2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım maalesef erkeklere birazcık bile baskı yapsan öyle şeyler oluyor. Ayıptır söylemesi bizim ilk korunmasız ilişkimizde eşim sonunu getirip evlatları içeri yollayamamıştı stres yaptım galiba demişti. Ama bir dahaki sefere düzeldi. Şimdi iyice baskı yapar ve onu suçlamaya devam edersen ilerde daha kötü olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

idrarı bi yap çizgiyi görelim sonra kan verirsin

adet oldum canım
şoktayım hiç böyle günler öncesinden batmalarla böyle hamile zannına kaptırırcasına gelmemişti kırmızılar..yuh diyorum yani, daha hiç bi şekilde belirti aramam hiç bişeyi de hamileliğe yormam, sonunda resmen rezil oluyoruz. bıktım her seferinde aptal durumuna düşmekten

Kanamam basliyo canim sanirim kahverengi gemiyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağrın sancın var mı canım. Hadi bakalım çabucak atlat inşallah

Haklısın canım biliyorum ama elimde değil sinirime hakim olamadım. Hayallerin ne kadar büyük olursa hayal kırıklığın da o kadar büyük oluyor. Ama tövbe ettim bir daha bu kadar abartmayacağım hiçbir şeyi. Bu kadar hazırlık yapmayacağım.Akışına bırakmak lazım bişeyleri.

Canım ilk yaptığın yerden test sonuç kağıdını almamışmıydın orada ne yazıyordu. Şubat ayında benim de adetim 9 gün geçmişti ama hamile değildim. İdear testi de kan testi de negatifi. İdrar testi yaptın mı canım.

Kıyamam.Üzülme canım niye rezil olacakmışsın.Sadece beklentiye giriyoruz haklı olarak, olmayınca da üzülüyoruz işte. Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder bir evlat inşallah.

Kıyamam.Üzülme canım niye rezil olacakmışsın.Sadece beklentiye giriyoruz haklı olarak, olmayınca da üzülüyoruz işte. Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder bir evlat inşallah.

teşekkür ederim canım cümlemize inş..ne bileyim hamile olmayışımdan ziyade kendimi hamile zannedişim ve sonucunda yanılmam sinir ediyo beni

canım tüm hamile arkadaşlarımdan da aldığım bilgi ve ben de aynısını yaşadım hamile kalmadan önceki ay hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorsun. Vücüt kendini gebeliğe hazırlıyormuş. Bir sonraki ay tutuyor. Bende de oldu. hatta hiç adet gecikmezken 3 gün gecikti. 1sonraki ay hamiş oldum. inş. darısı isteyen herkesin başına :)

Allah Allah ilginç.. Ne bileyim canım ya inan hala sol yumurtalığım nasıl batıyor adet oldu söküldü daha ne istiyo benden buu
bu ay zor bizim için kayınvalidemler gelcek tam aktif olmamız gereken zamanlarda nasıl iş görcez bakalım

Evet canim ama çok az geldi sanirim daha fazla olmali yarn gitcem doktora zaten bakalim nolcak..sana hayirli olsun demismiydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demistin canim tesekkur ederim ben de daha emin olamiyorum keseyi gormeden bakalim degerler artar ins

Mogamicim rica etsem beni listeden çıkarır mısın.

Şimdi dışardayım canım eve dönünce hallederim bu arada sabah okudum yazdıklarını sıkma canını lütfen erkekler bizim gibi değiller ne yazık ki üstelik bütün sıkıntıyı bizim çekmemize rağmen

mogamiiiiiiiii bana da koyabilirsin

Ay yavrum özür dilerim smile göremiyorum telden girdiğim için 50 ile 52 yi karıştırdım kusura bakma canımmmm.onumuzdeki ay bebişin sana gelir inşallahhh

SIkmayım canımı diyorum ama yapamıyorum elimde değil. Çok mutsuzum çoooook

hoşbulduk tatlım evet çok karışık durumlar bakalım nolcak bide deprem fobisi başladı bende 10 gündür tetikteyim onu da çok stres yaptım belki ondan adetim erken oldu kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…