- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 34
amiiin inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
sanırım senin de sat 1 ağustos benim de öyle aynı gün doğum görünüyor :))) kazasızca olur inşallah :)
Kızlar sizinde bacaklarınızda uyuşma oluyormu. Bide adet sancısına benzer hafif kasık ağrısı. Normalmi acaba...
slm,bacaklarda uyuşma deilde bende adet agrısına benzer bi agrı oluyo arada bir,senin yaşadıgın kasık agrısıda aynısı sanırım..
Olabilir. Başka hiçbir belirtim yok benim. Mide bulantısı, baş dönmesi fln. Daha erkenmi yoksa böyle rahatmı geçecek acaba:)
Kızlar sizinde bacaklarınızda uyuşma oluyormu. Bide adet sancısına benzer hafif kasık ağrısı. Normalmi acaba...
hepinize merhabalar güzel mayıs anneleri inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bende Mayıs annesi olacağım allah izin verirse benim sat 4 ağustostu yani 4+1 şu anda , artık bol bol sohbet eder doğumlarımızı bekleriz burada
hepinize merhabalar güzel mayıs anneleri inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Bende Mayıs annesi olacağım allah izin verirse benim sat 4 ağustostu yani 4+1 şu anda , artık bol bol sohbet eder doğumlarımızı bekleriz burada
evet cnm aynen benimde 1 ağustos sat,cuma günü gitcem doktora,hala inanamıyorum hamile olduguma:d seninde adet agrısı gibi agrın oluyormu arada bir ama kısa süreli
selam arkadaslar bnmde sat 23 temmuzdu.sizleri bulmak beni cok mutlu etti.hepinize hayirli olsun allahim bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin..bnde de belirti olarak arada bazi kokulara cok kotu oluyorum mesela gecen gun esimin en sevdigim parfum kokusu midemi altust etti esim baya sasirdi beni oyle gorunce=)bir diger belirti de cok sik tuvalete cikmam gece 3 4 defa uyaniyorum resmen..onun disinda suan hersey yolunda cok sukur..
aynen canım bende de ağrı var aynı adet ağrısı gibi hatta dün gece ağrıdan uyandım ben bi süre adetimi bekledim zaten ağrılar olunca dedim geldi gelecek bi de akıntım oluyor sen de var mı peki? :/
Merhaba arkadaslar sat27 temmuz adetıme 4 gün varken öğrendim kasık ağrım karın ağrım yaklaşık 3 haftadır devam ediyor doktor progestan verdı kullanuıyorum ama uykumu getırıyor ve mıdem cok bulanmya basladı dun yemek bıle yıyemedım daha cok erken dıye dusunuyorum ama bu benım ıkıncı olacak ılk gebelığım düşükle sonlandı bu yuzden bu sefer çok umutlanıyorum ve korkularım da ...
bende akıntı fazla değil cnm her zamanki gibi hatta biraz daha az,benim kasık agrısı ve mide yanması gibi bişi var nasıl tarif etcegimi bilmiyorum yemek yiyince bogazıma bişiler geliyo yanıyo öle bişi işte:)