Aman Allah korusun kız düşmesin seninki.ben apandisite iyice inanmaya başladım ayıptır söylemesi bir haftadır ishal var bende ve apandisit belirtilerinde ishal de var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın elbet ama bunun acısını eşinden çıkarırsan ters teper iyice gerilirsiniz sana tavsiyem denemelere başladığınızda ağzından hamilelik ve bebek lafları çıkmasın sakın birde azcık seksi kıyafetler giyip adamı yoldan çıkar oldu bittiye getir:26:
Hehehehe aynen canım oldu bittiye getir planlı olunca tat da alamıyor be insan
adet oldum canım
şoktayım hiç böyle günler öncesinden batmalarla böyle hamile zannına kaptırırcasına gelmemişti kırmızılar..yuh diyorum yani, daha hiç bi şekilde belirti aramam hiç bişeyi de hamileliğe yormam, sonunda resmen rezil oluyoruz. bıktım her seferinde aptal durumuna düşmekten
hımm eskilerden kimse yok ama yaaabeni de ekle listeye ikinci deneme 3 haftalık hamişim :) daha doktora gitmedim ama haftaya bi kan daha vericem beta hcg degerim 12 :)
Evet canim ama çok az geldi sanirim daha fazla olmali yarn gitcem doktora zaten bakalim nolcak..sana hayirli olsun demismiydim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bat ıma 5 gün daha var ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bide afedersiniz ama acık yeşil katı bi sıvı gibi bişi geliyor bu ne olabilir
canımgunaydın hayırlısı ıle basladıya uzulme olurmu bu ay denersın hemen bugun gıdecekmısın doktora
Benimde o şekilde oldu normalde olmazdı adetime5 gün kala yeşilimsi akıntım oldu. Arkasından külotumda hafif kanlı akıntı gördüm adet oldum zannettim ama daha 3 gündür hiç bişey yok. Bende test yapmadım bu ay bebiş beklentimde yok hayırdır inş ..
çok düzensiz görünüyo excel de bi çizelge yapsana kuzum daha iyi anlaşılır ekle buraya ok
kızlar günaydın bugün benim adet günüm. Ama gelen giden yok.ateşim de bugün sabah 36.9 çıktı
Bir daha deneyecek cesareti bulursam inşallah söylemeyeceğim ona tabi. Şekerim evde bir çocuk, sabah işe git, akşam gel, yemekti, ortalığı toplamaktı, çocuğu banyo yaptırıp uyutmaktı. Saat oluyor gece yarısı. Ne zaman giyeceğim ben bu seksi kıyafetleri yaaa:44: Zaten benim adam o saate çoktan uyku moduna geçmiş oluyor. Valla ne zormuş bu planlı hamilelik olayı. İlk aydan bütün enerjim tükendi.
Günaydın hanımlar bata 5 gün var erken gebelik testi yaptım yineeee negatifffffff
kızlar günaydın bugün benim adet günüm. Ama gelen giden yok.ateşim de bugün sabah 36.9 çıktı