2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

toplam harcadığınız tutarı bana yazarsan çok sevinirim bende tüp bebek merkeziyle görüşeceğim detaylı bilgi için ama araştırmadayım şuan sizin sorunuuz neydi canm

Canım ben de özel bi merkezde yaptırıyorum. Her şey raporsuz olarak yaptırıyoruz. Merkeze 4350 verdik içinde embriyoskop ta var. İlaçlara da 1050 verdik.

Alx fa gonalf 900 ü 700 e aldığını söylemişsin araştırdın mı iyice canım çünkü ben de gonal f 450 aldım ilk önce 350 dediler sonra 250 ye boğuldum. En son bi yerle pazarlıklar 195 e aldık.

canım bu konulara öyle yabancıyımki. ilaçlarda pazarlık olduğunu bile bilmiyordum. direkt girdik eczaneye gonal f 900 yazan not kağıdını verdik o da bize ilacı verip fiyatını söyledi karttan geçtik. hiç ucuz bulabileceğimiz aklıma gelmedi. şimdi eşime söyledim çok şaşırdı o da. biraz acemiliğimize denk geldi galiba

Canım ben de özel bi merkezde yaptırıyorum. Her şey raporsuz olarak yaptırıyoruz. Merkeze 4350 verdik içinde embriyoskop ta var. İlaçlara da 1050 verdik.

sağol canım cvp için embriyoskop nedr canım bu konulara okadar yabancıyımki bilmiyorum oyüzden bende raporsuz yaptıracğım yaptırısam eğer hangi şehirde yaptrysn acaba

1 kez denedik evet canım.Neden aşılama istiyorsunuz bide kaç yıllık evlisiniz yaşın kaç?

canım bende pcos var ilaçsız regl olamıyorum çok zayıfken 5 ayda 8 aydaoluyordu kilo aldım hiç olmamaya başladım çok kilolu değilim ama 5 6 kilo kadar fazlam var eşimnde değerleri düşük hızda problem var klomen bende işe yaramadı 6 ay denedik iğneye geçecktik doktor eşimn değerlerini düşük buldu benm rahimde arkaya dönük bu şartlarda zor normal yoldan şansın %10 dedi
aşılama yapalım şansın %20 ye çıkar dedi oyüzden aşılama yaptıracağm yani doktor istedi yaşım 22 3 yılllık evliyiz eşim 36 yaşında en çok onun için istiyorum ben erken yaşta baba olsun diye yoksa benm yaşım için erken bile

sağol canım cvp için embriyoskop nedr canım bu konulara okadar yabancıyımki bilmiyorum oyüzden bende raporsuz yaptıracğım yaptırısam eğer hangi şehirde yaptrysn acaba

Canım embriyoskop, embriyoları24 saat izleyen bi makine. Her 20 dk da bi kontrol ediyor. Yani asla el değmiyor. En kaliteli embrşyoyu da gösteriyor. Bu arada ben konyadayım canım.

Canım bende de pcos var. Sana tavsiyem aşılamayı düşünme. Eğer zaman kaybetmek istemiyorsan direkt tüp bebeğe geç. Ben de öncesinde 2 defa aşılama denedim. Şimdi anlıyorum ki boşuna onlara zaman kaybetmişim

Benim her 2 denememdede birer tane embriyo yerleştirdiler 35 yaşından küçüklere kanunen tek embriyo oluyormuş ben viyanada yaşıyorum şimdi doktorum iki tanesinde yerleştirmek istiyor, sana kaç tane embriyo dondurduklarını söylemedilermi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede cnm aşılama uğraşma hiç bende pkos her ay adt görüyorum eşimde veya bende baSka hıc problem yok ugrasmayalım tüp bebek dediler ilaçlar agır geliyo asılama ıcın ugrasma yani bende 22 yasındayım eşim 34 onun için bian önce olsun istiyorum😊😊😊❤

Bende raporsuz yaptırcam cnm istanbulda kadıköy şifada 5.5 - 6 bini buluyo dondurulacak yumurta dahil ilaclar hariç hastanenin anlaştığı eczanedende uyguna ilaç aldık hastane belki indirimde yapabilir bilemm cnm hakkında hayırlısı❤

geç kalmış sayılmayız dimi? tedavimiz dün başladı. bugün 2. günüm gonal f 900 ü 187.5 doz kullanıyorum.
salı günü kontrolümüz var, yaptırmak istesek bize bi avantjı olurmu?

