• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

İnşAllah canım yaa gerçekten burdaki yorumlar iyi geliyo banada çünkü eşimden başka kimse bilmiyomtedavi gördüğümü yalan söylemekten şaşırıyom bazen valla😂😁 hakkımızda hayırlısı inşAllah başarılı oluruz hepimiz🙏🙏❤
:))) benimde eşim ve kendi ailem biliyor canım. Bu yüzden anlıyorum seni. İnşallah canım ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🙏

Son düzenleme:
Arkadaşlar biten tedavimden elimde 4 kutu menopur kalmıştır. Bana şifa oldu umarım alanada şifa olur. Kutusunu 218 tl ye aldım 200 tlden vermeyi düşünüyorum.

Almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirsiniz. İstanbul içi uygun şartlarda elden teslim edilebilir.

(Yanında tedavimden kalan ilaçlarıda ücretsiz veriyorum. Prednol,Famera, Östrojen bantı vs. gibi)
Bu zorlu sürecin başında olan tüm arkadaşlarım umarım su gibi geçer gider inş. Bebişlerinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...

:))) benimde eşim ve kendi ailem biliyor canım. Bu yüzden anlıyorum seni. İnşallah canım ya Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🙏

Amin ya inşAllah çok dualar ediyorum tek isteğim bu şimdilik🙏🙏

Kızlar günlük yaptıgım dualar var sizlerlede paylaşmak istedim☺
Günlük tesbihlerim;
707 ya Varis
100 ya Latif
7- fatiha+ 7-ayetel kürsü + 7-kafirun + 7-ihlas+ 7-felak +7-nas +3-Allah u ekber + 184 - ya mukaddim...
100 - Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua.. (Zekeriya duası)
Günlük kuranlarım;
41 gün Meryem suresi
7 gün Yusuf suresi
Cuma günlerine özel;
4 cuma üstüste 100 - ya Evvel...
Cuma günleri 100 - Subhanallahi velhamdülillahi velailahe illallahu vellahu ekber...
Yumurtalıkların şifası içinde Şura suresinin 22. Ayetini okuyabilirsiniz istediğiniz zaman....
Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin...🙏🙏🙏

nasılsınız transfer nasıl oluyor.inşallah hersey yolundadır.

Şimdilik her şey yolunda kendimi çok yormuyorum. Ara sıra ufak yürüyüşler yapıyorum. İşlem hiç acı vermiyor sadece idrara sıkışık olmak gerektiği için biraz ağrı oluhor çok şiddetli değil. Transfer işlemi jinekolojik muayene gibi. Ufak ince bi boru vasıtasıyla embriyoları rahime transfer ediyorlar. Siz de mi tedavi görüyorsunuz ne aşamadasınız acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gonal - f elimde vardı bu sefer 2 kutu aldık 500 tl bide cetrodite aldım 4 kutu 180 tuttu tanesi 45e geldi yani dr um tüp bebek konusunda başarılı bi dr hiç bilmiyorum ne teknik kullanıyolar heralde oraya gelmedik diye acıklamadılar bişe furkan kayabaşoğlu araştırabilirsin cok iyi bi dr bana öyle geldi en azından☺☺❤

cnm benim eşimde sperm yetersizliği var bu gibi vakalarda Ims tekniği kullanıyorlarmış.. mikroskopta 2000 kata kadar büyütüp spermiinceleme tekniği varmış. bunun için sordum.. engin bey ile 17 mayısta randevulaştık görüşmeye gidecez. bizimki mikro tese ile olacak sanırım tüp bebek.. maliyeti nekadar olacak hiç bilmiyorum

Arkadaşlar biten tedavimden elimde 4 kutu menopur kalmıştır. Bana şifa oldu umarım alanada şifa olur. Kutusunu 218 tl ye aldım 200 tlden vermeyi düşünüyorum.

Almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirsiniz. İstanbul içi uygun şartlarda elden teslim edilebilir.

