Canım hangi kitabı almayı düşünüyorsun. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var onu alacağım bende.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim.kanamalarimda yavastan basladi bayanlar gunaydinlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarar yarar canım hangi marka aldin ? Kullanimla ilgili sunu söyleyeyim sabah 6 7 gibi tuvalete git sonra bise yemeden icmeden 10 gibi yap testi en garanti oyle oluyo ilk idrarla yapma ha icindr de yazıyo zaten ☺Bende aldım pazartesı elımde olacak inşallah memnun kalırım işe yarar
tersane bana uzak canım ben merkezdeyim tersane ile aram bi 25 dk var eşimin yanaşacağını sanmam çok sıcakkanlı değildir
Hcg hormonum 1.0 ken bana 100 denildi arkadaşlar iki gün hamile olduğumu sandım şüphelenip tekrar Dr gittim 0.4 çıktı ikinci tahlil psikolojim Allak bullak üstüne üstlük hatayı inkar ediyorlar biz size öyle bişey söylemedik diyorlar eminim var yok arası daha yeni haftaya tekrar yapın demişlerdi hcg yi sorunca 100 demişlerdi yardım edin ben hamile değil miyim adetde olmadım hala ümidim varmı yoksa bu ay herşey bitti mi
inşallah kuzum :)Neyse ozaman bir gun biz bulusuruz insallah
Açikcasi emin degilim. Nrmalde adetim duzenlidir ama 3 gun sürer. :) bebe asprinden mi bilmem ama 6 aya olmayan asprini ictigim ayda hamile kaldim. Tesekkur ederim. RABBIM ISTEYEN HERKESE BEBEK SAHIBI OLMAYI NASIP ETSIN.
Yarar yarar canım hangi marka aldin ? Kullanimla ilgili sunu söyleyeyim sabah 6 7 gibi tuvalete git sonra bise yemeden icmeden 10 gibi yap testi en garanti oyle oluyo ilk idrarla yapma ha icindr de yazıyo zaten ☺
Kanamam basliyo canim sanirim kahverengi gemiyi
Gunaydin canim:) hadi gozun aydin operasyona gerek kalmadan adet oldun ins senin icin yeni bir donem başlıyor hadi hayirlisi:)
Sevindim canım seni yipratmadan zorlamadan sonuçlanır inşallah
hadi hayırlısı canım biran önce başlarsın yeniden çalışmalara :)
Labquıck diye bi marka var ya senin aldıgın ondan aldım canım öyle erken saattede yapılabiliyo mu iyimiş o zman aksamustu zor olcak cunku evde olmuyorum o saatlerde teşekkr ederm
Aslında onemli olan uc dort saat bise yiyip icmeden testi yapmak ben de evde olmuyorum iste oluyorum ve yemeden icmeden hergun 4saat duramadigim icin o saati belirledim :) calisiyo musun sen nerde yasiyodun