2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben de adet belirtileri var bir haftadır ama insan isteyince hamileliğe yoruyor. Ben hapı bırakalı 6 ay oldu bu ay ilk defa denedik heralde onun da kuruntusu var canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bırakır bırakmaz hamile kalınır zannedıyodum ama o kadar kolay degıl:KK43:o kadar korunduk şimdide bebek istiyoruz

Kandiliniz mübarek olsun kızlar isim muhabbeti olmuş hemen söyliyim ismim Damla bu arada ben dünkü namazımda hepiniz için dua etmiştim bugünde isminizle dua edeceğim allah kabul etsin

Hoşbulduk canımm :) Dün test yaptım daha batıma 4 gün var negatif çıktı umudum gitti bu ay için. İlk denemem bu ay aslında ama çevremdeki arkadaşlarımın hamile haberini alıyorum bu aralar onlardan etkileniyorum sanırım yoksa ilk aydan bu kadar takıntı yapmamak gerekiyor biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum artık beklemeye devam :)

umutsuzluk lügatımızda yok kabul etmiyoruz :) dahi bir ay olmuş ve belli bile değil listeme bakarsan 9. 12. 13. ayında olanlar var ben sıramı vermeye razıyım rabbim benden önce onlara evlat versin benim daha 2. denemem sende böyle düşün lütfen :KK34:

Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım

canım hoşgeldin, doktorlar 2 ila 7 gün arasında süren adetleri normal kabul ediyo yani 2 gün sürse dahi adettir bu ama sana tavsiyem içini kemireceğine git bi kan testi yaptır

Bna yardım edın:ss
3 haftalık ewlıyım reglıı olmama bı hafta on gun varkn ewlndım yumurtlama dnmıne denk gldı ilişklerım reglı oldum ama normlıne gre cok cok azdıı ara ara gldı yaklşık bı haftadr cok uyuyorum halszm ve blım agrıo dun gceden berıde mgdem bulanıyo ck fazla acaba hmılee olabılırmıyım

Bzde bde kn uyuşmzlgı warr dktrlar hmle kldgmda ıgneye glmm gerektgnı syledıler gcıktröeden ama cıkmazsa diede cok korkuyrum cnku ccuk istyrum 😔

Beni de ekleyin kizlar ayse adim ne okuycaktik bi de yerini de soylerseniz iyi olurdua zincirimiz kabul olur insallah bizim bugun de calisma var mübarek gun olur inşallah

benımde vardı aslında calısma ama ben iptal ettım yrn sabah yapıcam :)

Kizlar bugun kandil hepinize hayirli kandiller.bugece amel defterimize onumuzdeki sene yapacagimiz ve yasayacagimiz seylerin yazildigi gece ve onumuzdeki yeni senenin hayirlara vesile olmasi icin 19 fetih okuyalim mi okuyabilenlerle en son gece birimiz de duasini yapariz.Dua ederken kisinin kendine olan duuasindan daha cok baskasinin onun giyabinda ettiği dua daha makbulmus , ayrica baskasina dua eden kişiye (kac kisiye dua ettiyse) o kadar melek de onun icin dua edermis.hepimiz takma isim kullaniyoruz ama isterseniz bu gece gercek isimlerimizle birbirimize dua edelim ve 19 fetihi paylaşalım.
Ben başlayayım 3 tanesini ben okuyabilirim

Canım 3 tane de ben okurum bu arada benim adım da Türkan.

Bırakır bırakmaz hamile kalınır zannedıyodum ama o kadar kolay degıl:KK43:o kadar korunduk şimdide bebek istiyoruz

Yok canım bir kaç ay alabiliyor hap sonrası hamile kalmak hormon etkisi ancak geçiyor ama istisnai durumlar olabiliyor inşallah sen istisna olursun :) Ben 6 ay önce bıraktım hapı bu ay da korunmayı bıraktım bu ay ses yok ilerleyen aylara artık umudumuz. İnşallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur :)

umutsuzluk lügatımızda yok kabul etmiyoruz :) dahi bir ay olmuş ve belli bile değil listeme bakarsan 9. 12. 13. ayında olanlar var ben sıramı vermeye razıyım rabbim benden önce onlara evlat versin benim daha 2. denemem sende böyle düşün lütfen :KK34:

