Selam herkese,
Bu 2. mesajım ilkini nereye yazdımsa kimse bişi yazmadı
Benim bi sorum olacaktı tüp bebek başlama aşamasındayız çikolata kistim ve prolaktin sorunum var 40 prolaktin. Ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum onunla birlikte parlodel içemiyorum ginera içmesem kist büyür parlodel içmesem prolaktin düşmez aynı ayda her ikisi de neticelenmiyor maalesef. Adet olunca gidicem doktoruma tedaviye başlamak için ama acaba tüp bebekten önce prolaktinin halledilmesi şart mı yoksa nasılsa iğnelerle yumurtlama sağlanıyor diye önemsenmez mi?
Bu tüp bebek için kullanılan iğnelerle parlodel de içilebilir mi ya da?
Bilgisi veya fikri olan paylaşırsa sevinirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok geçmiş olsun arkadaşım. benim bunun hakkında hiçbir bilgim yok malesef. Umarım bilen bi arkadaş çıkar. allah yardımcınız olsun..
Amiiiin arkadasım inşaallah tez zamanda yawrucuklarimiza kawusuruz da öyle devame ederiz çok geçmiş olsun sanada neler atlatmissin Rabbim bundan sonraki tedawinde yawrucunu saglikli sihhatli kucagina alacagin güne kadar bi problem olmadan gelmeyi nasib etsin
hoşgeldinn canım bende yeni geldim gerçi.... seni ocak şubat topiğinden hatırlıyorum.:)
canım çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim bu defa gönlündekini göbüşüne versin hayırlısıylada kucağına alİnşallah hepimiz listemize yavaş yavaş adımızı yazacağız ve besmele ile başladık bakalım haydi hep birlikte
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Kızlar aranızda kanda pıhtılaşma olup clexane kullanan varmı? Ben kullanıyorum ve bugün bacağımın arkasında kocaman bir morluk gördüm (iğneyi göbekten yapıyorum) iğneden olma ihtimali yüksek,aranızda böyle bişey yaşayan ya da duyan oldumu acabaaaa
Kızlar aranızda kanda pıhtılaşma olup clexane kullanan varmı? Ben kullanıyorum ve bugün bacağımın arkasında kocaman bir morluk gördüm (iğneyi göbekten yapıyorum) iğneden olma ihtimali yüksek,aranızda böyle bişey yaşayan ya da duyan oldumu acabaaaa
canım ben de kullanıyorum. daha önce bacağıma pıhtı attığı için tedavi boyunca kullanıyorum. ama şükür hiç morluk olmadı. senin daha önce yaşadığın birşey var mıydı bu konuda?
İlk tüp bebek tedavisinde bebeğin kalp atışı alınamayınca pıhtılaşma testi yaptırdım heterozigot çıktı dr clexane 0,4 verdi canım. Ama sorun şu ki ben göbekten yapmama rağmen kocaman bir morluk bacağıma vurmuş ve çok korktum yarın dr a gitcem neden olduki ya 😔
bende clexane kullanıyorum aynı sorundan göbek kol veya bacaktan kullan dediler bir kere bacağa yaptım mosmor oldu 15 gündür geçmedi normaldir ama şimdi koldan yapıyorum kolda bacağa nazaran daha az morluk oluyor
valla canım ben de 0.8 lik kullanıyorum. göbek ondan dolayı ne kadar iyi vurusan vur morarıyor. ama bacaksa riske atma hemen git derim. çünkü ben 3.5 sene önce bacağıma atan bi pıhtı sebebiyle 10 hastanede yatmıştım. şşükür atlattım ama tabi diikat etmek gerekir.
Peki canım sen iğneyi kullanırkenmi pıhtı attı? Hamilemiydin ozaman?çok geçmiş olsun ya çok ciddi bişey atlatmışsın...Ben anlayamadım ki kan sulandırıcı iğne kullanırken neden böyle oldu?bacağıma hiç vurmadım yani hani ondan kalan bir morluk değil bu
yok canım iğne kullanmadığım zaman oldu. bekarken adet düzensizliği için kullandığım bi hap (diane 35) kullanırken pıhtı attı. sebebi de oymuş zaten. o günden beri bana doğum kontrol hap ve iğneleri yasak zaten. aslında iğne kullanırken olmaz ama belki farklı bir şeydir. umarım kötü birşey değildir fakat sen ihmal etme gene de. bu arada tüp bebeğin hangi aşamasındasın?
Banada dr söyledi doğum kont.hapını kullanma diye.canım ben 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum.bugün transferin 5.günüydü.aklım sonuca kilitlenmiş vaziyette başka birşeyle meşgul olamıyorum beklemek çok zor.bu 3.denememiz. Sen hangi aşamadasın?
Hakkımızda hayırlısı olsun inş sağlıkla bölünür tutunurlar canım.benim de 2. denemem. dün opu oldu. salı günü transfer olucak inş. bugün aradılar 2 tanesi bölünmeye başlamış. in aynı şekilde devam eder de sıkıntısız bi şekilde transfer olurum..
çok sagol canım hepimize inşallah ama bir engel daha cıktı cma gün ahim filmi çekildi tüpte sıvı var çarşamba sabahı lparoskopi olucam herşey yolunda giderse bir dahaki adee hazranda transfer inşallah dua et ne olur sen neler yaşadın yeni başladım takip etmeye....
Olsun, dua ettin o da yeter. Amin cümlemizin. Teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?