Ay yavrum özür dilerim smile göremiyorum telden girdiğim için 50 ile 52 yi karıştırdım kusura bakma canımmmm.onumuzdeki ay bebişin sana gelir inşallahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bat ıma 5 gün daha var ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bide afedersiniz ama acık yeşil katı bi sıvı gibi bişi geliyor bu ne olabilir
Canım bugün yerleşme kanamasının sarı renkte de olabileceğini okumuştum. Yerleşme mi acaba. Test yapmış mıydın
Şimdi dışardayım canım eve dönünce hallederim bu arada sabah okudum yazdıklarını sıkma canını lütfen erkekler bizim gibi değiller ne yazık ki üstelik bütün sıkıntıyı bizim çekmemize rağmen
daha 5 gün var o yüzden teste ihtiyac duymadım ama şaşkınım biraz doğrusu
Kızlar kocişimin ateşi var dün gece 38,5 a çıktı ateş düşürücü ilaç aldım sabah nöbetçi eczaneden biraz düştü ama gece yine çıkar diye korkuyorum inatçı kocam doktora da gitmiyor.
Canımm seni merak ettim var mı belirti falan bişiler hissediyor musun. Bu arada ateş ölçümüne başlıcam geç kaldım ama en azından düşüyor mu onu görürüm de olmayacaksa umutlanmam. Sabah uyanır uyanmaz mı yapmak gerekiyor ölçmeden önce bişey yapmalı mı
MOGAMİİİİ Yavrum benim ateş gittikçe düşüyor yaaaa. 35,8 - 36 -35,8 - 35,5 bebiş gelmeyecek galiba
kaç gün vardı adete kuzum eğer bikaç gün varsa adet işaretidir bu
6-7 gün falan var
SIkmayım canımı diyorum ama yapamıyorum elimde değil. Çok mutsuzum çoooook
Haklısın elbet ama bunun acısını eşinden çıkarırsan ters teper iyice gerilirsiniz sana tavsiyem denemelere başladığınızda ağzından hamilelik ve bebek lafları çıkmasın sakın birde azcık seksi kıyafetler giyip adamı yoldan çıkar oldu bittiye getir:26:
dur bakalım belki çıkar daha da var adete
İnşallah canım kasık ağrımda devam ediyo apandisit falan mı var acaba bende ya
Allah korusun kız, gerçi bende acaba sistit mi oldum diyorum, al birini vur ötekine