Haklısın canım aslına bakarsan biliyorum kuruntulanmak için erken olduğunu da bakma sen bana illa insanın başkasından duyması farklı :) İnşaallah Rabbim bu gün hürmetine hepimize sağlıklı, hayırlı bebişler verir :)

kızlar göğüslerim şişti ve ağrıyor şuan yüzüstü uzanıyorum ama göğüs ağrısından bi sağa bi sola dönüyorum kasıkta ağrıda cabası, ya adet ya bebiş acep hangisi

Mogamiiiii teyze yap biziiiiîiiiiiiii

kızlar benide aranıza alırmısınız 13 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz batım 13 haziran 1 haftaadır kasık ağrılarım var bide akıntımın rengi değişti sarı hamilelik test yapsam cıkarmı acaba

Selam canım hoş geldinnnnn ben test canavarı olduğum için yap derim bu konuda pek salim düşünemiyorum maalesef :)

Mogami ben acemiyim geçmiş üç dort sayfaya bakip bir dua listesi yapsan isimlerimizle ve fetih okuyanlarin karsilarina kac tane okuyacaklarini yazsan ? Ben humeyra>>>>>>>>>> 3 fetih

Kizlar bugun kandil hepinize hayirli kandiller.bugece amel defterimize onumuzdeki sene yapacagimiz ve yasayacagimiz seylerin yazildigi gece ve onumuzdeki yeni senenin hayirlara vesile olmasi icin 19 fetih okuyalim mi okuyabilenlerle en son gece birimiz de duasini yapariz.Dua ederken kisinin kendine olan duuasindan daha cok baskasinin onun giyabinda ettiği dua daha makbulmus , ayrica baskasina dua eden kişiye (kac kisiye dua ettiyse) o kadar melek de onun icin dua edermis.hepimiz takma isim kullaniyoruz ama isterseniz bu gece gercek isimlerimizle birbirimize dua edelim ve 19 fetihi paylaşalım.
Ben başlayayım 3 tanesini ben okuyabilirim
Slmlar...2 tanede ben okurum canim benim ismimde ozgul... banada Allahim ozgulun gonlunden neler geciyorsa onun kabul olmasi icin dua ederseniz coook sevinirim :KK34:bende size oyle dua edicem:KK16:
buarada fetih suresi 26. Cuzde canlar Allah kabul etsin bu dunyada kabul etmesede diger dunyamiza sevap olarak kalsin ins dualariniz kabul olsun...

Ben de bu ay ilk defa denedim benim de 4 gün kaldı günüme ama benim de olmadı sanırım :KK43:

Canım benim de ilk deneme bu hafta kasık ağrılarım vardı çok dedim bebek geliyo meğer sistit ağrısıymış bat 14 Haziran ama umut kalmadı.

Canım benim de ilk deneme bu hafta kasık ağrılarım vardı çok dedim bebek geliyo meğer sistit ağrısıymış bat 14 Haziran ama umut kalmadı.

Benim bat tarihim 16 haziran normalde 4-5 gün önceden olurum daha olmadım kasık göğüs ağrısı bende de var ama adet olmadan önce de olur bende hep hatta dün idrar testi yaptım negatif çıktı o yüzden adeti bekliyorum. Sistit için bol bol C vatamini al antibyotik kullanmıyorsan canım geçmiş olsun.

Benim bat tarihim 16 haziran normalde 4-5 gün önceden olurum daha olmadım kasık göğüs ağrısı bende de var ama adet olmadan önce de olur bende hep hatta dün idrar testi yaptım negatif çıktı o yüzden adeti bekliyorum. Sistit için bol bol C vatamini al antibyotik kullanmıyorsan canım geçmiş olsun.

Sağol canım ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye kanda test yaptılar ilaç için beta hcg 2 çıktı negatif dedi doktor ama daha bir hafta vardı adete güvenmedim o yüzden içmedim umarım bebişilerimiz gelir hayırlısıyla.

X