(Yanında tedavimden kalan ilaçlarıda ücretsiz veriyorum. Prednol,Famera, Östrojen bantı vs. gibi)
Bu zorlu sürecin başında olan tüm arkadaşlarım umarım su gibi geçer gider inş. Bebişlerinize tez zamanda kavuşmanız dileğiyle...

cnm merhaba, sen nerde tedavini oldun... Allah kucanığıza almayı nasip etsin.. çalışan birimisin nasıl atlattın bu süreci cnm? sürekli yattınmı yoksa yürüdün mü

Saat 12de 2 tane 8 hücreli A kalite embriyo transferim oldu. Test günüm 19. Mayıs:)

cnm merhaba, sen nerde tedavini oldun... Allah kucanığıza almayı nasip etsin.. çalışan birimisin nasıl atlattın bu süreci cnm? sürekli yattınmı yoksa yürüdün mü

Öncelikle Allah razı olsun...Darısı sana inş.

Canım ben bahçeci kliniği fulyada tedavimi oldum. İlk denememde tuttu çok şükür. Çalışıyorum. Bu süreç sancılıydı ama benim için çabuk geçti canım. Umarım senin içinde su gibi geçer. Çok masraflı bir süreç bizi epeyce zorladı. Kalan ilaçlarımın bir kısmını hibe etsemde geri kalanı mecburiyetten satmam gerekiyor. Ha bu arada transferden sonra 5 gün annem ve eşimin zoru ile yattım. Diğer günleri arkamda yastık ayaklarımı uzatarak geçirdim. Hiç iş yaptırmadılar. 5 gün Rapordan sonra çalışmaya başladım.

Canım ben bahçeci kliniği fulyada tedavimi oldum. İlk denememde tuttu çok şükür. Çalışıyorum. Bu süreç sancılıydı ama benim için çabuk geçti canım. Umarım senin içinde su gibi geçer. Çok masraflı bir süreç bizi epeyce zorladı. Kalan ilaçlarımın bir kısmını hibe etsemde geri kalanı mecburiyetten satmam gerekiyor. Ha bu arada transferden sonra 5 gün annem ve eşimin zoru ile yattım. Diğer günleri arkamda yastık ayaklarımı uzatarak geçirdim. Hiç iş yaptırmadılar. 5 gün Rapordan sonra çalışmaya başladım.

canım benim yaa nekadar güzel bir duygu... bende istanbuldayım cnm. bende fulyaya uzağım ama umut bahçeciye yakınım.. toplamda nekadara mal oldu canım... haa birde sizdeki sorunda erkek infeltilitesi miydi ? bizde sperm hareketsizlik sorunu varda...
haa birde kalan ilaçları almak istesek bu ilaçlar yeterli olurmu tedavide...

canım benim yaa nekadar güzel bir duygu... bende istanbuldayım cnm. bende fulyaya uzağım ama umut bahçeciye yakınım.. toplamda nekadara mal oldu canım... haa birde sizdeki sorunda erkek infeltilitesi miydi ? bizde sperm hareketsizlik sorunu varda...
haa birde kalan ilaçları almak istesek bu ilaçlar yeterli olurmu tedavide...

6000 tl tüp tuttu. İlçalar 4000 ni geçmiştir vitaminler dahil. Bende pko eşimde varikosel vardı anım. Şimdi herkese göre ilaçlar değişiyor. Onu doktorun seni inceleyip karar verecek. Kan sulandırıcı mutlaka kullanacaksın. Hepsi aynı düzeyde menopur menegon vs. Doktoru sor fiyat al dışardan konuşuruz canım.

6000 tl tüp tuttu. İlçalar 4000 ni geçmiştir vitaminler dahil. Bende pko eşimde varikosel vardı anım. Şimdi herkese göre ilaçlar değişiyor. Onu doktorun seni inceleyip karar verecek. Kan sulandırıcı mutlaka kullanacaksın. Hepsi aynı düzeyde menopur menegon vs. Doktoru sor fiyat al dışardan konuşuruz canım.

