2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

anladım canım eczaneden nasıl uygun alıyorsunuzki fiyat sabit değilmi canım dondurulacak yumurta dahil iyiymiş fiyatlar her merkez yapıyormu acaba bu dondurma işlemini

sen aşılama oldunmu canım hiç eşimde ben biraz ilaç tedavisi olayım spermiiogram yaptırayım tekrar ondan sonra aşılama yaptıralım önce 1 kez diyor

anladım canım ama kafam çok karıştı aşılama ol diyende var olma diyende var napsam ki kafam çorba oldu iyice

Canım embriyoskop, embriyoları24 saat izleyen bi makine. Her 20 dk da bi kontrol ediyor. Yani asla el değmiyor. En kaliteli embrşyoyu da gösteriyor. Bu arada ben konyadayım canım.

anladım canım teşekkr bu makineyi her tüp bebek merkezi kullanıyordur değilmi bende gaziantepteyim canım

İnşallah canım inşallah evet birbirimize yakınız. Crinone jel kullandın mı yorumların neler bekliyorum.. iyi pazarlar herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım dün akşamdan kullanmaya başladım bile. Zaten bu 2. Denemem benim . Diğerinde de kullanmıştım bildiğim için sıkıntı olmadı.

anladım canım teşekkr bu makineyi her tüp bebek merkezi kullanıyordur değilmi bende gaziantepteyim canım

Canım novafertil in Antep'te de şubesi var. Het merkezde var mı bilmiyorum Türkiye'de 8 tane olduğunu duymuştum.

anladım canım eczaneden nasıl uygun alıyorsunuzki fiyat sabit değilmi canım dondurulacak yumurta dahil iyiymiş fiyatlar her merkez yapıyormu acaba bu dondurma işlemini

Yok fiyatlar sabit değil mesela sakaryadayım 350 tl satıyolar istanbulda 250 tl aldık her merkez artı fiyata dondurma işlemini yapar cnm

sen aşılama oldunmu canım hiç eşimde ben biraz ilaç tedavisi olayım spermiiogram yaptırayım tekrar ondan sonra aşılama yaptıralım önce 1 kez diyor

Yok yaptırmadım cnm 8 ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum tek tüp tukalıydı açıldı dr direkt tüp bebek önerdi bizde basladık ztn yaşım tutmuyo rapor alamadım özelde başladık ilki yarıda kesildi bu 2.denemem 5. Gündeyim yarın kontrol var hayırlısı inşAllah hepimiz için

Arkadaşlar dün opu olmuştu 9 yumurta toplanmıştı. Şimdi embriyolog aradı 2 tanesi bölünmeye başlamış. Ilk başta sanki az gibi geldi tedirgin oldum. Ama eşimde 1. Tedavide sadece 1 yumurta oldu. Onda seçme şansı bile yoktu niye şükretmiyorsun dedi. Rahatladım sanki. Şimdi siZlerinde yorumlarını bekliyorum.....

Son düzenleme:

Canım 1 tane bile olaa yeter inşallah hemen transfere gidersin ikisini yerleştirirler oyyy fındıklar yerim onları inşAllah o günleri görürüz heyecanlandım😊😊❤

Canım 1 tane bile olaa yeter inşallah hemen transfere gidersin ikisini yerleştirirler oyyy fındıklar yerim onları inşAllah o günleri görürüz heyecanlandım😊😊❤

Tşkler canım büyük ihtimalle salı gün transfer olacak dediler. İnş hayırlısı olsun.

Mrb arkadaşım. Öncelikle hayırlı ugurlu olsun inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir. hangi şehirde tedavi görüyorsun canım

Arkadaşım bana mı sordun? Öyleyse eğer ben konyadayım

hakkından hayırlısı olur inşş gelir bbeişin bu ay

novafertil de yaptırıysun canım sen menmunmusun

Evet memnunum canım. Önceki tedavimde aklıma takılan birşey olduğunda doktoruma hiç ulaşamıyorum. Fakat burada istediğin gibi doktora ister Merkez'den ister cebinden ulaşabiliyorsun. Merkezdeki çalışanlar da ilgili. Ve temiz bir yer. Sen nerede yaptırıyorsun ayda yaptırmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:

canım ben gelecek aya aşılama düşünüyorum aslında olmazsa gelecek yaza düşünüyorum tüp bebek

canım hakkında hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam bu şartlarda tüp bebek denerdim. Sende haklısın insanın kendisine kabullendirmesi çok zor oluyor. tüp bebeği bana da demişlerdi ama asla kabul etmem dedim. çok zor çok meşakkatli olduğunu düşünüyordum. birde son şansım artık ötesi yok derdim. ama aşılamadan sonra tutmazsa daha fazla psikolojin bozuluyor. o yüzden bir kez daha aşılamaya yanaşmadım.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın inşallaahhhhh
bende sana katılıyorum arkadaşım gerçekten aşılama biraz daha kadında ve erkekte durumu iyi olanlarda şans yüksek. ama bariz problemler varsa şans daha az.
benim de merak ettiğim bi konuydu bu. doktoruma sordum. kaliteli embriyo elde edebilirlerse 3 tane de koyabiliriz demişti. ben ikiz istiyorum allah nasip ederse. yaşım da 28.
tedavinin sürecini değiştirecek bişeyse yaptırırım ama sadece bilgi amaçlı ve tedavi süreine katkıda bulunmayacaksa boşuna kafamı bulandırmak istemiyorum. teşekkür ederim canım.

anladığım kadarıyla senin 450 lik 187.5 , benim 900 lük 187.5 (senin iki katın) umarım yumurtalarım erken erken büyüyüp de tedavimi aksatmaz. benim de salı kontrolüm var bakalım neler olacak..

Cumartesi 10.40 catlatma iğne sini yaptim bugun kontrol var

durum ne canım gittin mi kontrole?

canım benim 2 yumurta bile güzel. canını sıkma. bölünmeye başlaması bile güzel. inşallah ikisi de transfer edilirler. ne zaman olacaktı transfer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…