2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben de yaklaşık üç saat once hamilelik testi yaptım ve sonuç pozitif sanırım hamileyim yaklaşık 4 aydır korunmayı bırakmıştık kısmet bugune imiş... bu arada ılk gebeliğim olacak hamilelik hesaplamasını nasıl yapıyoruz ?? ıntte yaptım bi sitede doğru mudur bilemiyorum:44:

öncelikle hoşgeldin ve gözün aydın sağlıkla al kucağına yavrunu :) sitede araçlar kısmına girersen tahmini doğum hesaplayıcısı var canım

Uzum34 ne durumdasin nasil gidiyo keseni felan gordun mu

Kızlar benim moralim çok bozuk. 3 gündür ağlamaktan helak oldum valla. 25 mayıs'ta son adetimi oldum. 3 gün önce de çalışmalara başlayalım dedim ama ne mümkün.Biraz özel olacak ama, ilk seferinde eşimde sertleşme sorunu oldu. İlk defa başımıza geldi böyle bir şey. Ona göre, ben bebek yapacağız diye söylediğim için gerginlik yaratmışım ondan olmuş. Çok üzüldüm ve sinirlendim tabi. Ertesi gün ikinci deneme sonuç yine aynı. Şimdi de grip oldu zaten yatak döşek yatıyor. Bütün sinirimi eşimden aldım. Planlarım, hayallerim yıkıldı kızlar ya. Ne yapacağım ben şimdi

Canım zaten erkekler bebek işi olunca konsantre olamıyorlar eşimden biliyom malesef
Bebekten hiç bahsetme sadece eşinle beraber olmak için hissettir ona. HEm daha kolay hamile kalırsın

Ayy harika tebrikler

Canım zaten erkekler bebek işi olunca konsantre olamıyorlar eşimden biliyom malesef
Bebekten hiç bahsetme sadece eşinle beraber olmak için hissettir ona. HEm daha kolay hamile kalırsın

Canım ben 3 yıldır planlıyorum bu ay hamile kalmayı.Eşim de bunu biliyor zaten.Bahsetmemek gibi bir şansım yok zaten

Bence eşinin üstüne fazla gitme sorun büyümesin ve aranız acılmasın destek olmaya çalış inşallah en kısa zamanda cözersiniz bu sorunu.Allahın bi bildiği vardır bunda da bi hayır vardır hiç üzme kendini

Gitti gidiyor dan laboquick markasi cok da uygun fiyati harika bise hemen al o kadar net oluyo ki ateşle falan ugrasmaya gerek kalmiyo yaklasik 4 aydir tam yakaliyorum gunlerimi ama bi kere denedik sadece bu iki olcak bakalim ☺

Bende aldım pazartesı elımde olacak inşallah memnun kalırım işe yarar

Hayırlı olsun inşalah sağsalim kucagına almayı nasip eder Rabbim

Ben yeni başladınız sandım. Baya. OLMUş.
Bilirim canım çok zor bi dönem bu.
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Bu ay ilk denememiz canım. Benim 3,5 yaşında bir oğlum var. O doğduktan sonra ikinciyi bu tarihlerde yapmayı planlamıştım yani. Daha ilk denememiz olacaktı yani canım.

O kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki, valla eşimin üstüne bayağı gittim. Üzülmemeye çalışıyorum, vardır bir hayır diyorum ama elimde değil. 3 yıldır planladım, herşeyi bu tarihe göre ayarladım. Bunları düşündükçe de sinir oluyorum.

Bu ay ilk denememiz canım. Benim 3,5 yaşında bir oğlum var. O doğduktan sonra ikinciyi bu tarihlerde yapmayı planlamıştım yani. Daha ilk denememiz olacaktı yani canım.

Benimde 3yaşında bi kızım var.
Bizde göya korunurken hamile kalmışım. Ama kısmet olmadı

Plan yapma canım. Bırak nezaman olursa olsun.

Canım planla işler yürümüyo malesef bende korunmayı bırakmadan önce hemen hamile kalacagımı sanıyodum ve ona göre plan yaptım keşke planla hareket etmeseydım daha önce korunmayı bıraksaydım her şey nasip kısmet kendini ve eşini hiiiiiç üzme oluruna bırak ilkinde ne kadar sürede hamile kaldın bilmiyorm ama akısına bırak stres ve plan olunca hamiş kalınmıyo

Kanamam basliyo canim sanirim kahverengi gemiyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…