2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım birazdaha bekle yükselebilir kan değeri böyle olup sağlıklı bebekleri olan çok arkadaşta var sıkma canını stres yapma adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar denersin canım

Günaydım Mayıs Anneleri :)) Nasılsınız bugün midemde hafif bulantı var ilk defa bugün başladı:) Siz nasılsınız değişiklikler var mı ??

Günaydın anneler!

Ben dün ilk defa ultrasona gittim. 1,5 cm büyüklüğünde bir kesecik gördük sadece. Dr bebeği ve kalp atışlarını görmek için 2 hafta sonra gel dedi. Benim doktor epey rahat bu arada. İstediğin gibi egzersiz yap, yürüyüş, yüzme, pilates dedi. Yalnız dağa çıkma dedi :)))
Canın ne istiyorsa onu ye, insanların zorlamalarına kulak asma, iki kişilik yeme dedi. Yalnız beyaz ekmek, un, şeker yeme hiç bir faydası olmaz, sadece yağ olur dedi. Anneannelerimizin beslendiği gibi beslen, doğal yani dedi. :)

Paylaşayım dedim

Günaydın Mayıs anneleri, bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. Yaklaşık 7 aydır uğraşıyoruz. Rabbime şükürler olsun dileklerimizi kabul etti. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Benim 2 hamileliğim. Bir tane Allah bağışlarsa 7 yaşında kızım var. Son adete göre hesaplamamızda 6. haftanın içinde gözüküyorum ama doktor 4,5 haftalık dedi. Hiç bir hamilelik belirtim de yok bu arada

pazartesi gitcem doktora aile hekimliğindeki hemsıre pazartesi gidersen görürsün keseyi dedi onu dinledim bekliyorum ilk hamileliğim cok rahattı ne mide bulantısı ne baska bırsey görmedim bu sefer cok cekecem gibi :) sağlıkla gelsinde önemli değil mide bulantısı vb. burdayım unutmadıysam bütün sorularında yardımcı lurum :)

Merhaba kızlar,

Bende geçen hafta ekse gördüm.
9 Eylülde gel dedi kalp atışı için
ama benim dünden beri ağrılarım var bugün kontrole gideceğim

merhaba güzel mayıs anneleri bende aranıza katıldım sat ım 5 agustostu dün akşam evde test yaptım ve sonuç pozitif...2010 eylül

dogumlu bir oglum var ve şimdi allah nasip ederse mayıs annesi olucam..hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucagımıza....

mrblar öncelikle hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin inş benimde 2010 mart doğumlu bi oğlum var bizde oğluma kardeş istiyoruz artık ama henüz beklemedeyim satım 10 ağustos inş mayıs annesiyimdir birlikte takip ederiz bu süreci:18:

bugun biraz daha mide bulantıların arttı fikirlerinizi alabilirmiyim bulantı engelleyen neler var?

inşallah canım allah gönlüne göre versin bir kaç güne kadar belli olur inşallah seninki de hadi hayırlısı

bugun biraz daha mide bulantıların arttı fikirlerinizi alabilirmiyim bulantı engelleyen neler var?

canıe m benim ilk hamileligim de de çok bulantım olmamıştı... duydugum kadarıyla bulantıya iyi gelen çubuk kraker....ve zencefilli şeker var bimde satılıyorlar onu dene istersen iyi gelebilir.

ah o bulantılar yok mu mahvediyor oğlumda 2-3 ay bulantı çektim ama öle böle değil buzdolabının kapağını dahi açamıyordum bulantın sabah oluyorsa özellikle tuzlu leblebinin çok iyi geldiğini biliyorum aç karnına yersen iyi olur

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldinizz :)) Randevumu cumaya cektim cok heycanliyim inşallah keseyi görürüz.. Çok tedirginim kalp atışlarına kadar insan rahatlayamıyor.. Midesi bulanan arkadaşlar sabah galete yiyin çok iyi geliyor

hoşbulduk canımmm

bende geldim aranıza çok şükürr sat 1 ağustos..birçok arkadaşımla satlarımız aynıymış burda...birbirimizi haberdar edelim gelişmelerden henüz doktora gitmedim.kese görünmez diye düşünüyorum..

hg aramıza,Allah kucagımıza almayıda nasip etsin hepimize inş
hoşbulduk canım amin

Bende geldim canim :) hayirli ugurlu olsun hepimize insallah.
Ama bi sorum var takvimi nasil yapabilirim baktim bulamadim??

ayy hoş geldin canım inşallah keseyide kalp atışınıda görürüz ve sağsağlim kucağımıza alırız ben çok korkuyom yaa daha keseyi görmeye gitmedim ne zaman gitsem ki acaba :18:

merhaba mayıs anneleri bende 30 ağustosta kan testinde hamile olduğumu öğrendim inşallah 5 mayısta bebeğim gelecek :)

Daha dur tatlim ben carsamba gidecegim insallah doktor o gun cagirdi simdi gitsende gozukmeyebilir cunku bosuna dtrese girme haftaya git derim
Bulantin var mi senin?

Hosbulduk canim :)
Hepimiz ayni donemlerde geciyoruz cok guzel ama tedirgi gunler bunlar :)
Keseyide gormek pitpitlari da duymak hayirlisiyla hepimize kismet olur insallah canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…