2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yoktur yoktur dur bakalım yahu

BAZAL VÜCUT ISISI

Bazal vücut ısısından kastedilen, sabah ilk uyanıldığında henüz yataktan kalkmadan ölçülen vücut ısısıdır. Yumurtlamayla birlikte artmaya başlayan progesteron hormonu bazal vücut ısısında artışa neden olur. Termometre başucunuzda bulundurulmalıdır. Sabah uyanınca genellikle aynı saat ve aynı şekilde (devamlı kol altından, ağızdan veya vajenden) vücut ısısını ölçmeye dikkat etmelisiniz. Bütün ay boyunca günlük ölçümlerinizi kaydedip ısı artışının olduğu günü, yani yumurtlama dönemini tespit edebilirsiniz. Bu ısı artışı, kişiden kişiye değişmekle birlikte yaklaşık 0,5 dereceye kadar çıkabilir. Eğer gebelik gerçekleşmezse takip eden adet dönemiyle birlikte vücut ısısı azalır. Gebelik olmuşsa bazal vücut ısısı artmış seviyede kalır. Düz bir hatta giden grafik oluşursa bu da yumurtlamanın olmadığının göstergesi olarak yorumlanabilir.

Vücut ısısı ölçümünde hatalı sonuç verebilecek durumları da akılda tutmak gerekir. Yataktan kalktıktan sonra veya bir aktivite sonrası, cinsel ilişki sonrası, yatakta ısıtıcı materyaller kullanılması durumunda, uykusuzluk, yolculuk sonrası ölçümün yapılması, bir gece önceden alkol alınmış olması veya hastalık dönemlerindeki ölçümler genelde hatalı sonuçlar doğurur.

Bir daha deneyecek cesareti bulursam inşallah söylemeyeceğim ona tabi. Şekerim evde bir çocuk, sabah işe git, akşam gel, yemekti, ortalığı toplamaktı, çocuğu banyo yaptırıp uyutmaktı. Saat oluyor gece yarısı. Ne zaman giyeceğim ben bu seksi kıyafetleri yaaa:44: Zaten benim adam o saate çoktan uyku moduna geçmiş oluyor. Valla ne zormuş bu planlı hamilelik olayı. İlk aydan bütün enerjim tükendi.

Hehehehe aynen canım oldu bittiye getir planlı olunca tat da alamıyor be insan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk çocuğu öyle oldu bittiyle yaptık zaten. Korunmayı bıraktık, ilk aydan hemen olmaz nasıl olsa havalarında benim koca tabi. Şok olmuştu hamile kaldığımda. Bu erkekler çok ciddi korkuyor bebek olayından ben onu anladım.

Ah canim bende 13 gundur batma var lutenyl kullandim ilk defa batma ve ani harekette agri oldu cumartesi kan ve idrar tahlili yaptirdim o kadar emindim ki bu sefer ruyalar filan bile gordum 6. Ayimiz hala yok sok oldum moralim 0 adwt oldurucu lutenyl kullanmama ragmen 13 gun gecti hala adet olmadim testlerde de yok cikti beynimden vurulmusa dondum psikolojik olarak coktum 6 ayda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm eskilerden kimse yok ama yaaa beni de ekle listeye ikinci deneme 3 haftalık hamişim :) daha doktora gitmedim ama haftaya bi kan daha vericem beta hcg degerim 12 :)

Ayyyy canım ya çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah. Biz daha çalışmalara başlamadık

Günaydın hanımlar bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım yineeee negatifffffff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim ama çok az geldi sanirim daha fazla olmali yarn gitcem doktora zaten bakalim nolcak..sana hayirli olsun demismiydim

canımgunaydın hayırlısı ıle basladıya uzulme olurmu bu ay denersın hemen bugun gıdecekmısın doktora

Kızlar bu yumurtlama testi tekrar mi yumurtlama olcak bugün benim 22. Günüm

Eklentiler

• $1402295093468.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
bat ıma 5 gün daha var ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bide afedersiniz ama acık yeşil katı bi sıvı gibi bişi geliyor bu ne olabilir

Benimde o şekilde oldu normalde olmazdı adetime5 gün kala yeşilimsi akıntım oldu. Arkasından külotumda hafif kanlı akıntı gördüm adet oldum zannettim ama daha 3 gündür hiç bişey yok. Bende test yapmadım bu ay bebiş beklentimde yok hayırdır inş ..

canımgunaydın hayırlısı ıle basladıya uzulme olurmu bu ay denersın hemen bugun gıdecekmısın doktora

Gittim doktor ameliyattaydi ama kan verdim ben bakalim ne cikacak düşmeye basladimi hemen sifirlasa bari..sancim fazla ama.napcam cekcem

Ben kan görmedim ama iki gündür adet olcak gibi hafif karın ağrısı hissediyorum canım dediğin gibi hayırlı sı olsun

merhabalar kızlar

nasılsınız var mı yeni hamişlerimiz

Petty ne yaptı son durum nedir geçmişi okuyamadım iş çok yoğun

bugun adet gunum sımdılık bırsey yok gogus uclarında cok hafıf acı var batma falanda yok sadece akıntım arttı seffaf akıntım sankı ıslak gıbıyım sureklı bırde sabah uyanırken gobegımde ıgne hafıf batar gıbı karıncalanma gıbı bırsey hıssettım bakalım nolucak

çocuk varsa zor yaaa neyse kuzum elinden geleni yapıcaksın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…