu sefer 2 kutu aldık 500 tl bide cetrodite aldım 4 kutu 180 tuttu tanesi 45e geldi yani dr um tüp bebek konusunda başarılı bi dr hiç bilmiyorum ne teknik kullanıyolar heralde oraya gelmedik diye acıklamadılar bişe furkan kayabaşoğlu araştırabilirsin cok iyi bi dr bana öyle geldi en azından☺☺❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…