2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Teşekkür ederim canım inş salı gümüş transfer olacağı söylendi. Hakkımızda hayırlısı inş.

Teşekkür ederim canım inş salı gümüş transfer olacağı söylendi. Hakkımızda hayırlısı inş.

inşallah canım sorunsuz sıkıntısız hallolur. sonra gün saymaya başlarsınız

Evet canim salı günü transferim olacak demiştin l. hayırlı olsun dedim. hangi şehir hangi hastanede tedavi oldun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim salı günü transferim olacak demiştin l. hayırlı olsun dedim. hangi şehir hangi hastanede tedavi oldun canım

Canım konyâ merkezdeyim novafertil tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. Sen de konyda mısın yoksa?

selamün aleyküm kızlar,,nasip olsaydı bende nisan hamişi olacaktım transferim nisanda yapıldığı için ama bugun sonucumu aldım ve negatif 0.01...artık benidearanıza alın.gerçi ben bikaç ay daha beklerim sanırırm.okadar hormon iğnesi vucuttan çıkması için zaman geçmesi lazım değilmi?benim 2.denememdi artık nasip bakalım 3.ye.ama hem maddi hem manevi özelliklede manevi çöküşteyim cesaretimi toplayıp tekrar nasıl başlarım bilmiyorum heryerim mosmor iğnelerden.sizlern güzel sonuçlarını bekliyorum in.

herkese iyi akşamlar kızlar,ben de nasip olursa mayıs sonu-haziran gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum.Tedaviye adetin kaçıncı günü başlanıyo,ilaçlar için 1000-2000 arası tutar dediler biraz fazla geldi,bir de fsh,lh ve amh hormonlarına baktıran oldu mu değerler kaçtı?Kısaca beni biraz bilgilendirir misiniz?

Yok canim ben istanbuldayım. bende ekim Kasımgibi düşünüyorum insallah tabi ozamana kadar Rabbim verirse gerek kalmaz Allah bilir. ben suan arastirma aşamasındayim

Aleyküm Selam arkadaşım. Allah büyüktür üzülme Rabbimin vardir bir zamanı. sen nerde yaptirmistin tüp bebek

İyi akşamlar Alya, ben bu ay ilk defa tüp bebek denedim kısmetse çarşamba transferim var. Tedaviye adetin 4.günü olan 22 Mart'ta doğum kontrol hapıyla başladım. Tabi herkesin durumuna göre bu süreç değişiklik gösterebiliyo. Adetin 16.gününde (6 Nisan) Decapeptyl isimli iğneye başladım. 22 Nisan'a kadar günaşırı Decapeptyl yaptım. Toplamda 8 iğne. Bu sırada 2-3 kez kontrole gittim. 22 Nisan'da Decapeptyl'e Puregon isimli iğne eklendi. 29 Nisan' kadar hergün Puregon, yine günaşırı Decapeptyl'e devam ettim. 30 Nisan akşamı Ovitrelle isimli çatlatma iğnemi oldum. 2 Mayıs'ta da OPU denilen yumurta toplama işlemi gerçekleşti. İğneler ve ilaçlar 1.500TL civarı tuttu. Fsh,lh,amh hormonlarıma baktırdım değerler normal aralıkta çıktı. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın....

aleykümselam canım hoşgeldin.. Herşeyin hayırlısı daha güçlü ol hepsi birgün geçecek inşallah.. ben cesaretimi toplayıp zor da olsa eğer olmazsa diye sordum doktora bana 2 ay sonra tekrar yapılabileceğini söyledi. sizin nasıl bi probleminiz vardı? neler yapıldı ?
bide benim 3. günümden dolayı mı acaba hiç morarma olmadı. bi tanıdığımda da morarmalar olurdu o zamanlar bilmezdim. Şuan bende olmuyor acaba kullandığınız ilacı öğrenebilirmiyim? benimki gonal f 900(187.5 doz)

