• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Evet benim ilk kez transferim oldu..ben çok talihsizler yaşadım 6 aydır tüp bebek merkezine giriyorum ilk kadim ayında başlamıştım tedavi ye 15 yumurtadan sadece 2 tanesi gelişmişti. Ve doktorum iptal etti.2 ay Sonra tekrar gittim busefer 20 yumurta oluştu fakat 20 yumurtadan 11 tanesi kaliteli mis ve bunların da hiç biri döllenme di Sperm çok kötü ymus hiç birini dolleme mış bu ay da tekrardan tedaviye başladım 24 yumurta toplandı bunların sadece 16 tanesi istedikleri gibiymis çok şükür 5 tanesi döllendi ama sadece 2 tanesi kaliteli dediler biri 8 hücreli biri 5 hücreli özellikle 8 hücrelerden çok umutlu doktorum.hiç dondurulmuslugimda yok egetolmazsa baştan baslicam çok korkuyorum inşallah hersey güzel olur.rabbim yardimcimiz olsun:(

İnşallah olur, Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Bol bol dua edelim. Aynı şeyleri baştan yaşamak gerçekten çok yıpratıyor :( hem maddi hem manevi. Vücudum da bozuldu. Allah bebişlerle bize tüm yaşananları unuttursun inşallah. Gene de Allahdan gelen herşeye razıyım, ama gene de inşallah hayırlı bebişlerimiz olsun:16:

Az önce koltuktan inmeye çalışırken karnıma bir sancı girdi, sanki bıçak kesiği gibi, hala biraz sızısı var çok korkuyorum :14: doktoru arasam kötü bişey söyleyecek diye korkuyorum Allahım yardım et :14::14::14:

Az önce koltuktan inmeye çalışırken karnıma bir sancı girdi, sanki bıçak kesiği gibi, hala biraz sızısı var çok korkuyorum :14: doktoru arasam kötü bişey söyleyecek diye korkuyorum Allahım yardım et :14::14::14:

koltuktan inmeye çalışırken derken ani bi hareketmi yaptın?
pmpirikliyiz ya ondan geliyo tüm bunlar başımıza. içini ferah tut. her korktuğunda bi ayetel kürsi oku ki allah koruyucu melekleri göndersin yavrunun başına. yarın doktorunu ararsın içinin rahat etmesi için.:29:

İnşallah olur, Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah. Bol bol dua edelim. Aynı şeyleri baştan yaşamak gerçekten çok yıpratıyor :( hem maddi hem manevi. Vücudum da bozuldu. Allah bebişlerle bize tüm yaşananları unuttursun inşallah. Gene de Allahdan gelen herşeye razıyım, ama gene de inşallah hayırlı bebişlerimiz olsun:16:

Amin canım inşallah...bende hep dualarım da Allah tan hayırlısı ni istedim .yaşadıklarım için vardır hep bir hayır diye düşündüm. Sonuçta bizler elimden geleni yapıyoruz Rabbim ol demez se zaten olmaz..hakkımızda hayırlısı..

koltuktan inmeye çalışırken derken ani bi hareketmi yaptın?
pmpirikliyiz ya ondan geliyo tüm bunlar başımıza. içini ferah tut. her korktuğunda bi ayetel kürsi oku ki allah koruyucu melekleri göndersin yavrunun başına. yarın doktorunu ararsın içinin rahat etmesi için.:29:
ani bi hareket yaptığımı düşünmüyorum zaten ağır kanlı bi insanım, sanki yırtılma gibi bir acı hissettim, korkuyorum :14:

eşime de ayetel kürsi okuttum. Allahım yardım etsin bizlere

yahu rahat olun o hissettiğiniz bütün ağrılar sancılar aldığınız hormon ilaçlarından birşey olduğundan değil.vücuda o kadar kısa sürede bir sürü hormon takviyesi yapılıyor eeee tabiki vücudun kimyası değişiyor.korkmayın rahat olun biraz

aynen canımmmm iyi geliyoruz valla bende 41 yasin okuyorum ve namazlarımda senin için de dua ediyorum. rabbim senin de duanı benimd e duamı kabul etsin. hepimizin kabul etsin canımmm...
ayyyyyyyyy clexane dediğinde bile tüylerim diken diken oluyor.
allahım nasıl bi sızıdır o kolumu koparıyolar sanki yaa... bide doğuma kadar kullancakmışıızzzz:18:

Allah senden razı olsun canım benim. Şimdi eşimin ananesinin vefat haberini aldık çok üzüldüm. Rabbim hem veren hem alan kurban olduğum.... Yarın da kandil birbirimize dua edelim arkadaşım. Çok öpüyorum seni...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yahu rahat olun o hissettiğiniz bütün ağrılar sancılar aldığınız hormon ilaçlarından birşey olduğundan değil.vücuda o kadar kısa sürede bir sürü hormon takviyesi yapılıyor eeee tabiki vücudun kimyası değişiyor.korkmayın rahat olun biraz

İlk bebeğimi 6+3 haftalıkken kaybettim sebebini bilmiyoruz, çok endişeleniyorum :43:

Amin canim insallah hepimiz bebekletimize kavusuruz..Istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum..sperm 3 milyon hareket yuzde 15 cikiyor morfoloji yuzde 4..

hareket ve Morfolojisi kötü değil normal meniden mi sperm aldılar yoksa Tese yöntemiyle yumurtalıklarindan mi alındı sperm... bizden önce sperm örneği istedi eğer canlı bulamazsa ameliyatla yumurtaliklardan alacaklarmis ... o merkezi duydum iyi bir yer inşallah bu sefer olur canım.. bende istanbul Hisar hastanesi

Bende 30 mayista 2. bebegim icin tekrar tup bebek tedavisine basliyorum... kismet olursa temmuzun ilk haftasi transferim yapilacak...
Rabbim yuzumuzu guldursun ,emeklerimiz bosa cikmasin insallah...
30 yas ve uzeri kimler var burda?

Bende 30 mayista 2. bebegim icin tekrar tup bebek tedavisine basliyorum... kismet olursa temmuzun ilk haftasi transferim yapilacak...
Rabbim yuzumuzu guldursun ,emeklerimiz bosa cikmasin insallah...
30 yas ve uzeri kimler var burda?

Allah yardımcin olsun canım.. hangi merkezde yaptıriyosun.. bende adet olmayı bekliyorum 26 27 gibi olucam 30 mayısta ta sanırım ilaçlara başlayacagiz... çalışan bayanlar için daha zor...

Kızlar bir allahin kulu liste yapsa hangi hangi merkezde hangi gün kaç haftalik yaşlar v.s. daha bilgi verici olmaz mı

Allah yardımcin olsun canım.. hangi merkezde yaptıriyosun.. bende adet olmayı bekliyorum 26 27 gibi olucam 30 mayısta ta sanırım ilaçlara başlayacagiz... çalışan bayanlar için daha zor...

canim ben yurt disindayim burda yaptiricam..
Amin canım, Hayırlı olsun inşallah
sagol canim amin

Back
X