- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
canım hakkında hayırlısı olsun ama ben senin yerinde olsam bu şartlarda tüp bebek denerdim. Sende haklısın insanın kendisine kabullendirmesi çok zor oluyor. tüp bebeği bana da demişlerdi ama asla kabul etmem dedim. çok zor çok meşakkatli olduğunu düşünüyordum. birde son şansım artık ötesi yok derdim. ama aşılamadan sonra tutmazsa daha fazla psikolojin bozuluyor. o yüzden bir kez daha aşılamaya yanaşmadım.. İnşallah iyi sonuçlar alırsın inşallaahhhhh
bende sana katılıyorum arkadaşım gerçekten aşılama biraz daha kadında ve erkekte durumu iyi olanlarda şans yüksek. ama bariz problemler varsa şans daha az.
benim de merak ettiğim bi konuydu bu. doktoruma sordum. kaliteli embriyo elde edebilirlerse 3 tane de koyabiliriz demişti. ben ikiz istiyorum allah nasip ederse. yaşım da 28.
tedavinin sürecini değiştirecek bişeyse yaptırırım ama sadece bilgi amaçlı ve tedavi süreine katkıda bulunmayacaksa boşuna kafamı bulandırmak istemiyorum.teşekkür ederim canım.
anladığım kadarıyla senin 450 lik 187.5 , benim 900 lük 187.5 (senin iki katın) umarım yumurtalarım erken erken büyüyüp de tedavimi aksatmaz. benim de salı kontrolüm var bakalım neler olacak..
durum ne canım gittin mi kontrole?
canım benim 2 yumurta bile güzel. canını sıkma. bölünmeye başlaması bile güzel. inşallah ikisi de transfer edilirler. ne zaman olacaktı transfer?
Teşekkür ederim canım inş salı gümüş transfer olacağı söylendi. Hakkımızda hayırlısı inş.