2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sadece kasık ağrım var o kadar canım bu arada ateş yöntemi topiğine girdim orda da paylaştım ateş tablomu ve kızlar 13 değilde 16. gün yumurtamın çatladığını söyledi eğer öyleyse daha 3 gün geçti üstünden bi belirti olmaz o vakitte, ateşini sabah 6 30 - 7 gibi yataktan kalkmadan çok kımıldamadan ölç bence termometreyi yastığının altına koy

Bende 17. gün yumurtladım canım bugün 5. günüm. Hafif kasık ağrısı var başkada bişey yok bende de. Başucuma alıcam termometreyi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım ya sistit benim de aklıma geldi ama onun ağrısını biliyorum yürüyemez oluyorum o zaman ve yanma oluyo bu başka Allah sonumuzu hayır etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işin kötüsü ben bilmiyorum, idrarda yanma yok yeşilimsi akıntı yok sadece bel ağrım var sürekli şekil değiştiriyorum birde kasık ağrım var o kadar ateş yükselmesini saymıyorum o hem gebelik hem enfeksiyon belirtisi

Bende 17. gün yumurtladım canım bugün 5. günüm. Hafif kasık ağrısı var başkada bişey yok bende de. Başucuma alıcam termometreyi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

al canım ben sabah uykulu uykulu ölçüyorum sonra tekrar yatıyorum :) ve çok şey öğrendim şimdiden bu yöntemden

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

işin kötüsü ben bilmiyorum, idrarda yanma yok yeşilimsi akıntı yok sadece bel ağrım var sürekli şekil değiştiriyorum birde kasık ağrım var o kadar ateş yükselmesini saymıyorum o hem gebelik hem enfeksiyon belirtisi

Ayyyy umarim saaaadeceeee bebisin ayak sesleridir canim benim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum inşallah öyledir :) listeye yeni hamişler katmalı :)

Ateşi ölçmeye başladığımdan beti benim umudum kalmadı pek ama senden umutluyum kuzummm gelsin bebişler dolsun gobişler....

Benim ateş tuhaf :KK1:

03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3

07.06-------36.1[/QUOTE]
08.06-------35.8 :21:

kızlarr ben doktora gideceğim hamile kalamıyorum diye hem nezaman yumurtladığımı anlamıyorum ona baksın hem ayrıntılı hormon testi falan yapsın...
adetliyken mi gidiliyor hormon testine, öyle bişey duymuştum adetin 3. günü falan çağırıyormuşlar:KK31:
yaa giderim gitmesine de alttan da muayene eder mi acaba adetli adetli, ben istemiyorum :KK50:

ayrıntılı muayene olanlar anlatabilir mi bi?:26:

Ateşi ölçmeye başladığımdan beti benim umudum kalmadı pek ama senden umutluyum kuzummm gelsin bebişler dolsun gobişler....

canım benim umut hep vardır inşallah bu ay tutturursun canım olmazsa da önümüzdeki ay olur kısmet meselesi işte :) bende şimdi bi yazı okudum progesteron hormonu ve ateş olayı dur paylaşıyım

canım benim umut hep vardır inşallah bu ay tutturursun canım olmazsa da önümüzdeki ay olur kısmet meselesi işte :) bende şimdi bi yazı okudum progesteron hormonu ve ateş olayı dur paylaşıyım

Paylaş bakıyım öğrenelimmmm

Benim ateş tuhaf :KK1:

03.06-------36.2 (adetimin 4.günü) geç ölçmeye başladım
04.06-------36.3
05.06-------36.0 (adetimin son günü)
06.06-------36.3

07.06-------36.1
08.06-------35.8 :21:

çok düzensiz görünüyo excel de bi çizelge yapsana kuzum daha iyi anlaşılır ekle buraya ok :KK34:

Son düzenleme:
Peki ateş eğrisi nedir?
En yalın olan birinci muayene,ateş farkı varlığını ya da yokluğunu gösteren sabah ateşi eğrisinin alınmasıdır.Progesteron hormonunun ateş yükseltici etkisi nedeniyle adet çevriminin 2.yarısında,yumurtlamadan sonra hafif ateş yükselmesi gösterir.

internette okudum canlar

kızlarr ben doktora gideceğim hamile kalamıyorum diye hem nezaman yumurtladığımı anlamıyorum ona baksın hem ayrıntılı hormon testi falan yapsın...
adetliyken mi gidiliyor hormon testine, öyle bişey duymuştum adetin 3. günü falan çağırıyormuşlar:KK31:
yaa giderim gitmesine de alttan da muayene eder mi acaba adetli adetli, ben istemiyorum :KK50:

ayrıntılı muayene olanlar anlatabilir mi bi?:26:

canım ben öyle bi muayene olmadım ama arkadaşım oldu evet 3. gün gidiyorsun ama adetli olduğundan alttan bakmıyo kan testi ile belirliyo

Peki ateş eğrisi nedir?
En yalın olan birinci muayene,ateş farkı varlığını ya da yokluğunu gösteren sabah ateşi eğrisinin alınmasıdır.Progesteron hormonunun ateş yükseltici etkisi nedeniyle adet çevriminin 2.yarısında,yumurtlamadan sonra hafif ateş yükselmesi gösterir.

internette okudum canlar

İkinci evrede yükselir diyo benimki düşüyor yok yok normal değilim ben. :KK43:

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

İkinci evrede yükselir diyo benimki düşüyor yok yok normal değilim ben. :KK43:

canım belki adet olacaksındır ondan düşüyo olabilir :KK43: ama bu sadece tahmin ayrıca yükselip düşedebilir benim yükseliyor diye hep öyle gideceği kesin değil adet zamanı bi bakmışsın düşmüş

MOGAMİİİİ canım pelin7 ve burcu bata kaç gün kala öğrenmişler gebeliklerini. Elimde bi erken gebelik testi var yapsam mı acaba sabah ya da yapmıyım ya ateş te düşük zaten negatifi görüp yılmayayım yine off kararsız kaldımmm

canım belki adet olacaksındır ondan düşüyo olabilir :KK43: ama bu sadece tahmin ayrıca yükselip düşedebilir benim yükseliyor diye hep öyle gideceği kesin değil adet zamanı bi bakmışsın düşmüş

Aman Allah korusun kız düşmesin seninki.ben apandisite iyice inanmaya başladım ayıptır söylemesi bir haftadır ishal var bende ve apandisit belirtilerinde ishal de var:KK43:

MOGAMİİİİ canım pelin7 ve burcu bata kaç gün kala öğrenmişler gebeliklerini. Elimde bi erken gebelik testi var yapsam mı acaba sabah ya da yapmıyım ya ateş te düşük zaten negatifi görüp yılmayayım yine off kararsız kaldımmm

canım burcuyu ben hamile ilan ettim :KK70: onun bata sanırsam 6 gün kala bi silik çizgisi vardı o emin olamadı ama ben totem yaptım ve hamiş yazdım :) pelinde sanırım adeti 2 gün gecikince test yapıp öğrenmişti bence sen bekle negatif görmek sinir bozucu oluyo çünkü ama yok beni etkilemez dersen yap içinde kalmasın

X