2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bırakır bırakmaz hamile kalınır zannedıyodum ama o kadar kolay degılo kadar korunduk şimdide bebek istiyoruz

Kandiliniz mübarek olsun kızlar isim muhabbeti olmuş hemen söyliyim ismim Damla bu arada ben dünkü namazımda hepiniz için dua etmiştim bugünde isminizle dua edeceğim allah kabul etsin

umutsuzluk lügatımızda yok kabul etmiyoruz :) dahi bir ay olmuş ve belli bile değil listeme bakarsan 9. 12. 13. ayında olanlar var ben sıramı vermeye razıyım rabbim benden önce onlara evlat versin benim daha 2. denemem sende böyle düşün lütfen

canım hoşgeldin, doktorlar 2 ila 7 gün arasında süren adetleri normal kabul ediyo yani 2 gün sürse dahi adettir bu ama sana tavsiyem içini kemireceğine git bi kan testi yaptır

Bzde bde kn uyuşmzlgı warr dktrlar hmle kldgmda ıgneye glmm gerektgnı syledıler gcıktröeden ama cıkmazsa diede cok korkuyrum cnku ccuk istyrum 😔

tamam canım bi sürü kişiyiz alan olur onları da Allah kabul etsin memnun oldum :)

Beni de ekleyin kizlar ayse adim ne okuycaktik bi de yerini de soylerseniz iyi olurdua zincirimiz kabul olur insallah bizim bugun de calisma var mübarek gun olur inşallah

Beni de ekleyin kizlar ayse adim ne okuycaktik bi de yerini de soylerseniz iyi olurdua zincirimiz kabul olur insallah bizim bugun de calisma var mübarek gun olur inşallah

benımde vardı aslında calısma ama ben iptal ettım yrn sabah yapıcam :)

Canım 3 tane de ben okurum bu arada benim adım da Türkan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bırakır bırakmaz hamile kalınır zannedıyodum ama o kadar kolay degılo kadar korunduk şimdide bebek istiyoruz

Yok canım bir kaç ay alabiliyor hap sonrası hamile kalmak hormon etkisi ancak geçiyor ama istisnai durumlar olabiliyor inşallah sen istisna olursun :) Ben 6 ay önce bıraktım hapı bu ay da korunmayı bıraktım bu ay ses yok ilerleyen aylara artık umudumuz. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur :)

Haklısın canım aslına bakarsan biliyorum kuruntulanmak için erken olduğunu da bakma sen bana illa insanın başkasından duyması farklı :) İnşaallah Rabbim bu gün hürmetine hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler verir :)

kızlar göğüslerim şişti ve ağrıyor şuan yüzüstü uzanıyorum ama göğüs ağrısından bi sağa bi sola dönüyorum kasıkta ağrıda cabası, ya adet ya bebiş acep hangisi

Mogamiiiii teyze yap biziiiiîiiiiiiii

Selam canım hoş geldinnnnn ben test canavarı olduğum için yap derim bu konuda pek salim düşünemiyorum maalesef :)

Mogami ben acemiyim geçmiş üç dort sayfaya bakip bir dua listesi yapsan isimlerimizle ve fetih okuyanlarin karsilarina kac tane okuyacaklarini yazsan ? Ben humeyra>>>>>>>>>> 3 fetih

Slmlar...2 tanede ben okurum canim benim ismimde ozgul... banada Allahim ozgulun gonlunden neler geciyorsa onun kabul olmasi icin dua ederseniz coook sevinirim bende size oyle dua edicem
buarada fetih suresi 26. Cuzde canlar Allah kabul etsin bu dunyada kabul etmesede diger dunyamiza sevap olarak kalsin ins dualariniz kabul olsun...

Ben de bu ay ilk defa denedim benim de 4 gün kaldı günüme ama benim de olmadı sanırım

Canım benim de ilk deneme bu hafta kasık ağrılarım vardı çok dedim bebek geliyo meğer sistit ağrısıymış bat 14 Haziran ama umut kalmadı.

Benim bat tarihim 16 haziran normalde 4-5 gün önceden olurum daha olmadım kasık göğüs ağrısı bende de var ama adet olmadan önce de olur bende hep hatta dün idrar testi yaptım negatif çıktı o yüzden adeti bekliyorum. Sistit için bol bol C vatamini al antibyotik kullanmıyorsan canım geçmiş olsun.

Sağol canım ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye kanda test yaptılar ilaç için beta hcg 2 çıktı negatif dedi doktor ama daha bir hafta vardı adete güvenmedim o yüzden içmedim umarım bebişilerimiz gelir hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…