Uzummm ve petty nerelerdesiniz ya sizleri ariyor gozlerimiz
Benim ateş tuhaf
03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3
07.06-------36.1
08.06-------35.8 *
09.06-------36.0
10.06-------36.1 *
11.06-------35.8
Ateş tablom böyle devam ediyor.giremedin nete yogundum herkes iyi dimi kızlar hiç hamiş haberi yok mu?MOGAMİ bi tabloda hazırlayamadım çünkü pcye yükleyemedim canım en kısa sürede hazırlamaya çalışıcam sen nasılsın güzel haberler ver bize :)
kızlar göğüslerim şişti ve ağrıyor şuan yüzüstü uzanıyorum ama göğüs ağrısından bi sağa bi sola dönüyorum kasıkta ağrıda cabası, ya adet ya bebiş acep hangisi
kızlar benide aranıza alırmısınız 13 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz batım 13 haziran 1 haftaadır kasık ağrılarım var bide akıntımın rengi değişti sarı hamilelik test yapsam cıkarmı acaba
Hosgeldin canım inşallah en kısa surede hamıs haberını alırız burası ugurlu gelır sana bence testte cıkar silikte olsa yap istersen olumsuz sonuctan etkılenmeyeceksen
teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok istiyorum kendimi zor tutuyorum test yapmamak için en iyisi bat beklemek galiba
Tabii en garantisi o canım ama insan dayanamıyo sahsen ben öyleyım test buldugum zaman kacırmıyorum :)
neden kimse cevap yazmıyor
bende o yüzdn test bulundurmuyorum evde beklemek zor siz ne zamandır istiyorsunuz
Bende 2.5 yıllık evliyim 3 aydır istiyorum bu ay daha yenı yumurtluycam bakalım nasip inşallah bebişlerimz bekletmez bizleri :)
Hosgeldiiin yap yap yap ☺
Bende 2.5 yıllık evliyim 3 aydır istiyorum bu ay daha yenı yumurtluycam bakalım nasip inşallah bebişlerimz bekletmez bizleri :)
candy slm ben yeni katıldım aranıza sizde durumlar nasıl
kızlar göğüslerim şişti ve ağrıyor şuan yüzüstü uzanıyorum ama göğüs ağrısından bi sağa bi sola dönüyorum kasıkta ağrıda cabası, ya adet ya bebiş acep hangisi
Slm bende yeni sayılır:)hapı bıraktıktan sonrakı ilk denemem ama bu ay bebiş gelmicek sanırım hiç belirti yoksende durumlar nasıl?