2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim bende okurum ama kuranda nerde soylersen yerini bakim hemen aksam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi düşünmüşsun bende okurum canım

Adete 3 gün kala idrar testi negatif bugün kandil umutsuz olmak istemiyorum ama bu dördüncü ay zaman geçtikçe içim daralıyor

Ilac da kullanamiyosun tabi test yaptin mi en son ufak bi artis vardi hcg de suan ne durumdasin bat ne zaman di

Evet canım kullanmıyorum başka test yaptırmadım bay 14 Haziran kırmızı kart görmesem yaptırcağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi düşünmüşsun bende okurum canım

Tamam esra 1 tane de sen oku o zaman simdiden Allah kabul etsin bu arada canini sıkma bence 3 gun kala idrarfa cikmamasi cok normal benim çıkmıştı ama kisiden kişiye degisiyor sonucta belki de gec dollenmedir yani ins

Tamam esra 1 tane de sen oku o zaman simdiden Allah kabul etsin bu arada canini sıkma bence 3 gun kala idrarfa cikmamasi cok normal benim çıkmıştı ama kisiden kişiye degisiyor sonucta belki de gec dollenmedir yani ins

İnşallah canım Sağol

İnş önümüzdeki aya olur.sendedemi hiç belirti yok

Ben de adet belirtileri var bir haftadır ama insan isteyince hamileliğe yoruyor. Ben hapı bırakalı 6 ay oldu bu ay ilk defa denedik heralde onun da kuruntusu var canım.

hoşgeldiiiin başlık uğurlu gelsin umarım tek atışta tutturmuşsundur habersiz bırakma

Hoşbulduk canımm :) Dün test yaptım daha batıma 4 gün var negatif çıktı umudum gitti bu ay için. İlk denemem bu ay aslında ama çevremdeki arkadaşlarımın hamile haberini alıyorum bu aralar onlardan etkileniyorum sanırım yoksa ilk aydan bu kadar takıntı yapmamak gerekiyor biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum artık beklemeye devam :)

Ben adetliyim ama bana dua edin isminde burcu :)

canım bende 1 tane okuyabilirim kandil programım var oraya gidicem nasipse inşallah butun dualarımız kabul olur Allahım kapısından bos cevırmez inşallah adım seda

canım bende 1 tane okuyabilirim kandil programım var oraya gidicem nasipse inşallah butun dualarımız kabul olur Allahım kapısından bos cevırmez inşallah adım seda

Tamam seda Allah kabul etsin benim adimda humeyra.bu arada 1 tane sen
1 tane uzum
1 tane esra
3 tane ben
13 tane kaldi kizlar

Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım

Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım😣😣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…