sadece kasık ağrım var o kadar canım bu arada ateş yöntemi topiğine girdim orda da paylaştım ateş tablomu ve kızlar 13 değilde 16. gün yumurtamın çatladığını söyledi eğer öyleyse daha 3 gün geçti üstünden bi belirti olmaz o vakitte, ateşini sabah 6 30 - 7 gibi yataktan kalkmadan çok kımıldamadan ölç bence termometreyi yastığının altına koy
Aynen canım ya sistit benim de aklıma geldi ama onun ağrısını biliyorum yürüyemez oluyorum o zaman ve yanma oluyo bu başka Allah sonumuzu hayır etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 17. gün yumurtladım canım bugün 5. günüm. Hafif kasık ağrısı var başkada bişey yok bende de. Başucuma alıcam termometreyi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işin kötüsü ben bilmiyorum, idrarda yanma yok yeşilimsi akıntı yok sadece bel ağrım var sürekli şekil değiştiriyorum birde kasık ağrım var o kadar ateş yükselmesini saymıyorum o hem gebelik hem enfeksiyon belirtisi
Ayyyy umarim saaaadeceeee bebisin ayak sesleridir canim benim yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum inşallah öyledir :) listeye yeni hamişler katmalı :)
Ateşi ölçmeye başladığımdan beti benim umudum kalmadı pek ama senden umutluyum kuzummm gelsin bebişler dolsun gobişler....
canım benim umut hep vardır inşallah bu ay tutturursun canım olmazsa da önümüzdeki ay olur kısmet meselesi işte :) bende şimdi bi yazı okudum progesteron hormonu ve ateş olayı dur paylaşıyım
Benim ateş tuhaf
03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3
07.06-------36.1
08.06-------35.8
kızlarr ben doktora gideceğim hamile kalamıyorum diye hem nezaman yumurtladığımı anlamıyorum ona baksın hem ayrıntılı hormon testi falan yapsın...
adetliyken mi gidiliyor hormon testine, öyle bişey duymuştum adetin 3. günü falan çağırıyormuşlar
yaa giderim gitmesine de alttan da muayene eder mi acaba adetli adetli, ben istemiyorum
ayrıntılı muayene olanlar anlatabilir mi bi?:26:
Peki ateş eğrisi nedir?
En yalın olan birinci muayene,ateş farkı varlığını ya da yokluğunu gösteren sabah ateşi eğrisinin alınmasıdır.Progesteron hormonunun ateş yükseltici etkisi nedeniyle adet çevriminin 2.yarısında,yumurtlamadan sonra hafif ateş yükselmesi gösterir.
internette okudum canlar
İkinci evrede yükselir diyo benimki düşüyor yok yok normal değilim ben.
canım belki adet olacaksındır ondan düşüyo olabilirama bu sadece tahmin ayrıca yükselip düşedebilir benim yükseliyor diye hep öyle gideceği kesin değil adet zamanı bi bakmışsın düşmüş
MOGAMİİİİ canım pelin7 ve burcu bata kaç gün kala öğrenmişler gebeliklerini. Elimde bi erken gebelik testi var yapsam mı acaba sabah ya da yapmıyım ya ateş te düşük zaten negatifi görüp yılmayayım yine off kararsız kaldımmm