• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar aranızda kanda pıhtılaşma olup clexane kullanan varmı? Ben kullanıyorum ve bugün bacağımın arkasında kocaman bir morluk gördüm (iğneyi göbekten yapıyorum) iğneden olma ihtimali yüksek,aranızda böyle bişey yaşayan ya da duyan oldumu acabaaaa
çok geçmiş olsun canım kan sulandırıcı bi ilaç ya kan damarda küçük bi çatlak bulup sızmış olabilirmi? varis olan yerlerde mesela?
kızlarrrrrr bir engel daha cıktı cuma gün rahim filmi çekildi tüpte sıvı var çarşamba sabahı laparoskopi olucam herşey yolunda giderse bir dahaki adete haziranda transfer inşallah dua edin ne olurrrrr
Allah yardımcın olsun canım inşallah başka bi sorunla daha karşılaşmadan alırsın bebeğini kucağına
Sewgili arkadaslarim maalesef bazi sebeplerden ötürü iki ay ileri atiyoruz tedawimizi temmuz adetimle baslicaz kismetse dualarimdasiniz sizde beni ne olur unutmayın takib edicem sizleri wakit buldukça

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım herşeyde vardır bir hayır. üzülme lütfen. temmuza kadar yediklerine içtiklerine dikkat et. bakarsın kendiliğinden hamile kalıverirsin;) allahtan umut kesilirmi hiç ;)

hoşbulduk canım

çok sagol canım hepimize inşallah ama bir engel daha cıktı cma gün ahim filmi çekildi tüpte sıvı var çarşamba sabahı laparoskopi olucam herşey yolunda giderse bir dahaki adee haziranda transfer inşallah dua et ne olur...

canimm sorunun anlasilmasi bile cok guzel birsey.. insallah hersey yolunda gidecek canim gonlunu ferah tut..

arkadaşlar iki embriyo herkese transfer ediliyor mu
yoksa hala 35 yas mi araniyor
bende ikiz istiyorummm ama yasim 29 iki embriyo transfer ederlermi acaba söylesem ??

Arkadaşlar selamm az önce tüp bebek merkezinden aradılar. Transferim bugün saat 2'de olacakmış. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah'ım hepimize bebişlerimizi nasip etsin hayırlı yazılar yazsın inşallah.

Arkadaşlar selamm az önce tüp bebek merkezinden aradılar. Transferim bugün saat 2'de olacakmış. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah'ım hepimize bebişlerimizi nasip etsin hayırlı yazılar yazsın inşallah.

hadi allah kolaylık versin canım. ugün sen, yarın da ben inş. 2 tane mi transfer olacak? dualarla inş hayırlı bir transfer olur inş.

hadi allah kolaylık versin canım. ugün sen, yarın da ben inş. 2 tane mi transfer olacak? dualarla inş hayırlı bir transfer olur inş.

İnşallah canım sorunsuz transferler yaşayalım inşallah! İki tane transfer olacak hayırlsıyla. Senin de mi 2 taneydi?

Merhaba kızlar ben Nisan ayında tedavime başladım ve 3 Mayıs Cumartesi transferim yapıldı şu an 3. Günümdeyim benim gibi transferi yapılan ve yapılacak arkadaşlarım neler hissediyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun canım.. hadi inşallah tutsunda bize umut ol canım

İnşallah canım sorunsuz transferler yaşayalım inşallah! İki tane transfer olacak hayırlsıyla. Senin de mi 2 taneydi?

Benim iki tanesi bölünmeye başlamış zaten. Herhalde güzel devam ederlerse ikisi de transfer olur. Senin kaçı bölünmüş? Bölünmeleri hakkında bilgi verdiler mi? Nasıl gidiyorlarmış? Benim bugün bir daha arayacaklar bu konuda inş.

Benim iki tanesi bölünmeye başlamış zaten. Herhalde güzel devam ederlerse ikisi de transfer olur. Senin kaçı bölünmüş? Bölünmeleri hakkında bilgi verdiler mi? Nasıl gidiyorlarmış? Benim bugün bir daha arayacaklar bu konuda inş.

Bana bilgi vermediler ya sadece 12 yumurtanız döllendi 2sini transfer edicez geri kalanlarını dondurmak ister misiniz dediler. Ben de evet dedim. Başka bir şey söylemediler gidince ayrıntılı açıklarlar sanırım.

Bana bilgi vermediler ya sadece 12 yumurtanız döllendi 2sini transfer edicez geri kalanlarını dondurmak ister misiniz dediler. Ben de evet dedim. Başka bir şey söylemediler gidince ayrıntılı açıklarlar sanırım.

