canım hakkında hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam bu şartlarda tüp bebek denerdim. Sende haklısın insanın kendisine kabullendirmesi çok zor oluyor. tüp bebeği bana da demişlerdi ama asla kabul etmem dedim. çok zor çok meşakkatli olduğunu düşünüyordum. birde son şansım artık ötesi yok derdim. ama aşılamadan sonra tutmazsa daha fazla psikolojin bozuluyor. o yüzden bir kez daha aşılamaya yanaşmadım.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın inşallaahhhhh
bende sana katılıyorum arkadaşım gerçekten aşılama biraz daha kadında ve erkekte durumu iyi olanlarda şans yüksek. ama bariz problemler varsa şans daha az.
benim de merak ettiğim bi konuydu bu. doktoruma sordum. kaliteli embriyo elde edebilirlerse 3 tane de koyabiliriz demişti. ben ikiz istiyorum allah nasip ederse. yaşım da 28.
tedavinin sürecini değiştirecek bişeyse yaptırırım ama sadece bilgi amaçlı ve tedavi süreine katkıda bulunmayacaksa boşuna kafamı bulandırmak istemiyorum.teşekkür ederim canım.
anladığım kadarıyla senin 450 lik 187.5 , benim 900 lük 187.5 (senin iki katın) umarım yumurtalarım erken erken büyüyüp de tedavimi aksatmaz. benim de salı kontrolüm var bakalım neler olacak..
durum ne canım gittin mi kontrole?
canım benim 2 yumurta bile güzel. canını sıkma. bölünmeye başlaması bile güzel. inşallah ikisi de transfer edilirler. ne zaman olacaktı transfer?
Teşekkür ederim canım inş salı gümüş transfer olacağı söylendi. Hakkımızda hayırlısı inş.
Evet canim salı günü transferim olacak demiştin l. hayırlı olsun dedim. hangi şehir hangi hastanede tedavi oldun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hakkında hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam bu şartlarda tüp bebek denerdim. Sende haklısın insanın kendisine kabullendirmesi çok zor oluyor. tüp bebeği bana da demişlerdi ama asla kabul etmem dedim. çok zor çok meşakkatli olduğunu düşünüyordum. birde son şansım artık ötesi yok derdim. ama aşılamadan sonra tutmazsa daha fazla psikolojin bozuluyor. o yüzden bir kez daha aşılamaya yanaşmadım.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın inşallaahhhhh
m
sağol canım güzel dileklerin için inş sende güzel sonuçlar alırsın çok kararsızım karar veremiyorm sanırım 2 ay kadar eşimin tedavisini beklerim eşim tekrar test verir birkez aşılama denerim olmadı 1 yıl beklerim direk tüp bebek denerim :18::18:
m
sağol canım güzel dileklerin için inş sende güzel sonuçlar alırsın çok kararsızım karar veremiyorm sanırım 2 ay kadar eşimin tedavisini beklerim eşim tekrar test verir birkez aşılama denerim olmadı 1 yıl beklerim direk tüp bebek denerim :18::18:
amin kuzucum inşallahhh... eğer için rahat edecekse bence en doğru kararı vermişsin demektir. Denemekle bişey kaybetmezsin. psikolojini sağlam tut sadece. eşine ne uygulanıyor?
herkese iyi akşamlar kızlar,ben de nasip olursa mayıs sonu-haziran gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum.Tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyo,ilaçlar için 1000-2000 arası tutar dediler biraz fazla geldi,bir de fsh,lh ve amh hormonlarına baktıran oldu mu değerler kaçtı?Kısaca beni biraz bilgilendirir misiniz?
aleykümselam canım hoşgeldin.. Herşeyin hayırlısı daha güçlü ol hepsi birgün geçecek inşallah.. ben cesaretimi toplayıp zor da olsa eğer olmazsa diye sordum doktora bana 2 ay sonra tekrar yapılabileceğini söyledi. sizin nasıl bi probleminiz vardı? neler yapıldı ?selamün aleyküm kızlar,,nasip olsaydı bende nisan hamişi olacaktım transferim nisanda yapıldığı için ama bugun sonucumu aldım ve negatif 0.01...artık benidearanıza alın.gerçi ben bikaç ay daha beklerim sanırırm.okadar hormon iğnesi vucuttan çıkması için zaman geçmesi lazım değilmi?benim 2.denememdi artık nasip bakalım 3.ye.ama hem maddi hem manevi özelliklede manevi çöküşteyim cesaretimi toplayıp tekrar nasıl başlarım bilmiyorum heryerim mosmor iğnelerden.sizlern güzel sonuçlarını bekliyorum in.
herkese iyi akşamlar kızlar,ben de nasip olursa mayıs sonu-haziran gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum.Tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyo,ilaçlar için 1000-2000 arası tutar dediler biraz fazla geldi,bir de fsh,lh ve amh hormonlarına baktıran oldu mu değerler kaçtı?Kısaca beni biraz bilgilendirir misiniz?
