2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım hangi kitabı almayı düşünüyorsun. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var onu alacağım bende.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kitap güzel tavsiye ederim bende de o var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim.kanamalarimda yavastan basladi bayanlar gunaydinlar :)

Bende aldım pazartesı elımde olacak inşallah memnun kalırım işe yarar:KK1:
Yarar yarar canım hangi marka aldin ? Kullanimla ilgili sunu söyleyeyim sabah 6 7 gibi tuvalete git sonra bise yemeden icmeden 10 gibi yap testi en garanti oyle oluyo ilk idrarla yapma ha icindr de yazıyo zaten ☺

Benim.kanamalarimda yavastan basladi bayanlar gunaydinlar :)

hadi hayırlısı canım biran önce başlarsın yeniden çalışmalara :)

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün) :KK16:
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2 :KK16:
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2 :KK16:
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2 :KK16:
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3 :KK16:
05.06 -- 36.3
06.06 -- 36.6 :KK16:
07.06 -- 36.5
08.06 -- 36.7 :KK16:

Yükseliyor mu ne :KK52:

$Yayýn1.jpg

Son düzenleme:
Hcg hormonum 1.0 ken bana 100 denildi arkadaşlar iki gün hamile olduğumu sandım şüphelenip tekrar Dr gittim 0.4 çıktı ikinci tahlil psikolojim Allak bullak üstüne üstlük hatayı inkar ediyorlar biz size öyle bişey söylemedik diyorlar eminim var yok arası daha yeni haftaya tekrar yapın demişlerdi hcg yi sorunca 100 demişlerdi yardım edin ben hamile değil miyim adetde olmadım hala ümidim varmı yoksa bu ay herşey bitti mi :KK43:

Hcg hormonum 1.0 ken bana 100 denildi arkadaşlar iki gün hamile olduğumu sandım şüphelenip tekrar Dr gittim 0.4 çıktı ikinci tahlil psikolojim Allak bullak üstüne üstlük hatayı inkar ediyorlar biz size öyle bişey söylemedik diyorlar eminim var yok arası daha yeni haftaya tekrar yapın demişlerdi hcg yi sorunca 100 demişlerdi yardım edin ben hamile değil miyim adetde olmadım hala ümidim varmı yoksa bu ay herşey bitti mi :KK43:

0.4 ne yazık ki hamile değilsin demek, sana 100 diyen kimse işgüzarlık etmiş canım peki idrar yaptın mı onda bişey çıkmış mıydı

Yarar yarar canım hangi marka aldin ? Kullanimla ilgili sunu söyleyeyim sabah 6 7 gibi tuvalete git sonra bise yemeden icmeden 10 gibi yap testi en garanti oyle oluyo ilk idrarla yapma ha icindr de yazıyo zaten ☺

Labquıck diye bi marka var ya senin aldıgın ondan aldım canım öyle erken saattede yapılabiliyo mu iyimiş o zman aksamustu zor olcak cunku evde olmuyorum o saatlerde teşekkr ederm:KK1:

Gunaydin canim:) hadi gozun aydin operasyona gerek kalmadan adet oldun ins senin icin yeni bir donem başlıyor hadi hayirlisi:)

Evet canim ama çok az geldi sanirim daha fazla olmali yarn gitcem doktora zaten bakalim nolcak..sana hayirli olsun demismiydim

Labquıck diye bi marka var ya senin aldıgın ondan aldım canım öyle erken saattede yapılabiliyo mu iyimiş o zman aksamustu zor olcak cunku evde olmuyorum o saatlerde teşekkr ederm:KK1:

Aslında onemli olan uc dort saat bise yiyip icmeden testi yapmak ben de evde olmuyorum iste oluyorum ve yemeden icmeden hergun 4saat duramadigim icin o saati belirledim :) calisiyo musun sen nerde yasiyodun

Aslında onemli olan uc dort saat bise yiyip icmeden testi yapmak ben de evde olmuyorum iste oluyorum ve yemeden icmeden hergun 4saat duramadigim icin o saati belirledim :) calisiyo musun sen nerde yasiyodun

Ben manisada yasıyorum babamla beraber calısıyorum kendi işimiz yani geç gidiyorum :)

X