- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben geçen ay başladıgımda prolaktin 34 tü yumurtlama var ama gelişmedi bu ay ölçtürdüm 21 cıktı dr iyi dedi bakalım yarın ne durumda yumurtalar yani 34 oldugu halde sorun olmaz dediler ve basladılar gecen sene benim 44 tü dostinex kullandım ertesi ay 0.80 e düştü bidahada çıkmadı tabi yediklerinede dikkat etmen lazım bu hormon kiloda yapar insülin direncide pkos ta Allah yardımcın olsun inşAllah başarılı olursun❤
Âmin cnm darısı en kısa zamanda başına inşallah çalışıyordum cnm ben öğretmenim sat Mayıs'ın sonuna doğruydu tedavi sırasında hep okula gittim sdc yumurta toplanacağı gün rapor aldım transferîm okulun son haftası oldu birde o hafta aldım hatta transferden bir hafta kadar sonra karne günüydü ve ben karnelerimide dağıtmaya gittîm merdivenlerden indim çıktım birsürü bşy olmadı Allah'ın izniyle sadece çok kılpırdak bi kızım oldu o kadar harekete eli ayağı durmuyo yavrumun:))) ama îlk üç gün dikkat ettim ilk gün namazlarımı oturarak kıldım daha sonra normal çok şükür ben konyadayım cnm konya eurofertilde oldum tedavimi çokta memnun kaldım Allah razı olsun hepsinden sorularınızı elimden geldiğince cvplarım arkadaşım sdc brz gecikebilir benim kıpırdak yüzünden![]()
mrb şimdiden hayırlı olsun tedavin canım allah daha fazla aratmasın inşallah..kızlar merhaba ben de bir ay sonraki adetimle başlıyorum tedaviye.şimdilik vitamin ve folik asit kullanıyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de![]()
ben 4. gün iğnemi vuruldum bugün , yarın doktor kontrolüm var. kasıklarım çok ağrıyor ve yumurta akı kıvamında akıntım var. yarın nasıl olcak bakalım çok endişeliyim aslında. 5 gün iğnemi vuracakmı değiştirecekmi nasıl bir yol izleyecek yaşayıp görücez gaiba :18::18:canım bugün ürologla görüştü k eşimin testlerine baktı doktor aşılamalık bir durum yok normal seviyede spermler dedi buay yinede eşim ilaç kullanacak gelecek aya iğne tedavisi olucam ben normal yoldan deneyeceğiz 1 kez olmazsa 2 3 ay sonra aşılama yine olmazsa 1 yıl sonra tüp bebek deneyeceğiz inş tüm bunlara gerek kalmaz sen naptın
inşallah canım çok üzüldüm senin adınainşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız arkadaşım.
geçen tedavimde yaza denk gelmişti 14.haftaya kadar çalışmadım sonra hep rapor aldım.ama 6.ayımda erken doğum yaptım.rabbimden gelene şikayet etmiyorum çok şükür.
şimdi kendimi sakınmıyorum fazla rabbime emanetiz.bu sefer hayırla kavuşuruz yavrularımıza inşaallah. benim dr hayatında değişiklik yapmana gerek yok dedi.işim yoğun değil öğretmenm.
sen ne iş yapıyorsun?bende memurum ağır bi işim yok ama kafa yoruyorum sürekli.
Arkadaşlar benim 13 yildir bebegim olmuyor tefriceye okuyorum yardım edermisiniz
Merhaba canım benim transferimde 29 nisanda yapıldı bugün 6.günüm bnde merakla bekliyorum iki embriyo transfer edildi bakalım hayırlısı hakkımızda ☺️...1 mayısta transferim yapıldı ve sonuç bekliyorum.dilerim hepimiz hayırla alırız yavrularımızı kucağımıza.bugün 4.günüm varmı benim gibi teste gün sayan?:18:
bende çalışıyorum ve rapor felan kullanmadım bu sefer. nasipten öte yol yok.
