2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Slm bende yeni sayılır:)hapı bıraktıktan sonrakı ilk denemem ama bu ay bebiş gelmicek sanırım hiç belirti yok:KK43:sende durumlar nasıl?

Ben de bu ay ilk defa denedim benim de 4 gün kaldı günüme ama benim de olmadı sanırım :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm bende yeni sayılır:)hapı bıraktıktan sonrakı ilk denemem ama bu ay bebiş gelmicek sanırım hiç belirti yok:KK43:sende durumlar nasıl?

benimde üçüncü denemem hapı bıraktıktan sonra hemen olmayabiliyormuş pes etmek yok çalışmalara devam inşallah bebişlerimiz en kısa zamanda gelirler

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme -----------> :KK50:
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Wuslt ------------------------> 13 Haziran ---------> 3. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
Eslemim ----------------------> 19 Haziran ---------> 8. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
nilda_s -----------------------> 20 Haziran ---------> 3. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz ---------> 2. deneme
kocamlaben -----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
Benim ateş tuhaf :KK1:

03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3

07.06-------36.1
08.06-------35.8 *
09.06-------36.0
10.06-------36.1 *
11.06-------35.8

Ateş tablom böyle devam ediyor.giremedin nete yogundum herkes iyi dimi kızlar hiç hamiş haberi yok mu?MOGAMİ bi tabloda hazırlayamadım çünkü pcye yükleyemedim canım en kısa sürede hazırlamaya çalışıcam sen nasılsın güzel haberler ver bize :)

canım rakamsal bakınca çok anlaşılmıyo çizelgeyi yap bir ara daha net anlaşılır bekliyorum, valla benim ateş 36,7 lerde umarım düşmez kasık ağrım var ve göğüslerim şişti ağrıyo ara ara bilmiyorum belki adettendir çok umutlanmak istemiyorum haftaya belli olacak ya adet ya bebek :KK16:

kızlar benide aranıza alırmısınız 13 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz batım 13 haziran 1 haftaadır kasık ağrılarım var bide akıntımın rengi değişti sarı hamilelik test yapsam cıkarmı acaba

Canım hoşgeldin başlık uğurlu gelsin, istersen yap içinde kalmasın ama olurda negatifi görürsen üzülme çoğu kişi adetten 5 gün sonra falan öğreniyo

Ben de bu ay ilk defa denedim benim de 4 gün kaldı günüme ama benim de olmadı sanırım :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldiiiin başlık uğurlu gelsin umarım tek atışta tutturmuşsundur habersiz bırakma

Kizlar bugun kandil hepinize hayirli kandiller.bugece amel defterimize onumuzdeki sene yapacagimiz ve yasayacagimiz seylerin yazildigi gece ve onumuzdeki yeni senenin hayirlara vesile olmasi icin 19 fetih okuyalim mi okuyabilenlerle en son gece birimiz de duasini yapariz.Dua ederken kisinin kendine olan duuasindan daha cok baskasinin onun giyabinda ettiği dua daha makbulmus , ayrica baskasina dua eden kişiye (kac kisiye dua ettiyse) o kadar melek de onun icin dua edermis.hepimiz takma isim kullaniyoruz ama isterseniz bu gece gercek isimlerimizle birbirimize dua edelim ve 19 fetihi paylaşalım.
Ben başlayayım 3 tanesini ben okuyabilirim

Uzummm ve petty nerelerdesiniz ya sizleri ariyor gozlerimiz

Canim gunaydin 1hafta yerimde degilim egitim veriyorum teldende okuyup gidiyorum hemen pazartesi sizinleyim cok ozledim opuyorum yeni annislerinfe gozu aydin yszcam hepsine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X