2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşş canım ya bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve önümüzdeki ay hamiş kalırız:))

Çok sıkıntın yoksa kullanmaman iyi tabi. Eee ne de olsa umut fakirin ekmeği :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen kan testi yaptır, kan uyuşmazlığı varmış hem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar.Allah gonlumuze göre versin. Inşallah bebek isteyenlere de Allah hayirsiyla nasip etsin.

Bende oyle zannediyordum fakat 6 ay oldu hala yok canm

kızlar bende bebek istiyorum ilk bebeğimi gelişmediği için 22 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım bu mübarek gecede birbirimize dua edelim dualarda buluşalım..

Mogami ben acemiyim geçmiş üç dort sayfaya bakip bir dua listesi yapsan isimlerimizle ve fetih okuyanlarin karsilarina kac tane okuyacaklarini yazsan ? Ben humeyra>>>>>>>>>> 3 fetih

Canım denerim ama şuan yemek yapmak için kalkmalıyım eşim mutfakta başladı yapmaya beni çağırıyor yardıma dönünce yapmaya çalışırım canım yalnız küçük bi rica da bulunsam acaba işin yoksa sen bana yazar mısın kimlerin okuyacağını da ben ona göre hazırlasam

Hepinizin berat gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum
Rabbim bizleri de berate erdirdiği kullarından eylesin bu gece inş
Günahlarımızı affetsin, hepimize tevbe-i nasuh nasip etsin, hidayetten istikametten ayırmasın inşallah canlar

Herşeyden önce yüceler yücesi Rabbimize layık kul, güzeller güzeli peygamberimize (s.a.v) layık ümmet olabilmek için dua edelim kardeşlerim..En evveli bu olsun dualarımızın..
Allah'ım içten samimiyetle dua edebilmemizi nasip etsin. hepinizi öpüyorum

slm bende 1 tanesini okuyabilirim adım nesrin banada dua edermisiniz

Canlar abdest alıcam bende okuyabilirsem yazarim sizlere eklersiniz ona gore listeye Rabbim herkese gönlünden gecn tüm güzellikleri nasip etsin ve günahlarımızı bagislasın

Son düzenleme:
Kızlar ben üç tane fetih suresi okudum Allah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…