Merhaba canım benim transferimde 29 nisanda yapıldı bugün 6.günüm bnde merakla bekliyorum iki embriyo transfer edildi bakalım hayırlısı hakkımızda ☺️
Kendi okudugum ayri ...2 tüp denedim olmadi ...13 yıl mııııııııçok uzun bir süre yapılmadımı bişey?
ben de okuyorum tefriciye. bitince sana da yardım ederim. ama önemli olan kendin okumak değilmi?
Allah razı olsun. Ben de bi tane dostinex içtim ama içtikten sonra dudaklarımda uyuşma çarpıntı falan yaptı acile gittim kalp ritmin biraz yavaşlamış dedi dr. Kuruntu yapıyo da olabilirim ama çok korkuyorum ilaç içmekten çünkü.
Geçen ay tüp bebeğe başlamak için doktora gittim yıllardır 1,5 cm olup yarım cm bile büyümeyen çikolata kisti 5,5 cm olmuştu şoka girdim doğum kontrol hapı verdi küçülmezse ameliyat küçülürse başlarız tedaviye dedi haptan son 5 tane kaldı inşallah küçülmüştür. O hap bitince parlodele başlıycam bi kaç tane bile içsem belki düşürür.
Çok zayıfım ben ne yiyeceğimi bilemiyorum zaten ama çok yoğurt ve tatlı yiyorum ne yememeliyim acaba?
34'le tedaviye başladılarsa demek ki çok etkilemiyor o iğnelerle içerim gerekirse dostinex ya da parlodel özellikle sorucam doktora hafta sonu.
Sen şimdi ne aşamadasın? İnşallah gönlünden geçeni verir yarabbim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaa bana çok yakın. canım ne kadar tuttu masraflar. ordaki doktorlar iyi diyorlar
bende merkez araştırıyorum aslında. Rabbim emeklerinizin karşılığını verir inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
puregon anladığım kadarıyla bizim gonal f gibi. menopur ne peki? orgalutran çatlama engelleyici. e 2 nin çok yüksekmi olması gerekiyor? benim 51 miydi neydi.. sence düşükmü? bana doktor çok iyi süper falan dedi.
kızlar iğnelerin 8.günündeyim çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulacağız.rabbim yardım et bizlere![]()
Amin canım Allah razı olsun tüm bu yolda olanların yolu açık olsun inşAllah ben şuanda iğne vuruyorum kendime 6.gün bitti çarşamba iğneler ikiye çıkıyo cetrodite ile erken çatlamasınşar diye perşembede kontrol var hayırlısı olur inşAllah yaa hepimizin hakkında inşAllah seninde herşey yolunda gider canım maddiyatı geçtim pisikolojik olarak çok zor....
Hadi hayırlısıyla inşallah çok güzel sonuçlar alırsın perşembe günü. Maddi gücümüz olup tedavi görebiliyor olmamız da büyük nimet bence. Psikolojiyi de bi ara toparlarız artık bebek bakarken :)
Cok haklısın canım Rabbime binlerce şükürler olsunki tedavi oluyoruz her şekilde çok şükür🙏 daha doğmadan ocaklarımıza incir ağacı diktiler bi gelsinler o popişleri nasıl ısırıyoz amaaa😁😁❤❤
Cok haklısın canım Rabbime binlerce şükürler olsunki tedavi oluyoruz her şekilde çok şükür🙏 daha doğmadan ocaklarımıza incir ağacı diktiler bi gelsinler o popişleri nasıl ısırıyoz amaaa😁😁❤❤
Haha çok tatlısın yorumuna çok güldüm ya 😀
Evet Allahımıza binlerce kez şükürler olsun. Benimde 12 Mayıs test günüm hayırlısı bakalım. Inşallah meleklerim benimle beraberlerdir 🙏🙏
Meleklerim mi? İkiz olcak demek ki :) inşallah istediğin gibi olur.
2 tane melek transfer ettiler teyzesi. Âmin inşallah 🙏 çok korkuyorum. Test günü geldiğinde o kanı veremicem sanırım . Hayırlısı bakalım.