8 gün gonal f mi kullandın? niye o kadar uzun sürdü senin? benim yarın 5. günüm.kızlar iğnelerin 8.günündeyim çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulacağız.rabbim yardım et bizlere
ayy allah razı olsun senden. mesai bitti arayamıyorumda doktoru. sinirlerim bozuldu iyiceyok kız korkma benmde 8.günüm benm bide baya uzun uzun geliyorbüyümeyen küçük yumurtalardan geliyor sanırım doktor görüyor zaten sıkıntı yok korkma.muhtemelen yarın orgalutrana başlayacaksın çatlamayı engelliyor.
İnşallah canım şimdi dinleniyorum zaten doktor bol su iç kabız olmamaya çalış dedi:) sağolun desteğiniz için hepinizzzz
canım doktoruna kayısıyı sordunmu? ben şimdiden yiyorum kayısıyı kabız olmamak için. bi zararı falan olurmuymuş?
şimdi gördüm hamilemiziAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım ne zaman öğrendin kısacık sürecini anlatırsan seviniriz. Diğer arkadaşlarımızada umut olsun
8 gün gonal f mi kullandın? niye o kadar uzun sürdü senin? benim yarın 5. günüm.
ayy allah razı olsun senden. mesai bitti arayamıyorumda doktoru. sinirlerim bozuldu iyice
orgalutran da iğneymiş şimdi araştırdım. hadi hayırlısı bakalım
ben puregon + menopur kullanıyorum puregon 225 e çıktı menopur 2 toz 1 su.birde dün orgalutrana başladım 15 mm oldu yumoşlar ..e2 de 846 çıktı.o yüzden çarşamba iğneler bitiyor
Âmin cnm darısı en kısa zamanda başına inşallah çalışıyordum cnm ben öğretmenim sat Mayıs'ın sonuna doğruydu tedavi sırasında hep okula gittim sdc yumurta toplanacağı gün rapor aldım transferîm okulun son haftası oldu birde o hafta aldım hatta transferden bir hafta kadar sonra karne günüydü ve ben karnelerimide dağıtmaya gittîm merdivenlerden indim çıktım birsürü bşy olmadı Allah'ın izniyle sadece çok kılpırdak bi kızım oldu o kadar harekete eli ayağı durmuyo yavrumun:))) ama îlk üç gün dikkat ettim ilk gün namazlarımı oturarak kıldım daha sonra normal çok şükür ben konyadayım cnm konya eurofertilde oldum tedavimi çokta memnun kaldım Allah razı olsun hepsinden sorularınızı elimden geldiğince cvplarım arkadaşım sdc brz gecikebilir benim kıpırdak yüzündencanım yaa ne kadar güzel.. Rabbim size bağışlasın yavrunuzu. sen nerde tedavi gördün cnm tedavi görürken çalışıyor muydun ? ben çalışıyorum engel olurmu bilmiyorum
hayırlı haberlerini duyarız inşalah 12 gün sonraTransferde neler yapıyorlar nasıl oluyor?
bende ikiz istiyorum o yüzden embriyolarım kaliteli olursa 3 tane bile koyabilirlermiş
canım benim çook güzel haberlerle gel inşallah. yarın benimde kontrolüm var.4. günümdeyim ilaçların
sizin adınıza çok ama çok sevindim.allah bağışlasın yavrunuzu, rabbim bizlere de göstersin bu topicten şubat anneleri topic'ine geçmeyi.. hatta ikiz anneleri topic'ine geçmeyi amiiinnn....
...1 mayısta transferim yapıldı ve sonuç bekliyorum.dilerim hepimiz hayırla alırız yavrularımızı kucağımıza.bugün 4.günüm varmı benim gibi teste gün sayan?:18:
bende çalışıyorum ve rapor felan kullanmadım bu sefer. nasipten öte yol yok.
ayy canım yaa keşke hamile olsam.. ama malesef bi hevesle hazırladım. son adet tarihimi girerek. bunu görmek bile beni mutlu ediyoryanlış anlaşıldığım için üzgünüm..
amin kuzucum inşallahhh... eğer için rahat edecekse bence en doğru kararı vermişsin demektir. Denemekle bişey kaybetmezsin. psikolojini sağlam tut sadece. eşine ne uygulanıyor?
canım bugün ürologla görüştü k eşimin testlerine baktı doktor aşılamalık bir durum yok normal seviyede spermler dedi buay yinede eşim ilaç kullanacak gelecek aya iğne tedavisi olucam ben normal yoldan deneyeceğiz 1 kez olmazsa 2 3 ay sonra aşılama yine olmazsa 1 yıl sonra tüp bebek deneyeceğiz inş tüm bunlara gerek kalmaz sen naptın
mrb rabbim hayırlı haberlerini burda duyurmayı nasip etsin inşallah.
ben doktora sordum rapor izin falan gerekirmi diye.
şuan gerekmez transferden sonra almanı tavsiye ederim demişti.
bibebemolsa nerde tedavi görüyorsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç sorununuz yoksa niye normal yolla olmuyor.herseyin hayırlısı cnm. nekadar tutuyor senin tedavin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?