bende üçüncü denemem batım 13 haziran kasık ağrım var bide akıntı rengi sarı bilmiyorum hamilelik belirtisi olabilir mi
betiboop siz ne zamandır dusünüyorsunuz
Slm bende yeni sayılır:)hapı bıraktıktan sonrakı ilk denemem ama bu ay bebiş gelmicek sanırım hiç belirti yoksende durumlar nasıl?
Slm bende yeni sayılır:)hapı bıraktıktan sonrakı ilk denemem ama bu ay bebiş gelmicek sanırım hiç belirti yoksende durumlar nasıl?
Olabilir canım çok az kalmış senin batına:)bu bekleyiş çok zormuş.yarın test yapsana:)
evet ama eşim batın geçsin sonra yap diyor[/QUOTEsanki adet sancısı gibi
Bi bi kere denedik.ama tam degildi yurtdisindan geldigimiz gundu çünkü ☺bu ay artik tam deneme olacak inşallah☺
ne kadar oldu sizin evlilikinşallah hepimiz hamiş kalırız en kısa zamnda
Ben de bu ay ilk defa denedim benim de 4 gün kaldı günüme ama benim de olmadı sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ama eşim batın geçsin sonra yap diyor
Bence bebis ates tablondan da oyle.anlasiliyo sanki ☺
Benim ateş tuhaf
03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3
07.06-------36.1
08.06-------35.8 *
09.06-------36.0
10.06-------36.1 *
11.06-------35.8
Ateş tablom böyle devam ediyor.giremedin nete yogundum herkes iyi dimi kızlar hiç hamiş haberi yok mu?MOGAMİ bi tabloda hazırlayamadım çünkü pcye yükleyemedim canım en kısa sürede hazırlamaya çalışıcam sen nasılsın güzel haberler ver bize :)
canım rakamsal bakınca çok anlaşılmıyo çizelgeyi yap bir ara daha net anlaşılır bekliyorum, valla benim ateş 36,7 lerde umarım düşmez kasık ağrım var ve göğüslerim şişti ağrıyo ara ara bilmiyorum belki adettendir çok umutlanmak istemiyorum haftaya belli olacak ya adet ya bebek
kızlar benide aranıza alırmısınız 13 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz batım 13 haziran 1 haftaadır kasık ağrılarım var bide akıntımın rengi değişti sarı hamilelik test yapsam cıkarmı acaba
İnşş bebiştir canım buarada batım 1 temmuz 2. Denemede umarım sonuç alırımm ☺️☺️
Ben de bu ay ilk defa denedim benim de 4 gün kaldı günüme ama benim de olmadı sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim.ins degerin sifirlanmistir korunmana da gerek kalmadan tekrar saglikli bir bebisin olurBurdayim canim sizleri takip ediyorum ama moralin bozuk.biraz doktor cuma ne dicek meraklardayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzummm ve petty nerelerdesiniz ya sizleri ariyor gozlerimiz