Gözünüz aydın. Hayırlı olsun. :)
Bana ilk görüşmede doktordan verilen fiyat 4.500 tedavi 1.500 ilaçlar toplam 6.000 tl. Bu kadar büyük fark olmasına şaşırdım. Sonradan mı bişeyler çıkıyor acaba ek masraf? İlk verilen fiyat da böyle miydi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım neden eczaneye geri vermiyosun aynı fiyata vemiş olursun hem

Tamam banabu ilaçları verdiğinde kaç kutu kullan derse ona göre seninle buluşup alırım. bende kadınsal bi sıkıntı yok eşimde sperm sayısı az. ve hareketli hiç yok. Mikro tese ile sanırım siringayla onun yumurtalarından alınan sperm ile yapacaklar sanırım. sizde nasıl olducnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E2 yaptırdıgında kaçıncı gündeydin ilaçlarda canım
adetin 2. günündeydim canım. ilaç kullanmadan kan alındı. doktor sonuçları görmeden ilaçlarımı aldırdı ve bitanesini hemen oracıkta yapıverdi. öğleden sonra da sonucumu gördü.
hayırlı haberlerini duyarız inşalah 12 gün sonra;) Transferde neler yapıyorlar nasıl oluyor?

bende ikiz istiyorum o yüzden embriyolarım kaliteli olursa 3 tane bile koyabilirlermiş

teşekkür ederimmm inşallah kaliteli olurlar da 2 tane koyarlarr :)
inşallah canım hepimizin inşallaaahhh
51 iyi zaten 2 gün sonra 300 küsür çıkacak çünkü :)))) ama iğne konusunda bilgim yok valla
canım ben bugün yine gittim dotora 961,7 çıktı e2 değerim. yanında bir de PROGESTERON bakmışlar o da 0,556 çıktı. Doktor hiç olumsuz bişey söylemiyor anlamadım valla. hep süper çok güzel harika diyor. siz ne düşünüyorsunuz değerim hakkında?
Gonal - f elimde vardı bu sefer 2 kutu aldık 500 tl bide cetrodite aldım 4 kutu 180 tuttu tanesi 45e geldi yani dr um tüp bebek konusunda başarılı bi dr hiç bilmiyorum ne teknik kullanıyolar heralde oraya gelmedik diye acıklamadılar bişe furkan kayabaşoğlu araştırabilirsin cok iyi bi dr bana öyle geldi en azından☺☺❤
canıııımm aynı benim de bugün bu cetrotide ilaca başladılar. gonal f ye devam 2 gün daha.bu defa bide indirim yaptırdık:) golanf900+ cetrotide (2 adet) 750 tl ye geldi:) geçenlerde gonal f yi 700e almıştım:)
Saat 12de 2 tane 8 hücreli A kalite embriyo transferim oldu. Test günüm 19. Mayıs:)
hayırlı olsun canım inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar. 19 mayıs bayramın olur;)

mrb arkadaşlarım dert ortaklarım;)
az önce doktordan geldik.
sabah biraz sıkıntılı da olsa günü rahat bitirdik şükür.
endişelerim vardı yumurtladım galiba diyordum ama şükür doktora girince yumurtlamamışsın dedi.
sabah evden çıktık ilaçları unutmuşuz dolapta:)allahtan 3 saatlik yolun yarım saatinde farkettim:) geri dönüp aldık artık(almasak da olurmuş kullandırmadı)
hastanede 3-4 kez yanlış yere yönlendirildik yanlış giriş yapıldı falan...
en sonunda saat 3 te doktora görünebildik.
ultrasona aldı 3 tane sağda 14 mm lik, 2 tane solda 14mm ve 2 tane yine solda 10mm lik yumurtalarım varmış. gayet güzel dedi.
uyguladığımız doz iyi hatta biraz önden bile gidiyoruz diyebilirim dedi.
16sında planlanan transfer günüm bir iki gün erkene alınabilirmiş. Çok sevindim ağzım kulaklarımda çıktım odadan:)
Cetrotide diye bi iğne verdi. Gonal f ile birlikte kullanmamı söyledi. yumurtaları az daha büyütüp cetrotide ile çatlamalarını önleyeceğiz dedi.
3 te vurduk bitanesini.
bu arada tekrar yazmak istedim
E2 ( ESTRAD?OL ) 961,7
PROGESTERON 0,556

kan sonuçlarım.

yorumsuz bırakmayın arkadaşlarım. çok fazla gereksiz sitelerden araştırıyorum, sizlerden öğrenmek beni daha çok rahatlatacak.. yaşamış olanlara yani sizlere güvenebiliyorum sadece:31:

Back