- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
günaydın canım ters giden hiçbir şey yok hatta yolunda gittiğine dair işaretleridir bunlar. doğru yoldasın demek ki canım.
Bende raporsuz yaptırcam cnm istanbulda kadıköy şifada 5.5 - 6 bini buluyo dondurulacak yumurta dahil ilaclar hariç hastanenin anlaştığı eczanedende uyguna ilaç aldık hastane belki indirimde yapabilir bilemm cnm hakkında hayırlısı❤
Bencede cnm aşılama uğraşma hiç bende pkos her ay adt görüyorum eşimde veya bende baSka hıc problem yok ugrasmayalım tüp bebek dediler ilaçlar agır geliyo asılama ıcın ugrasma yani bende 22 yasındayım eşim 34 onun için bian önce olsun istiyorum😊😊😊❤
Canım bende de pcos var. Sana tavsiyem aşılamayı düşünme. Eğer zaman kaybetmek istemiyorsan direkt tüp bebeğe geç. Ben de öncesinde 2 defa aşılama denedim. Şimdi anlıyorum ki boşuna onlara zaman kaybetmişim
Canım embriyoskop, embriyoları24 saat izleyen bi makine. Her 20 dk da bi kontrol ediyor. Yani asla el değmiyor. En kaliteli embrşyoyu da gösteriyor. Bu arada ben konyadayım canım.
İnşallah canım inşallah evet birbirimize yakınız. Crinone jel kullandın mı yorumların neler bekliyorum.. iyi pazarlar herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım teşekkr bu makineyi her tüp bebek merkezi kullanıyordur değilmi bende gaziantepteyim canım
anladım canım eczaneden nasıl uygun alıyorsunuzki fiyat sabit değilmi canım dondurulacak yumurta dahil iyiymiş fiyatlar her merkez yapıyormu acaba bu dondurma işlemini
sen aşılama oldunmu canım hiç eşimde ben biraz ilaç tedavisi olayım spermiiogram yaptırayım tekrar ondan sonra aşılama yaptıralım önce 1 kez diyor
Arkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....
Canım 1 tane bile olaa yeter inşallah hemen transfere gidersin ikisini yerleştirirler oyyy fındıklar yerim onları inşAllah o günleri görürüz heyecanlandım😊😊❤
Mrb arkadaşım. Öncelikle hayırlı ugurlu olsun inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir. hangi şehirde tedavi görüyorsun canım
Yok yaptırmadım cnm 8 ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum tek tüp tukalıydı açıldı dr direkt tüp bebek önerdi bizde basladık ztn yaşım tutmuyo rapor alamadım özelde başladık ilki yarıda kesildi bu 2.denemem 5. Gündeyim yarın kontrol var hayırlısı inşAllah hepimiz için
Yok fiyatlar sabit değil mesela sakaryadayım 350 tl satıyolar istanbulda 250 tl aldık her merkez artı fiyata dondurma işlemini yapar cnm
Canım novafertil in Antep'te de şubesi var. Het merkezde var mı bilmiyorum Türkiye'de 8 tane olduğunu duymuştum.
novafertil de yaptırıysun canım sen menmunmusun
Evet memnunum canım. Önceki tedavimde aklıma takılan birşey olduğunda doktoruma hiç ulaşamıyorum. Fakat burada istediğin gibi doktora ister Merkez'den ister cebinden ulaşabiliyorsun. Merkezdeki çalışanlar da ilgili. Ve temiz bir yer. Sen nerede yaptırıyorsun ayda yaptırmayı düşünüyorsun?
canım hakkında hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam bu şartlarda tüp bebek denerdim. Sende haklısın insanın kendisine kabullendirmesi çok zor oluyor. tüp bebeği bana da demişlerdi ama asla kabul etmem dedim. çok zor çok meşakkatli olduğunu düşünüyordum. birde son şansım artık ötesi yok derdim. ama aşılamadan sonra tutmazsa daha fazla psikolojin bozuluyor. o yüzden bir kez daha aşılamaya yanaşmadım.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın inşallaahhhhhcanım bende pcos var ilaçsız regl olamıyorum çok zayıfken 5 ayda 8 aydaoluyordu kilo aldım hiç olmamaya başladım çok kilolu değilim ama 5 6 kilo kadar fazlam var eşimnde değerleri düşük hızda problem var klomen bende işe yaramadı 6 ay denedik iğneye geçecktik doktor eşimn değerlerini düşük buldu benm rahimde arkaya dönük bu şartlarda zor normal yoldan şansın %10 dedi
aşılama yapalım şansın %20 ye çıkar dedi oyüzden aşılama yaptıracağm yani doktor istedi yaşım 22 3 yılllık evliyiz eşim 36 yaşında en çok onun için istiyorum ben erken yaşta baba olsun diye yoksa benm yaşım için erken bile
bende sana katılıyorum arkadaşım gerçekten aşılama biraz daha kadında ve erkekte durumu iyi olanlarda şans yüksek. ama bariz problemler varsa şans daha az.Canım bende de pcos var. Sana tavsiyem aşılamayı düşünme. Eğer zaman kaybetmek istemiyorsan direkt tüp bebeğe geç. Ben de öncesinde 2 defa aşılama denedim. Şimdi anlıyorum ki boşuna onlara zaman kaybetmişim
benim de merak ettiğim bi konuydu bu. doktoruma sordum. kaliteli embriyo elde edebilirlerse 3 tane de koyabiliriz demişti. ben ikiz istiyorum allah nasip ederse. yaşım da 28.Benim her 2 denememdede birer tane embriyo yerleştirdiler 35 yaşından küçüklere kanunen tek embriyo oluyormuş ben viyanada yaşıyorum şimdi doktorum iki tanesinde yerleştirmek istiyor, sana kaç tane embriyo dondurduklarını söylemedilermi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tedavinin sürecini değiştirecek bişeyse yaptırırım ama sadece bilgi amaçlı ve tedavi süreine katkıda bulunmayacaksa boşuna kafamı bulandırmak istemiyorum.Bu testi 2 sene önce yaptırdım sonuç ne kadar sürede çıkıyor hiç hatırlamıyorum çünkü bikaç testi beraber yaptırdık hepsinin zamanı farklıydı.biz içimiz rahat etsin diye yaptırdık,eğer sende önlem amaçlı yapılsın diyorsan bi sor doktoruna çabuk çıkıyorsa sonuçlar yetişir belki bu tedavine
dozu neye göre ayarlıyorlar acaba? benim gonal f 900, 187.5 doz. yumurta gelişmezse ne yapıyolar tekrar hiç ara vermeden gonal f ye devammı ediyorsun yoksa tedaviyi yarıda kesip sonraki ay mı devam ediyorsun? benim bugün gonal f de 2. günüm.Salı günü kontrolüm v
Sanırım yaşa ve hastalığa göre ben geçen ay yine gonal-f 450 187.5 doz başladım snra 200 doza çıktı ama yumurtalar gelişmedi 14 gün kullandım snra tedavi durduruldu bu ay adette tekrar başladım bu sefer 225 doz 4.kez vuruldum pazar 5 kez olcak pazartesi kontrol var bakalım ne olcak ne gitcek merak içindeyim çooookk😊😊❤
durum ne canım gittin mi kontrole?Cumartesi 10.40 catlatma iğne sini yaptim bugun kontrol var
Arkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?