iyi akşamlar canım. hayırlısı olur inşallah. kendini hazır hissettiğinde başla ve kafanda çok büyütme. ben geçen yıl eylülde aşılama yaptırdım ekimden beri tüp bebek düşünüyorum bin türlü plan yapıyorum kafamda. adet tarihlerimi düşünüyorum para düşünüyorum uzaklık var nasıl gideriz diye düşünüyorum, şimdi gitsem 2-3 aya başlarlar nisan mayıs bebeği olur diyorum.. diyorumda diyorum. ama 1 mayısta görüşmeye diye gittim doktorum tedaviye hemen başladı. korktuğum kadar yok henüz. sadece iğne vuruluyorum her gün. daha sonrasını yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla..
ben adetimin 2. gününde gittim ilk kez. ve hemen başladık. ve ilacım (yine şimdilik) 700 TL tuttu. (Gonal f 900)
benim fsh lh hormonlarıma da bakıldı. bikaç mesaj öncesinde paylaşmıştım.

korkma cesaretini topla ve biran önce başla. hayırlısıyla olur hep iyiyi düşün

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah sağolasın,ben tam bilmiyorum ama senin baya uzun sürmüş tedavisi sürecin,normalde kaç günde bir adet oluyosun?

İnşallah sağolasın,ben tam bilmiyorum ama senin baya uzun sürmüş tedavisi sürecin,normalde kaç günde bir adet oluyosun?

Normalde 28 günde bir görüyorum ama ilaçla. Polikistik overim olduğu için ilaç içmediğimde 40-45 günde bir görüyodum. Bende uzun tedavi uyguladı. Bazı arkadaşlarda doğum kontrol hapı kısmı olmamış direk iğnelerle başlamışlar.

sozenmelisa benim bugün aradılar 9 yumurtadan 4 ü işleme alınmış 2 si bölünmeye başlamış. salı günü transfer olur dediler büyük ihtimalle. senin nasıl kaç tane yumurta oldu akıbeti nasıl?

sozenmelisa benim bugün aradılar 9 yumurtadan 4 ü işleme alınmış 2 si bölünmeye başlamış. salı günü transfer olur dediler büyük ihtimalle. senin nasıl kaç tane yumurta oldu akıbeti nasıl?

Canım beni de dün aradılar 15 yumurtadan 12sini dölledik dediler pazartesi ya da çarşamba transferiniz olacak haber vericez dediler. Bugün aramadıklarına göre galiba çarşamba transferim olacak. Ayy 1 gün arayla transfer olucaz çok heyecanlıyım. İnşallah ikimiz de mayıs sonuna doğru müjdeli haberi alabiliriz...

:) hamilelik takvimi hazırladım. :) ne güzel onu orda görebilmek..

Selam herkese,

Bu 2. mesajım ilkini nereye yazdımsa kimse bişi yazmadı

Benim bi sorum olacaktı tüp bebek başlama aşamasındayız çikolata kistim ve prolaktin sorunum var 40 prolaktin. Ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum onunla birlikte parlodel içemiyorum ginera içmesem kist büyür parlodel içmesem prolaktin düşmez aynı ayda her ikisi de neticelenmiyor maalesef. Adet olunca gidicem doktoruma tedaviye başlamak için ama acaba tüp bebekten önce prolaktinin halledilmesi şart mı yoksa nasılsa iğnelerle yumurtlama sağlanıyor diye önemsenmez mi?
Bu tüp bebek için kullanılan iğnelerle parlodel de içilebilir mi ya da?
Bilgisi veya fikri olan paylaşırsa sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten hayırlısı ile biran önce başlamak istiyorum,daha tahlillerim çıkmadı,adetin ikinci günü gidince ilaçlarını yazdı ve hemen sen aldın ve nasıl kullanacağını mı gösterdi yoksa ilacı önce mi yazdı?

inşallah canım hayırlısı olsun hakkında.
aynen öyle adetin 2. günü gidince ilaçlarımı yazdı, aldım ve ilk iğnemi kendisi vurdu göstererek. 3. iğnemi bugün vurduk. yarın son kez kendimiz vurup salı günü de kontrole gitcez. iğneyi vurmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…