Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah bitsin bu süreç hemen hamiş kal yine
Kızlar benim moralim çok bozuk. 3 gündür ağlamaktan helak oldum valla. 25 mayıs'ta son adetimi oldum. 3 gün önce de çalışmalara başlayalım dedim ama ne mümkün.Biraz özel olacak ama, ilk seferinde eşimde sertleşme sorunu oldu. İlk defa başımıza geldi böyle bir şey. Ona göre, ben bebek yapacağız diye söylediğim için gerginlik yaratmışım ondan olmuş. Çok üzüldüm ve sinirlendim tabi. Ertesi gün ikinci deneme sonuç yine aynı. Şimdi de grip oldu zaten yatak döşek yatıyor. Bütün sinirimi eşimden aldım. Planlarım, hayallerim yıkıldı kızlar ya. Ne yapacağım ben şimdi
idrarı bi yap çizgiyi görelim sonra kan verirsin
Kanamam basliyo canim sanirim kahverengi gemiyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım maalesef erkeklere birazcık bile baskı yapsan öyle şeyler oluyor. Ayıptır söylemesi bizim ilk korunmasız ilişkimizde eşim sonunu getirip evlatları içeri yollayamamıştı stres yaptım galiba demişti. Ama bir dahaki sefere düzeldi. Şimdi iyice baskı yapar ve onu suçlamaya devam edersen ilerde daha kötü olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hcg hormonum 1.0 ken bana 100 denildi arkadaşlar iki gün hamile olduğumu sandım şüphelenip tekrar Dr gittim 0.4 çıktı ikinci tahlil psikolojim Allak bullak üstüne üstlük hatayı inkar ediyorlar biz size öyle bişey söylemedik diyorlar eminim var yok arası daha yeni haftaya tekrar yapın demişlerdi hcg yi sorunca 100 demişlerdi yardım edin ben hamile değil miyim adetde olmadım hala ümidim varmı yoksa bu ay herşey bitti mi
adet oldum canım
şoktayım hiç böyle günler öncesinden batmalarla böyle hamile zannına kaptırırcasına gelmemişti kırmızılar..yuh diyorum yani, daha hiç bi şekilde belirti aramam hiç bişeyi de hamileliğe yormam, sonunda resmen rezil oluyoruz. bıktım her seferinde aptal durumuna düşmekten
Kıyamam.Üzülme canım niye rezil olacakmışsın.Sadece beklentiye giriyoruz haklı olarak, olmayınca da üzülüyoruz işte. Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder bir evlat inşallah.
adet oldum canım
şoktayım hiç böyle günler öncesinden batmalarla böyle hamile zannına kaptırırcasına gelmemişti kırmızılar..yuh diyorum yani, daha hiç bi şekilde belirti aramam hiç bişeyi de hamileliğe yormam, sonunda resmen rezil oluyoruz. bıktım her seferinde aptal durumuna düşmekten
HAZİRAN BAT
Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ---------->
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ---------->
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ---------->
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme
kızlar yeni lise yapılmış :) yeni hamişler tebriklerrrrr Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
canım tüm hamile arkadaşlarımdan da aldığım bilgi ve ben de aynısını yaşadım hamile kalmadan önceki ay hamileliğin tüm belirtilerini yaşıyorsun. Vücüt kendini gebeliğe hazırlıyormuş. Bir sonraki ay tutuyor. Bende de oldu. hatta hiç adet gecikmezken 3 gün gecikti. 1sonraki ay hamiş oldum. inş. darısı isteyen herkesin başına :)
Evet canim ama çok az geldi sanirim daha fazla olmali yarn gitcem doktora zaten bakalim nolcak..sana hayirli olsun demismiydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mogamicim rica etsem beni listeden çıkarır mısın.
Ağrın sancın var mı canım. Hadi bakalım çabucak atlat inşallah
mogamiiiiiiiii bana da koyabilirsin
mogamiiiiiiiii bana da koyabilirsin
Şimdi dışardayım canım eve dönünce hallederim bu arada sabah okudum yazdıklarını sıkma canını lütfen erkekler bizim gibi değiller ne yazık ki üstelik bütün sıkıntıyı bizim çekmemize rağmen
Canım hoşgeldin :) biraz karışık bi durumun var desene, henüz gebelik tecrübem olmadığı için bişey diyemeyeceğim zaten bişey desek te doktora danışman daha doğru olur, inş yakın zamanda hamile kalırsın