Merhaba Kızlar
Benim Sat tarihim 13 Ağustos. 23 günde bir adet oluyorum. Dün yani 22. günümde kan testi yaptırdım. Sonucum 14,75 çıktı. Sizce değerim çokmu düşük. Forumda bu değerlerde olan bazı arkadaşlar bebeğini düşürmüş ne yazık ki. İçimi bir korku kapladı
adetime 4 gün varken 234 falan idi birdaha kan testi yaptırmadım cumartesi gideceğim inşallah .sen gittinmi doktora kalp atışını ne zaman duyabılır bu hafta olurmu acaba? senın tecrüben var canm öğrenceklerim var senden
merhaba güzel mayıs anneleri bende aranıza katıldım sat ım 5 agustostu dün akşam evde test yaptım ve sonuç pozitif...2010 eylül
dogumlu bir oglum var ve şimdi allah nasip ederse mayıs annesi olucam..hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucagımıza....
mrblar öncelikle hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin inş benimde 2010 mart doğumlu bi oğlum var bizde oğluma kardeş istiyoruz artık ama henüz beklemedeyim satım 10 ağustos inş mayıs annesiyimdir birlikte takip ederiz bu süreci:18:
bugun biraz daha mide bulantıların arttı fikirlerinizi alabilirmiyim bulantı engelleyen neler var?
bugun biraz daha mide bulantıların arttı fikirlerinizi alabilirmiyim bulantı engelleyen neler var?
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizz :)) Randevumu cumaya cektim cok heycanliyim inşallah keseyi görürüz.. Çok tedirginim kalp atışlarına kadar insan rahatlayamıyor.. Midesi bulanan arkadaşlar sabah galete yiyin çok iyi geliyor
hoşbulduk canım aminhg aramıza,Allah kucagımıza almayıda nasip etsin hepimize inş
Bende geldim canim :) hayirli ugurlu olsun hepimize insallah.
Ama bi sorum var takvimi nasil yapabilirim baktim bulamadim??
hoşbulduk canım amin
ayy hoş geldin canım inşallah keseyide kalp atışınıda görürüz ve sağsağlim kucağımıza alırız ben çok korkuyom yaa daha keseyi görmeye gitmedim ne zaman gitsem ki acaba :18:
Aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizz :)) Randevumu cumaya cektim cok heycanliyim inşallah keseyi görürüz.. Çok tedirginim kalp atışlarına kadar insan rahatlayamıyor.. Midesi bulanan arkadaşlar sabah galete yiyin çok iyi geliyor