- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
inşallah. daha önce test yapmayı düşünmüyorum, çok yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor, dondurulmuş embriyolarım vardı, iki tane transfer ettilerAmin canım inşallah..31 Mayıs test günümüz daha önce test yapcanmi yoksa gününü mu bekleyecek sin canım...sana kaçıncı gün kaç tane embriyo transfer edildi
inşallah. daha önce test yapmayı düşünmüyorum, çok yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor, dondurulmuş embriyolarım vardı, iki tane transfer ettiler
Merhaba hanimlar bnde ankrada anatoliada tedawi goruyrm sali yumurtalrm toplanck sizler tedavi boyunca hangi ilaclari kullandnz insallah hepimznki tutar
Hepimiz için hayırlısı olsun..
inşallaaahhhhhRabbim yardımcımız olsun.. bebekleri mız sımsıkı tutun şunlar inşallah.:)
sen arada çık böyle tamam mı:) ne iyi geliyosun bana yaa.. tam düşüyor moralim paat burdasın:)Hamilesin hamile merak etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ovitrelle olabilirmiiiii:) veya pregnlyBen gonal-f 450, cetrotide kullandım catlatma ignemin adını hatırlamıyorum. Ama transferden sonra birsürü ilaç kullandım hala kullanıyorum Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Çok alemler yahu :) birazda suçluluk duygusuyla yapıyorlar bence tedavi tamamen kadın üstüne kurulu ve onların elinden hiçbirşey gelmiyor. Hergün kendime iğne yaparken ağlayacak duruma geliyor böyle telafi ediyorlar sanırım :) inşallah bebis olunca da böyle yardımsever olurlar da bizde rahat ederiz biraz :)
7bin euro? Ciddi misiniz ? Ben İsveç'de kaliyorum . Hamilemisiniz şuan kaçincidan sonra oldu ?
inşallaaahhhhh
sen arada çık böyle tamam mı:) ne iyi geliyosun bana yaa.. tam düşüyor moralim paat burdasın:)
seviyorum seniiiiiiiiiiii
ovitrelle olabilirmiiiii:) veya pregnly
bildiğim bnlar:)
Inşallah canim tedaviden önce pek yardimci olmadığını düşününce bebek için yardim ediyor dogduktan sonra yine eski haline dönecek herhalde diye düşünmüyor değilim:))
of allahım ne kadar ağız alışkanlığı olmuş "hamile değilim" diye ne kadar rahat çıkıyor ağzımdan.
aslında hamileyim belkide. 8. gün 3.41 çıkmıştı. hamileyim sanırım :44:
Evet cidiyim☺️☺️☺️bide akrabada yoktu istanbulda toplam tam 12 bin miz gitti saglik olsun hastanemizde istanbul etilerde deydi ama malesef negatiflen sonuclandi ama cok iyi ve tertemiz bi hastaneydi calisanlari mükembel insanlardi cok iyi bi sekilde tedavi gördük ama olmadi Vardir herseyde bi hayir siz nereye gitmeyi düsünüyorsunuz
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
amin cnm, senin ilk mi?
aynen canımmmm iyi geliyoruz valla bende 41 yasin okuyorum ve namazlarımda senin için de dua ediyorum. rabbim senin de duanı benimd e duamı kabul etsin. hepimizin kabul etsin canımmm...biz birbirimize iyi geliyoruz artık sana ismen dua ediyorum her duama katiyorum seni inşallah kurban olduğum Rabbim kabul eder.
Inan hiç hatırlamiyorum ama ovitrelle olabilir sanırım. Şimdi yaptığım iğne çok canımı yakiyo yaa sizde kullaniyomusunuz clexone diye bir iğne?
HAMİLESİN CANIMMM İNŞALLAH
Ben türkıyede düsünmüyorum şuan isveç de olacak :)
aynen canımmmm iyi geliyoruz valla bende 41 yasin okuyorum ve namazlarımda senin için de dua ediyorum. rabbim senin de duanı benimd e duamı kabul etsin. hepimizin kabul etsin canımmm...
ayyyyyyyyy clexane dediğinde bile tüylerim diken diken oluyor.
allahım nasıl bi sızıdır o kolumu koparıyolar sanki yaa... bide doğuma kadar kullancakmışıızzzz:18:
ayyyyy ağzınızda bal damlıyor vallaaaaaaaaaaa:) canım inşallah inşallah inşallah....
Aynen şimdi bile uzulmesinler diye herşeye suspus oluyorlarBu günleri hatırlatır zor anları yüzlerine vururuz bizdeo kadar iğne,operasyon,acı,doğum... Ohoooo sırf beni susturmak için adam herşeyi yapar valla kacari yok
Evet benim ilk kez transferim oldu..ben çok talihsizler yaşadım 6 aydır tüp bebek merkezine giriyorum ilk kadim ayında başlamıştım tedavi ye 15 yumurtadan sadece 2 tanesi gelişmişti. Ve doktorum iptal etti.2 ay Sonra tekrar gittim busefer 20 yumurta oluştu fakat 20 yumurtadan 11 tanesi kaliteli mis ve bunların da hiç biri döllenme di Sperm çok kötü ymus hiç birini dolleme mış bu ay da tekrardan tedaviye başladım 24 yumurta toplandı bunların sadece 16 tanesi istedikleri gibiymis çok şükür 5 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi kaliteli dediler biri 8 hücreli biri 5 hücreli özellikle 8 hücrelerden çok umutlu doktorum.hiç dondurulmuslugimda yok egetolmazsa baştan baslicam çok korkuyorum inşallah hersey güzel olur.rabbim yardimcimiz olsun
hayırlı olur inş. cnm estrafem, coraspin, felbiol, progestan, crinone jel kullandım
Ben gonal-f 450, cetrotide kullandım catlatma ignemin adını hatırlamıyorum. Ama transferden sonra birsürü ilaç kullandım hala kullanıyorum Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
canım mrb öncelikle inşallah dilerim bu sefer yavruna kavuşursun...siz dede mi sperm sorunu var sayı kaç... hangi merkezde tedavi görüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?