2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bat ıma 5 gün daha var ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bide afedersiniz ama acık yeşil katı bi sıvı gibi bişi geliyor bu ne olabilir

Kızlar batıma ovülasyona göre 8 programa göre 10 gün var. Bugün çok az az sancı gibi bişeyler hissediyorum yine sol tarafımda geçen ay da solda olmuştu kimyasal gebelik yaşamıştım. İki ay üstüste aynı yumurtalıktam yumurtlama olur mu? Bir de idrarımda pelte pelte yoğun beyaz renkli akıntılar oluyor acaba sperm kalıntıları mı hamilelik belirtisi olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bat ıma 5 gün daha var ama adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bide afedersiniz ama acık yeşil katı bi sıvı gibi bişi geliyor bu ne olabilir

Canım bugün yerleşme kanamasının sarı renkte de olabileceğini okumuştum. Yerleşme mi acaba. Test yapmış mıydın

Canım bugün yerleşme kanamasının sarı renkte de olabileceğini okumuştum. Yerleşme mi acaba. Test yapmış mıydın

daha 5 gün var o yüzden teste ihtiyac duymadım ama şaşkınım biraz doğrusu

Şimdi dışardayım canım eve dönünce hallederim bu arada sabah okudum yazdıklarını sıkma canını lütfen erkekler bizim gibi değiller ne yazık ki üstelik bütün sıkıntıyı bizim çekmemize rağmen

Canımm seni merak ettim var mı belirti falan bişiler hissediyor musun. Bu arada ateş ölçümüne başlıcam geç kaldım ama en azından düşüyor mu onu görürüm de olmayacaksa umutlanmam. Sabah uyanır uyanmaz mı yapmak gerekiyor ölçmeden önce bişey yapmalı mı

Kızlar kocişimin ateşi var dün gece 38,5 a çıktı ateş düşürücü ilaç aldım sabah nöbetçi eczaneden biraz düştü ama gece yine çıkar diye korkuyorum inatçı kocam doktora da gitmiyor.

MOGAMİİİİ Yavrum benim ateş gittikçe düşüyor yaaaa. 35,8 - 36 -35,8 - 35,5 bebiş gelmeyecek galiba

Kızlar kocişimin ateşi var dün gece 38,5 a çıktı ateş düşürücü ilaç aldım sabah nöbetçi eczaneden biraz düştü ama gece yine çıkar diye korkuyorum inatçı kocam doktora da gitmiyor.

Geçmiş olsun canim ılık duş alıp yatsın rahat uyur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımm seni merak ettim var mı belirti falan bişiler hissediyor musun. Bu arada ateş ölçümüne başlıcam geç kaldım ama en azından düşüyor mu onu görürüm de olmayacaksa umutlanmam. Sabah uyanır uyanmaz mı yapmak gerekiyor ölçmeden önce bişey yapmalı mı

sadece kasık ağrım var o kadar canım bu arada ateş yöntemi topiğine girdim orda da paylaştım ateş tablomu ve kızlar 13 değilde 16. gün yumurtamın çatladığını söyledi eğer öyleyse daha 3 gün geçti üstünden bi belirti olmaz o vakitte, ateşini sabah 6 30 - 7 gibi yataktan kalkmadan çok kımıldamadan ölç bence termometreyi yastığının altına koy

MOGAMİİİİ Yavrum benim ateş gittikçe düşüyor yaaaa. 35,8 - 36 -35,8 - 35,5 bebiş gelmeyecek galiba

kaç gün vardı adete kuzum eğer bikaç gün varsa adet işaretidir bu

HAZİRAN BAT

Dgy -------------------------> 1 Haziran ----------> 6. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme ----------> :KK50:
Karabiberim999 ------------> 3 Haziran ----------> 1. deneme ----------> :KK50:
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme ----------> :KK50:
Bendimahi ------------------> 5 Haziran ---------> 10. deneme ----------> :KK50:
Seanna ---------------------> 5 Haziran ---------> 11. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
Buurrrcccuuuuuu -----------> 9 haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Pelin7 -----------------------> 12 Haziran ----------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK52:
Melin54 ----------------------> 12 Haziran --------> 1. deneme
Sekme -----------------------> 13 Haziran --------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 14 Haziran ---------> 1. deneme
Hrsygzl ----------------------> 15 Haziran --------> 2. deneme
Esra51 -----------------------> 16 Haziran --------> 4. deneme
Nazligamzelim ---------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami ----------------------> 17 Haziran ---------> 2. deneme
Waysofmom -----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos ---------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim -----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme
Emilinarzusu ----------------> 26 Haziran ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 26 Haziran ---------> 1. deneme
Blummmm -------------------> 30 Haziran -----------> 3. deneme

TEMMUZ BAT

esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ----------> 3. deneme
zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ----------> 3. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ----------> 6. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Son düzenleme:
SIkmayım canımı diyorum ama yapamıyorum elimde değil. Çok mutsuzum çoooook:KK43::KK43:

Haklısın elbet ama bunun acısını eşinden çıkarırsan ters teper iyice gerilirsiniz sana tavsiyem denemelere başladığınızda ağzından hamilelik ve bebek lafları çıkmasın sakın birde azcık seksi kıyafetler giyip adamı yoldan çıkar oldu bittiye getir :KK1: :KK1: :KK1: :26:

Haklısın elbet ama bunun acısını eşinden çıkarırsan ters teper iyice gerilirsiniz sana tavsiyem denemelere başladığınızda ağzından hamilelik ve bebek lafları çıkmasın sakın birde azcık seksi kıyafetler giyip adamı yoldan çıkar oldu bittiye getir :KK1: :KK1: :KK1: :26:

Hehehehe aynen canım oldu bittiye getir planlı olunca tat da alamıyor be insan

İnşallah canım kasık ağrımda devam ediyo apandisit falan mı var acaba bende ya

Allah korusun kız, gerçi bende acaba sistit mi oldum diyorum, al birini vur ötekine :KK1:

Allah korusun kız, gerçi bende acaba sistit mi oldum diyorum, al birini vur ötekine :KK1:

Aynen canım ya sistit benim de aklıma geldi ama onun ağrısını biliyorum yürüyemez oluyorum o zaman ve yanma oluyo bu başka Allah sonumuzu hayır etsin.

X