Bu testi 2 sene önce yaptırdım sonuç ne kadar sürede çıkıyor hiç hatırlamıyorum çünkü bikaç testi beraber yaptırdık hepsinin zamanı farklıydı.biz içimiz rahat etsin diye yaptırdık,eğer sende önlem amaçlı yapılsın diyorsan bi sor doktoruna çabuk çıkıyorsa sonuçlar yetişir belki bu tedavine

dozu neye göre ayarlıyorlar acaba? benim gonal f 900, 187.5 doz. yumurta gelişmezse ne yapıyolar tekrar hiç ara vermeden gonal f ye devammı ediyorsun yoksa tedaviyi yarıda kesip sonraki ay mı devam ediyorsun? benim bugün gonal f de 2. günüm.Salı günü kontrolüm v

Sanırım yaşa ve hastalığa göre ben geçen ay yine gonal-f 450 187.5 doz başladım snra 200 doza çıktı ama yumurtalar gelişmedi 14 gün kullandım snra tedavi durduruldu bu ay adette tekrar başladım bu sefer 225 doz 4.kez vuruldum pazar 5 kez olcak pazartesi kontrol var bakalım ne olcak ne gitcek merak içindeyim çooookk😊😊❤

Bu arada bayanlar merve bilge atalay ile yarın diyete başlıyoruz pkos olanlar kilo vermek isteyenler deneyebilirler instagramda bulabilirsiniz

Canim biz 3 buçuk yillik ewliyiz 23 yasindayim bende inşaallah olur bakalim bizim rapor bu ay cikmicak gibi temmuza sarkar gibi hissediyorum umarim olmaz hayirlisi napalim kismet çok ugrasmayiz

günaydın canım, doktor sizden ister mi bilmiyorum ben 6,5 yıllık evliyim son 2,5 senedir çocuk istiyoruz ve hiç evliliğim boyunca hiç korunmadığım halde hamile kalamadım ilk önce çocuk istemediğim için önemsemedim ama sonraları arkadaşlara danışınca önemli olabilir laflarını çokça duyunca doktorun yolunu tuttuk ve eşimin durumu çok iyi dedi doktorlar benim içinde hiçbir sorun yok dediler, normal her ay adet oluyorum bir kere gonaf f ile kullanırken aşılama tedavisinde dış gebelik yaşadım.Doktorlar sebepsiz infertilite dediler. bakalım artık çikolata kisti varsa tedaviden sonra bir arkadaş vardı rahat hamile kaldı, inşallah sende rahatlıkla hamile kalırsın.

İnşallah canım inşallah evet birbirimize yakınız. Crinone jel kullandın mı yorumların neler bekliyorum.. iyi pazarlar herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktorum maalesef böyle şeyleri söylemiyor ve stres yapmaman gerekir biz her şeyi hallederiz senin için nasıl iyiyse onu tedavide yapıyoruz diyor. Söylese ne kaybedecek onuda bilmiyorum. benim ilkinde 2 embriyo yerleştirdiğini söyledi eğer bu tutmazsa ikincisinde 3 embriyo yerleştireceğini söylemişti. benimde yaşım 34 benimde eşiminde hiçbir problemi olmadığını gittiğimiz yaklaşık olarak 10 doktor ve daha fazlada doktora gitmişizdir. Bütün doktorlar hiçbir sorunumuz olmadığını bazı çiftlerde sebebsiz infertilite olduğunu söyledi. bakalım artık hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…