İyi akşamlar Alya, ben bu ay ilk defa tüp bebek denedim kısmetse çarşamba transferim var. Tedaviye adetin 4.günü olan 22 Mart'ta doğum kontrol hapıyla başladım. Tabi herkesin durumuna göre bu süreç değişiklik gösterebiliyo. Adetin 16.gününde (6 Nisan) Decapeptyl isimli iğneye başladım. 22 Nisan'a kadar günaşırı Decapeptyl yaptım. Toplamda 8 iğne. Bu sırada 2-3 kez kontrole gittim. 22 Nisan'da Decapeptyl'e Puregon isimli iğne eklendi. 29 Nisan' kadar hergün Puregon, yine günaşırı Decapeptyl'e devam ettim. 30 Nisan akşamı Ovitrelle isimli çatlatma iğnemi oldum. 2 Mayıs'ta da OPU denilen yumurta toplama işlemi gerçekleşti. İğneler ve ilaçlar 1.500TL civarı tuttu. Fsh,lh,amh hormonlarıma baktırdım değerler normal aralıkta çıktı. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın....
İnşallah sağolasın,ben tam bilmiyorum ama senin baya uzun sürmüş tedavisi sürecin,normalde kaç günde bir adet oluyosun?
İyi akşamlar Alya, ben bu ay ilk defa tüp bebek denedim kısmetse çarşamba transferim var. Tedaviye adetin 4.günü olan 22 Mart'ta doğum kontrol hapıyla başladım. Tabi herkesin durumuna göre bu süreç değişiklik gösterebiliyo. Adetin 16.gününde (6 Nisan) Decapeptyl isimli iğneye başladım. 22 Nisan'a kadar günaşırı Decapeptyl yaptım. Toplamda 8 iğne. Bu sırada 2-3 kez kontrole gittim. 22 Nisan'da Decapeptyl'e Puregon isimli iğne eklendi. 29 Nisan' kadar hergün Puregon, yine günaşırı Decapeptyl'e devam ettim. 30 Nisan akşamı Ovitrelle isimli çatlatma iğnemi oldum. 2 Mayıs'ta da OPU denilen yumurta toplama işlemi gerçekleşti. İğneler ve ilaçlar 1.500TL civarı tuttu. Fsh,lh,amh hormonlarıma baktırdım değerler normal aralıkta çıktı. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın....
sozenmelisa benim bugün aradılar 9 yumurtadan 4 ü işleme alınmış 2 si bölünmeye başlamış. salı günü transfer olur dediler büyük ihtimalle. senin nasıl kaç tane yumurta oldu akıbeti nasıl?
aleykümselam canım hoşgeldin.. Herşeyin hayırlısı daha güçlü ol hepsi birgün geçecek inşallah.. ben cesaretimi toplayıp zor da olsa eğer olmazsa diye sordum doktora bana 2 ay sonra tekrar yapılabileceğini söyledi. sizin nasıl bi probleminiz vardı? neler yapıldı ?
bide benim 3. günümden dolayı mı acaba hiç morarma olmadı. bi tanıdığımda da morarmalar olurdu o zamanlar bilmezdim. Şuan bende olmuyor acaba kullandığınız ilacı öğrenebilirmiyim? benimki gonal f 900(187.5 doz)
iyi akşamlar canım. hayırlısı olur inşallah. kendini hazır hissettiğinde başla ve kafanda çok büyütme. ben geçen yıl eylülde aşılama yaptırdım ekimden beri tüp bebek düşünüyorum bin türlü plan yapıyorum kafamda. adet tarihlerimi düşünüyorum para düşünüyorum uzaklık var nasıl gideriz diye düşünüyorum, şimdi gitsem 2-3 aya başlarlar nisan mayıs bebeği olur diyorum.. diyorumda diyorum. ama 1 mayısta görüşmeye diye gittim doktorum tedaviye hemen başladı. korktuğum kadar yok henüz. sadece iğne vuruluyorum her gün. daha sonrasını yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla..
ben adetimin 2. gününde gittim ilk kez. ve hemen başladık. ve ilacım (yine şimdilik) 700 TL tuttu. (Gonal f 900)
benim fsh lh hormonlarıma da bakıldı. bikaç mesaj öncesinde paylaşmıştım.
korkma cesaretini topla ve biran önce başla. hayırlısıyla olur hep iyiyi düşün
Zaten hayırlısı ile biran önce başlamak istiyorum,daha tahlillerim çıkmadı,adetin ikinci günü gidince ilaçlarını yazdı ve hemen sen aldın ve nasıl kullanacağını mı gösterdi yoksa ilacı önce mi yazdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?