Gözün aydın canım hayırlı haberlerini ver inşallah sıkı sıkı tutunurlarda ikisi birden gelir dünyana dualarım seninle🙏🙏❤

Kızlar bende kontrole geldim 6. Günüm bakalım ne dicek dr cok merak ediyorum inşallah büyümüştür yumurtalar dua edin nolur başka neye ihtiyacım varkii🙏🙏❤

Beklemek çok zor ya bir an önce test yaptırmak istiyorum inşallah bu kez olur 3.ü denemeden sonra şans azalıyormuş çünkü korkuyorum...

Şimdi şöyle açıklayım sorunu.biz ilk raporu zekai tahir burak dev.hastanesinden çıkardık oranın hesaplama yöntemine göre toplam sperm sayısı ne olursa olsun yıkama işleminden sonra elde 5milyon ve altı kalıyorsa yıla bakmadan rapor çıkarıyorlar ağır erkek infertilitesi diye.yüzde yüz eminim çünkü eşimin sayısı 10-20 milyon arasında değişiyordu hızı çok düşük ve morfoloji sorunu büyüktü.yıkamadan sonra 5 milyon kalıyordu.
2.kez özel üniv hastanesinden aldık orada farklı bir hesaplama yaptılar.değişken olması çok saçma ama orada hesaba hız ve ml de dahil oluyordu yıkama falan yapmıyorlardı yani.hıza ve ml ile oranlayıp 5 milyonun altındaysa raporu veriyoruz dedi.bizim 3 yıl zaten çoktan doldu da ben arkadaşım için sordum özellikle ve bayan bana 3 yıl şartı yok dedi bu duruma.
Yani hastaneler farklı hesaplamalar yapıyor kendilerince sizinkini nasıl hesaplıyorlarmış

biz zeynep kamil hastanesine özel kıstas belirtmediler 3 yıl beklemeniz lazım tedavi için dediler bizimde 3 ay var 3 yıla bakıcaz duruma hayırlısı

Arkadaşlar Merkez'den şimdi aradılar. 2 embriyoda 4 hücreli imiş. Bugün 2. Gün. Yarın 3. Gün transferi yapılacakmış inş.

selamün aleyküm kızlar,,nasip olsaydı bende nisan hamişi olacaktım transferim nisanda yapıldığı için ama bugun sonucumu aldım ve negatif 0.01...artık benidearanıza alın.gerçi ben bikaç ay daha beklerim sanırırm.okadar hormon iğnesi vucuttan çıkması için zaman geçmesi lazım değilmi?benim 2.denememdi artık nasip bakalım 3.ye.ama hem maddi hem manevi özelliklede manevi çöküşteyim cesaretimi toplayıp tekrar nasıl başlarım bilmiyorum heryerim mosmor iğnelerden.sizlern güzel sonuçlarını bekliyorum in.

hoşgeldiiinnnn:21:
bence burda olman cesaretini gösteriyor zaten yılmıycaaz bu yolda :emir_bebek: kavuşana dek koşturmaya devam . zor bi süreçten geçiyorsun, geçiyoruz hepimiz bir şekilde ama zor kazanılan zaferler daha kıymetli olur :) :34::34::34:

sen pozitif
ben pozitif
evren pozitif:54:

Merhaba arkadaşlarım ve kaderdaşlarım ben geçen sene2013 Mayıs Haziran tüp bebek takipçilerindendim bu sene 2014 Şubat anneleri takipçisiyim:nazar::emir_bebek: evet geçen yıl siİn korkularınızı heyecanlarınızı endişelerinizi yaşamış biriyim ve buraya bu yüzden yazmak istedim zorlu bir süreçten geçtim veeee şu anda tatlı mı tatlı cadımı cadı kızımı uyutmaya çalışıyorum:16: korkmayın endişelenmeyin arkadaşlarım hepsi geçecek ve 2015 Şubat anneleri sayfasında herbirinizi görcem inşallah sakın ümitsizliğe düşmeyin olamıcak die düşünmeyin Rabbim ol dedîmi bitti gîtti bol bol dua edin canlarım ben hep rabbi heblii minledünke zürrîyeten tayyibeten inneke semiuddua' duasını okumuştum Kuran'da geçer Hz zekeriyyanın duasıdır Rabbim katından tertemiz bir nesil bağışla demek elinizi karnınıza koyup dua edin Kur'an okuyun hergün Meryem ve lokman sürelerini okuyup dua ederdim elhamdülillah bilmeyenler yüklesin teline dinlesinler bu süreleri çok faydasını göreceksiniz inşallah geçen yıl Mayıs hazîran topiğindeydim çok bereketliydi bu sene dahada bereketli olur inşallah kızımı severken emzirirken uyuturken hep dualarındasınız tez zamanda hayırlı haberler alın hayırlısıyla:49: hepinizi sıkı sıkı sarıyorum Allah yardımcınız olsun:16:

Back